לך תטפל בעצמך מייד!!!

xanadu

New member
לא נורא

תבלע צפרדע או שניים, למנוע מלחמות עולם בבית, תעשה מה שאתה רוצה בדיסקרטיות. במוקדם או במאוחר תעזוב את הבית ותעשה מה בראש שלך. מה ´כפת לך לעשות לאמא קצת נחת?

loreal

New member
תגובה והמלצה...

קודם כל אני אגיד שוב (כי כבר אמרתי פעם) מבחינתי כל מי שאזר אומץ לצאת מהארון מול ההורים, מבחינתי הוא גיבור (במלוא מובן המילה). דבר שני כמו שכבר אמרו רבים וטובים לפני אין מה למהר, אתה צעיר... החיים עוד לפניך, וברגע שתפסיק להיות תלוי בהורים תכול לצאת שוב אל האור... מצד שני לבי יוצא אליך כי אני יודע כמה חשוב (לי לפחות) שההורים כן יקבלו אותי כמי שאני. אני עדיין לא יצאתי בפני ההורים, אני עדיין בתהליכי הבשלה, וכדי לעזור לעצמי הלכתי לי ל"שבוע הספר" וקניתי שם את הספר:"אמא, יש לי משהו לספר לך" (הוצאת שופרא), עדיין לא סיימתי, למעשה אני ממש בתחילת הספר אבל הוא מסתמן כמרתק ומועיל ביותר. אז אולי תקנה את הספר ותקרא ובבוא הזמן תתן גם להורים לקרוא... שיבינו ויפנימו... המון הצלחה ו
גדול! loreal ------------

EuroSims

New member
תודה רבה

האמת אני מנסה למצוא ספרים על הומואים ועל מערכת יחסים כזאת אבל אני לא מוצא בחנות (תחשבו העיר הקרובה ביותר לאיפה שאני גר זאת נהריה ואין שם ממש כלום - 2 חנויות ספרים וחצי וזהו) אז אולי בתל אביב יש. תודה בכל אופן על כל העידוד של כולם - למרות שעדיין כואב לי ככה לדבר אליי? ועוד אמא ? איזה בושה ! אני דווקא חשבתי שהיא פתוחה - היא אמרה כל הזמן ש "אצלנו בבית מדברים על הכל!, אני לא רוצה שתלכו להתייעץ עם זרים! לא הילדים שלי, אנשים זרים לא יודעים מה הם מדברים" אז בגלל חשבתי שאולי זה יילך .... טוב היא -טוענת- שהומו שנולד ככה מלידה אין מה לעשות וצריך לקבל אותו אבל -אתה- לא הומו! לא יעזור לך כלום לספר לי שכבר בגיל קטן כבר אהבת גברים כי אני לא אאמין ולא יעזור לך כלום! לדבריה כמובן צריך לקבל אותו אם הוא נולד ככה מלידה - אבל לא נולדתי כזה היא יודעת שלא! אז לא יעזור כלום אני לא הומו. -לדעתי- ורק לדעתי יכול להיות היא באמת פתוחה בקטע אבל אני חושב כמובן אם הוא הבן של השכנים הוא נולד ככה - אם זה שלה הוא לא

EuroSims

New member
הם רוצים אותי

עכשיו בתוך מערכת יחסים עם איזה מישהי - רק להיות רגועים (כמובן זה לא הטיעון שלהם- הטיעון שלהם הוא שאני כבר צריך למצוא מישהי אני לא יכול להיות כל החיים לבד) - מה שאני מסכים לגמרי אי אפשר להיות כל החיים לבד ולכן חייבים להרשות לי להפגש עם ### אחרת התוצאה תהיה רק כאב ודמעות - גם לי וגם למסכנה שתיפול עליי

.m

New member
ועכשיו אני רצינית לגמרי

מדי פעם יש בפורום גאווה הודעות של לסביות שמחפשות בן-זוג כיסוי. למה לא ללכת בכיוון הזה? ככה אתה גם משתיק את ההורים, וגם לא משקר לבחורה האומללה. (אגב, אני מצאתי את עצמי על תקן ה"חברה" לא פעם ולא פעמים, ואנ יכולה לספר לך שהורים רואים בדיוק את מה שהם רוצים לראות)
mai

EuroSims

New member
טוב דעתי + משהו שכחתי

טוב נשמע רעיון טוב, אבל מה יהיה עליו - איך נפגש אחר כך מישהו בטוח יזמר להורים שלי שראו אותי ברחוב עם מישהו וגם איפה נתייחד? כמו שאתם יודעים הפעם האחרונה לא הייתה כל כך מוצלחת בחוף הים וגם אם כן - איפה אפשר למצוא לסבית לכיסוי ? זאת לא תל אביב אפילו הומואים אין כאן ... וממש ניסיתי למצוא - כולם כאן "ילדים טובים" ככה שאני מוצא קשיים להוציא את הרעיון לפועל כל כך קשה לי שאני לא יכול פשוט לחיות את החיים שלי את יודעת היום אני כמעט רציתי להראות לה מה זה למחוק אותי רציתי למחוק את עצמי - לא יכולתי עם המצב הזה שאני עדיין אצטרך להתחבא ועכשיו עוד יותר ואני אצטרך לדווח כל דבר עמדתי בכיתה בקומה השלישית במכללה ופשוט ראיתי את החלון פתוח אפשר היה כל רגע לקפוץ משם - עם הגובה האדיר והעובדה שיש שם גדר הייתי בטח נהרג על המקום - היו צריכים לגרד אותי מחודי הברזל של הגדר. נקמה טובה מספיק היא חשבה שנייה על הנזק שהיא עשתה לי - לא? אולי כדאי להראות לה בדרך ויזואלית מה היא עשתה לי - שישב לה על המצפון עכשיו. אני לא יודע בכלל איך סיפרתי את זה - אני לא בדיוק שלם עם העובדה שסיפרתי את זה - זה לא מוסיף לכלום - אבל פשוט לא יכולתי להשאיר את זה לעצמי

EuroSims

New member
איך בדיוק?

בחיים של שקר אני לא אהיה מוכן לחיות - וגם שתראה מה היא עשתה - הנה עונש טוב מספיק לפשיעה אגב - חשוב - אמא שלי בדיוק הגיע אני צריך להתנתק, אז אל תחשבו שנעלמתי או הפסקתי לקרוא - ברגע שאני אוכל אני אכנס שוב ואגיב לכל מי שאני אראה

MARMELAD

New member
יורו, אתה פשוט מדבר שטויות

"אם אני אהרוג את עצמי אז אמא שלי תבין מה היא עשתה והיא תצטער על זה" כן, אבל אתה תהיה מת. לא פצוע. לא בבי"ח. מת. אז זו משוואה בסיסית. אין כאן איזון. ללמד את אמא שלך לקח - אתה יכול במליון שיטות. לא בדרך כזו הרסנית.

EuroSims

New member
כן חשבתי

אולי זה מוטב במצב של עכשיו - כי כל כך כאב לי שאני לא יכול לאהוב כמו אחרים (לא בזה שאני לא יכול לאהוב נשים, אלא בעובדה שאני לא יכול להסתובב ברחוב מחובק עם הבן זוג כמו שהרבה עושים עם הבת זוג ולא יכול גם להביא אותו הביתה וצריך להתמודד עם כל החרא הזה כשלאחי נגיד אין את הבעייה הזאת ועד כמה שלפעמים הוא מביא ממש שרמוטות סליחה מראש על המילה, עדיין זה בסדר) אז כל מה שראיתי אותו רגע זה את הגוף שלי על הלהבים של הגדר כמו נקניקיה שתקעו בה מזלג... אז את זה גם אמרתי כי זה פשוט קורע אותי לשניים - בא לי לצרוח - גם לי מגיע לאהוב לי יש זכויות בסיסיות! ואני לא אתן לאף אחד להעלים או להתעלם מהן!! ואחת מהן היא אהבה!

loreal

New member
ממש לא!

העולם זקוק לאנשים טובים... ואתה מסתמן כאחד מהם!

EuroSims

New member
תודה - משתדל

טוב אני משתדל להיות ראוי לתואר הזה :) למרות שלפעמים אני מתקשה להצדיק אותו

סהר 27

New member
דבר ראשון ברוך הבא לעולם....

זה די מזכיר לי את היציאה שלי מהארון אמנם שלך קצת יותר קשה לדעתי מפני שאתה עדיין גם עם ההורים אצלי זה היה המון בכי ואמא שלי הציעה לי להתחתן עם כל מיני ידידיות שלי,פסיכולוגים וכו אני מציע לך למרות שיהיה לך קשה אחרי הצעד הגדול זה לרדת קצת למחתרת לתקופה קצרה,עד שתוכל "לעמוד על הרגליים" ואז תעשה מה שאתה רוצה. הורים בד"כ מקבלים את היציאה כקטע "סופני" וגם אצלי ההורים שלי חשבו אוטומטית על זיונים בגנים בלילה,איידס,ניתוח לשינוי מין ושאר "תחלואות" אין מה לעשות זה מה שמראים להם בסרטים וזה מה שהם יודעים תן להם ל"התרגל" לרעיון לאט לאט,מנסיון בסוף הם נרגעים ומבינים שאתה נשאר אתה ולא משתנה, נשארתי אותו הילד שהייתי לפני תן להם להרגיש שעכשיו אתה מרגיש יותר טוב והחיים שלך יותר טובים הכי חשוב אל תצטער על היציאה. אתה אמיץ,ובאמת מגיע לך כל הכבור. תחזיק מעמד.

EuroSims

New member
זה ממש מזכיר לי

זה ממש מזכיר לי את אתמול אתה מכניס את עצמך לעולם של חטאים, מחלות, לעולם ללא מוסר אולי בכל זאת תזמין את הבת של XXX - היא נורא נחמדה אולי תגיד ל XXX שתדבר איתך על זה ? אתה חייב להבין שאתה נכנס כאן לגהנום וכו´ וכו´ וכו´ טוב עד עכשיו הייתי במחתרת - ופשוט אני לא יכול לחיות בשקר זה לא הטיפוס שלי בגלל זה ניסיתי - ולפנייך התגובה - אבל עכשיו אני מרגיש ממש חופשי לשקר להם... שלא יגידו שלא ידעו! אני ניסיתי הם סירבו ובכל אופן תודה על התמיכה והמילים היפות אני רק לא בדיוק נראה אמיץ בעיניי עצמי - נראה יותר עלוב על זה שלא הצלחתי לעמוד כאן על שלי ולא לוותר כאן על החלום...

loreal

New member
אחרי קראית ההבהרות...

אני שוב מעוניין להעניק לך
גדול! ואולי תסע איזה ערב לשבוע הספר בת"א? (יציאה סטרייטית לחלוטין) הדוכן של הוצאת "שופרא" נמצא אמנם בפינה דחוקה ונידחת (דחקו אותם לפינה מדי לטעמי... נושא לדיון אחר...) אבל אני בטוח שתמצא ואני מבטיח לכתוב דיווח שלם על טיבו של הספר ברגע שאני אסיים. עד אז איש יקר תחזיק מעמד (גם אני עדיין גר בבית עם הורים שעדיין לא יודעים). העם איתך!!! (או לפחות הפורום... loreal ___________

EuroSims

New member
וואו - יהיה מעניין

כן - אני מתכוון ללכת לשבוע הספר בחיפה - יותר קרוב אליי כמו שאמרתי תל אביב נראת לי די מפלצתית בגודל שלה ואין לי רצון ללכת עכשיו לאיבוד באיזה עיר שאני בכלל לא מכיר (
) אבל אני אסע לחיפה תודה גם לך - אתה באמת חמוד שאתה עוזר לי ככה למרות שגם אתה באותו המצב זה באמת יפה מצידך - אם תרצה ליצור איתי קשר (או מישהו בכלל) 82005535 באיי סי קיו

loreal

New member
any time! ../images/Emo24.gif

תודה על האיי סי קיו, אבל עדיין אין לי משלי... צפה להודעה בתא..

my self

New member
כמה עצות כלליות

נראה לי שזרקת פצצה על ההורים שלך (אגב, מהתיאור נראה שאמא היתה יותר נרעשת, תקן אותי אם אני טועה) והם ניסו להדוף אותה הכי רחוק שאפשר. אז אפשרות אחת היא באמת לחזור לאחור, להמציא חברת כיסוי ולהמשיך כך. זו לא לגמרי חזרה לאחור, כי אני מאמין שמשהו מזה הם בכל זאת הפנימו, אבל בפעם הבאה שתגיד להם - "אני בכל זאת הומו" (או ניסוח חליפי), תגובתם לא תהיה נסערת פחות. משהו בסגנון: "אבל כבר היתה לך חברה! כבר הסכמנו שאתה לא הומו! כל הזמן הזה שיקרת לנו?!" אפשרות אחרת היא לדבר איתם. חשוב להישאר רגוע, לא משנה כמה הם צועקים. רצוי לפני זה לאסוף מידע (בעברית או בשפת האם של הוריך) על הומוסקסואליות, להדפיס ולהניח לפניהם, שיקראו אם ירצו. אם הם יקבלו את היותך הומוסקסואל כעובדה מוגמרת, הם ירצו לקרוא. לפני השיחה עדיף שתאסוף בעצמך מידע, ותציג להם באופן משכנע שהומוסקסואליות אינה מחלה, שהומואים הם אנשים רגילים, שגם יכולים לאהוב, לקיים זוגיות ואפילו להקים משפחה עם ילדים. תוכל לספר להם על אנשים שיש להם תדמית "נורמלית" וגם יודעים עליהם שהם הומואים, הדוגמא הטובה ביותר שיש כרגע היא הזמר המאוד מוערך שעדיין לא יצא מהארון אבל לא ממש מסתיר את זה ורמז לכך באלבומו האחרון, אני לא ארשום את שמו ואם הדוגמה לא ברורה אז במסרים. יש גם את עברי לידר, ועיתונאי מפורסם מערוץ 1 (שגם הוא לא מסתיר את זהותו המינית בתוך הקהילה), ופרופ´ עוזי אבן שאולי הוריך שמעו עליו. אני נותן את כל הדוגמאות האלה, ככאלה שבאות להבהיר שהומואים הם "אנשים נורמליים". סליחה ששתי דוגמאות הם של אנשים בארון, פשוט בישראל מעט מאוד דמויות ציבוריות יצאו מהארון. אז נתתי דוגמאות של אנשים שיצאו מהארון לפחות באופן חלקי. מדמויות חשובות בהיסטוריה, הדוגמא הטובה ביותר היא המדען אלן טיורינג, מאבות מדעי המחשב, שהתאבד בגיל 40 לאחר שנכנס לדיכאון כתוצאה מאשפוז כפוי ותרופות שנתנו לו בשביל "לרפא" אותו מההומוסקסואליות (זה היה הטיפול בארה"ב בשנות ה- 50 וה- 60, ממש לא מזמן, עפ"י חוק!). סיפור נורא, הוא יכול היה לתרום עוד כל כך הרבה.... אפשר לצאת ממנו לשתי מסקנות: א. הנה הומו שבלעדיו לא היה לך מקצוע. בדרך כלל להורים חשוב שלבן שלהם יהיה מקצוע. ב. עדיף להורים שלך שיקבלו אותך ותהיה מאושר, התוצאות של ניסיון ריפוי רק הרסניות. אני יודע שהכי קל לתת עצות לפני שאני בעצמי יישמתי אותן. בכל זאת, מקווה שקצת עזרתי...

BlueCat

New member
יורו, אין לך מושג כמה...

... כואב לי לקרוא את הסיפור שלך.
הייתי מת לעזור לך ולתת עצות כמו שנתנו כאן לפניי, אבל פשוט אין לי מושג מה להגיד. אני כרגע מכין את השטח להורים שלי כשאני נותן להם לראות "במקרה" סרטים עם דמויות של הומואים. לא דברים כמו "הכי גאים שיש" או "ג´וני" חס וחלילה, אלא דברים שמראים את ההומואים בצורה יותר אנושית ולא "רודפי מין מזדמן" כמו שהם מוצגים בדרך כלל. רק היום ראיתי עם אמא סרט בערוץ הסרטים "נדמה לי שכן" קראו לו, אני חושב. אבל אני ממש בוטה מהנושא. מה שחשוב לי להגיד זה שתמיד תוכל לדבר איתי על זה, אם יש לך דברים שחשוב לך לדבר עם מישהו- אני כאן.

למעלה