לינה משותפת

רגשי1

New member
לינה משותפת

שלום לכולם,
לבעלי בן מנישואיו הראשונים אשר מתגורר איתנו,הנער בן 16 וחצי.יש לו כבר כמעט שנה חברה בגילו, היא מגיעה אליו אחרי בית ספר, ונשארת עד הלילה. בסופי שבוע היא ישנה אצלו, ז"א באה ביום שישי אחרי בית ספר ונשארת עד מוצא"ש. בחופשות היא נשארת אצלנו כמה ימים.
הבן שלי צעיר יותר, בן 10 ולכן אני פונה כאן - זה נשמע לכם סביר? לבעלי אן כל כך בעיה עם זה, הוא גם לא נמצא הרבה, מי שנושאת בכל הרעש (הבחורה מאוד קולנית, מרגישה בנוח, באה, פותת מקרר, אוכלת פה ארוחות על גבי ארוחות, מקלחות, הם גם מתקלחים ביחד..., וגם את הדברים שהם אמורים לעשות בפרטיות היא לא ממש מצניעה...
דיברתי על זה עם בעלי, והוא דיבר עם בנו, אבל זה לא ממש עוזר...
היא מסתובבת פה בבית בבוקסר שלו וגופיה חושפנית, זה מאוד צורם לי.
מה דעתכם? זה נורמלי ככה בגיל כזה?

אור2221

New member
נורמלי? כן, זה נורמלי

לי אח צעיר, חברה שלו בהחלט ישנה אצלנו בגיל דומה, אולי שהתה פחות זמן, היו לה אחים קטנים ומטלות, אבל בסופי שבוע בהחלט נכחה. בוקסר וגופיה חושפנית? ואם הייתה לך בת, איך היא הייתה מתלבשת בבית? בוקסר וגופיה זה לבוש לגיטימי, אלא אם אתם דתיים.

זה הבית של הבן שלו, והוא מזמין את החברה. צפי פגיעה אם תבקשי מבעלך לדבר איתו, הוא ידע מאיפה זה מגיע, האם זה שווה את זה? אם יש משהו נקודתי שמפריע לך, הייתי מעלה את זה בסופר-עדינות.

ולא, לא הייתי מתקשקשת על כמות ארוחות, ועל בזבוז מים.

הבן שלך לא נפגע מהעניין.

רגשי1

New member
כמובן

שאת מה שמפריע לי (וסליחה, אבל היא מ אוד קולנית בזמן XXX) אמרתי לבעלי בעדינות
גם הוא לא יכול לספס את זה. זה ממש בוטה...
ממש לא נעים לי להיות בבית שהיא פה כל כך הרבה זמן, היא ממש מפריעה לי. שהבן שלי נניח מרעיש יותר מדי עם חברים אני מעירה להם...
אני ביחסים טובים איתה, היא הרבה פעמים מגיעה אלינו לפניו מבית הספר, אני מדברת איתה, מכינה לה לאכול והכל, אבל ממש לא נעים לי להיות בבית שהיא פה.
אם זה היה הבן שלי הייתי יכולה לדבר איתו יותר, במצבנו אני לא מרגישה נוח.
אין מצב שאם היתה לי בת הייתי מאפשרת לה בגיל 16 לשרוץ כל כך הרבה אצל החבר...גם אני בגיל הזה ממש לא נהגתי כך...
אולי אני מדי שמרנית?
ל זה לא נראה נורמלי, זה נראה לי מוגזם, ל א שישילי הרבה מה לעשות בנידון. לכן כותבת פה

אור2221

New member
תראי

קולניות בזמן סקס זה סיפור אחר. על זה הייתי מדברת בעדינות עם הבן. (שומעים אתכם (לא אותה, זה לא משנה), אני מבקשת שתקפידו על הדציבלים, אני מתייחסת אליכם כמו מבוגרים, זה לא נעים כ"כ לשמוע, ותדמיין איך היית מרגיש לו היית שומע את אבא שלך ואותי).

אם היא מגיעה אליכם כשהוא אפילו לא שם, אני מניחה שיש שם איזו בעיה משפחתית, ניסית לשאול אותה על זה? יכול להיות שהיא נערה שזקוקה לעזרה ותמיכה.

רגשי1

New member
עונה

לא שאלתי אותה ישירות, אבל לא פעם שמעתי אותה מדברת עם ההורים בטלפון, היא פשוט מציבה להם עובדה, לא ממש "שמה" עליהם. היא גם הקטנה מבין 4 אחים ואחיות, ונראה שההורים די מאפשרים לה לעשות כרצונה.
עם הבן אני לא ממש יכולה לדבר, אבל בעלי דיבר איתו , זה גם הפריע לבעלי, וזה לא ממש עזר...

ויקה1222

New member
נורמלי או לא

זה לא משנה כי זה עניין של נורמות. לי זה דווקא נראה מוגזם לגמרי, אבל אמרו פה לפני שזה נורמלי, אז אולי גם אני שמרנית.
דרך אגב, יש הרבה דברים נורמלים וטבעים שאנו בכל זאת מקפידים לעשות בפרטיות, כך שההגדרה הזו בעיני לא חשובה. כפי שאת רואה, זה לא כל כך נורמלי בעיניך וכן נורמלי בעיני בעלך.
אבל בלי קשר, הייתי קובעת כמה כללים בסיסים כמו לא לעשות רעש בזמן קיום יחסי מין ומתעקשת עליהם. תחילטי מהם שניים-שלושה דברים שאת לא מוכנה לסבול אותם (מין רועש ומקלחות משותפות בבית שבו גר ילד בן 10 נראים לי מתאימים) ותעמדי על כך. נכון שזה הבית שלו, אבל זה גם הבית שלך ואין סיבה שאת והבן הצעיר תסבלו מהתנהגות בהמית וולגרית. הם מן הסתם לא הזוג הצעיר היחיד והראשון שמאוהב וחוגג את החיים, אבל אני מכירה מספיק מתבגרים בגיל הזה שעדיין שומרים על גבולות של התנהגות מנומסת (וזו לא מילה גסה) בבית.

3תיתי

New member

אור2221

New member
מקלחות משותפות יכולות להיות דיסקרטיות

אפשר ללכת על פתרון אמצע - לבקש מהם להקפיד, שמקלחות משותפות יהיו רק כשהקטן כבר ישן.

לגבי הסקס הרועש - כן, יש מקום לבקש התחשבות.

3תיתי

New member
אני מניחה, שאם המקלחות היו דיסקרטיות

זה היה פחות מפריע לכותבת.

רגשי1

New member
לבקש...

הם מתקלחים אחרי הצהריים אחרי סקס ... אח"כ יורדים חצי לבושים לנשנש משהו כי יש תאבון...כל הבית יודע ושומע בדיוק מה הם עושים. גם את הבן שלי זה מביך, וגם את הבת של בעלי כשנמצאת אצלנו, וגם היא כבר מתחילה להיות מתבגרת..
הם מתנהגים כאילו הם לבד בבית, לא רואים אף אחד ממטר.
אני מניחה שאני כבר פורקת פה, הרבה כנראה אין מה לעשות...

רגשי1

New member
בעלי

סתם לא סובל אותה, זה פחות מפריע לו כי אני יותר בבית, הוא הרבה בחול וגם יותר שעות ממני בעבודה.
היא אפילו כבא לא אומרת תודה שמסיימת לאכול....זה כל כך מובן מאליו. הילדים שלנו לא משנה מה תמיד אומרים תודה בסוף הארוחה

chili3

New member
אני קוראת אותך כותבת 'בעלי' 'בעלי'.... קחי את

את הדברים לידיים !!!!!
מה זה משנה של מי הילד?!
זה הבית שלך?
זה פוגע בבן שלך?
תשימי לזה סוף ותפסיקי להתחבא מאחורי 'בעלי'
לבעלך זה לא מזיז, אז בשביל זה את מוכנה לקבל התנהגות כזו?
תעמדי על הרגליים וקחי אחריות על הבית שלך
קחי את שניהם לשיחה, גם את בנו וגם את החברה ביחד
ותודיעי 'מהיום יש בבית הזה כללים: סקס עושים בשקט. מקלחות משותפות אחרי שהקטנים הולכים לישון. הסתובבות בבית בלבוש מכובד בלבד. זה לא בית 'מלון' והארוחות פה לא מוגשות ע"י מלצר'
אני מקווה שאת מבינה שרק את יכולה לעצור את בית הזונות שיש לך בבית עכשיו ויפה שעה אחת קודם

BrightEye

New member
יש בהחלט מה לעשות, למה לוותר וקבל התנהגות

לא נעימה בבית שלך?

רגשי1

New member
מה לעשות?

מה גם שאנחנו משפחה מורכבת, הכל הרבה יותר רגיש, זה לא ילד ביולוגי שלי, והיו לנו לא מעט קשיים בהתחלה כי היה לו קשה לקבל אותי, אז אני ממש נזהרת...

חני בו

New member
מאד מאד מביך

ולא הייתי יודעת מה לעשות במקומך. ממש תיק, והם עוד כ"כ צעירים!!

אור2221

New member
צריך להיות ספציפיים מה מבקשים מהם

לא שלא יעשו סקס בצהריים - אלא שיהיו שקטים, לא שלא יתקלחו - אלא בדיסקרטיות ובשעה שהאח ער - בנפרד (אלא אם יש לכם מקלחת באגף סגור) ולרדת למטה לבושים ולא במראה של ירח דבש בצימר.

אם תדברו איתם בגובה העיניים, ועם חיוך של גדולים, ובלי להתפדח יותר מדי, ובלי לכעוס ובלי לגרום לנערה להרגיש לא נעים, סביר להניח שתקבלו התייחסות יותר אוהדת.

רגשי1

New member
בעלי

דיבר איתו בצורה מאוד חברית וממש לא ממקום של לכעוס. הנערה מרגישה מאוד נעים...

למעלה