לימודי פילוסופיה

berta84

New member
השוואתית לאוניברסיטאות אחרות אני לא יודעת

יצא לי לקחת קורס בחירה מפילוסופיה- "לוגיקה פורמלית" שהועבר ע"י ראש החוג ד"ר יונתן ברג המרצה היה ממש אחלה והקדיש רבות מזמנו לשעות קבלה, כמו גם שתי המתרגלות סוניה ואשרת צפיפות- ממש לא אפשרויות קידום במחקר? לא יודעת, כדאי שתברר אצלם, ראיתי פירסומים על כך שיש איזה תואר שני בפילוסופיה של המדע- ניראה לי מעניין יש להם ימים פתוחים, וניראה לי שאתה גם יכול להתקשר לבקש מהם לקבוע פגישה עם ראש החוג/אחד המרצים, אני ממליצה על כך באם יש לך התלבטויות מטלות ובחינות? לדעתי הרבה, צריך לאהוב את התחום על מנת ללמוד אותו, ואם אתה רוצה להמשיך למחקר על אחת כמה וכמה בהצלחה ובהנאה(את ה"בהנאה" הוסיף לנו ד"ר ברג לאיחול לפני אחת הבחינות) (סליחה על תימצות התגובה, אני קצת מתוחה) ברטה

niva99

New member
אפשר שאלה?

הכל נשמע טוב ויפה [ ומחקר בפילוסופיה מדהים בעיני]. השאלה היא - מה עושים עם זה בסופו של דבר? להמשיך וללמד באקדמיה?

berta84

New member
אני לא למדתי פילוסופיה, כי אם כלכלה

הייתי צריכה קורסי בחירה מחוגים אחרים, אז לקחתי מפילוסופיה

berta84

New member
חחח לפני שעה קלה פגשתי בחברה שהלכה

לפתיחת מחברות בקורס שלו, אז לראשונה שמעתי את שמו אז זה מבוא לכלכלה לעבודה סוציאלית? לא מכירה את המרצה, עד עכשיו כפי שאני זוכרת לימדה את הקורס הזה שירי שמיר המלקה ,כניראה שזאת פעם ראשונה שלו

snier1991

New member
יצא לי לקחת קורס ואני מכיר כמה

אז נתחיל בזה שהאוניברסיטה ידועה כאחת שיש לה בעיה קשה של פילוסופים מודרנים. אין להם מרצים המתמחים בנושא ולכן המידע מועט. ובקשר לציונים, זה פילוסופיה כולם עוברים את ה85. בקשר לתירגולים ידוע לי שברוב הקורסים כיום אין תירגול אלא רק שיעור להוציא יוצאי דופן כמו לוגיקה פורמאלית וכדומה. אין צפיפות להוציא את פילוסופיה יוונית ששם ישנם 25 חבצלונים שחייבים לקחת את הקורס, בסמסטר ב' הם כבר רובם לא לומדים פילוסופיה ואז מדוב בכיתה אינטימית(כ"כ אינטימית שהיה שיקול לסגור את הפקולטה)

למעלה