לימודי פילוסופיה

chimai

New member
לימודי פילוסופיה

מה אתם חושבים על החוג לפילוסופיה בחיפה (גם בהשוואה לאוניברסיטאות אחרות ממה ששמעתם) מבחינת אנשי סגל? מטלות ובחינות? מעמד ויוקרה? צפיפות בכיתות? טיב התרגולים? אפשרויות קידום במחקר? היצע קורסים? וכד..... אודה לכם מאוד על כל אינפורמציה וחוות הדעת. אני צריך לקבל החלטה בימים הקרובים..

מֵירַב

New member
כולנו פה פלספנים גדולים...

רק לא רשמית ולא לומדים את זה
בהצלחה בכל מקרה

niva99

New member
מה זה ...

מנהלים דיונים שאפלטון וסוקרטס פראיירים לידנו .... כל אחד פה שפינוזה , דקארט או הובס קטן...

niva99

New member
לך אני קוראת

קסנטיפה... אל תסתכלי ביופיה - סתם הדביקו לה שמות גנאי. יש האומרים שהיא הייתה האשה שמאחורי הגבר ובזכותה ... שמת לב שכמעט ואין פילוסופיות ? פעם נהגו "למזער" ולהעלים אותן. כמו נביאות שפיות מעצבות וכו'.

מֵירַב

New member
תודה, אבל אני מעדיפה להיות עצמי, בעצמי..

בזכות עצמי
תגידי, את מבינה בחלומות? כאלה שחולמים בלילה....

niva99

New member
מבינה...

אבל לפני כן רציתי לשאול את הוד סיפריותך , אם יורשה לי...במטותא... לפי כלל הAPA לכתיבת העבודה במדעי הרוח. אם אני מצטטת מישהו מתוך מאמר של מישהו בעבודה. האם מספיק מתן הקרדיט -שמו בסוגריים כולל שנה. או שעלי להוסיפו לביבליוגרפיה ? [ כי במאמר עצמו לא מופיע מאיפה נלקחו הדברים ]. תודה למפרע - ואני מקווה שאני לא נודניקית מידי לאחרונה...

מֵירַב

New member
את ממש לא נודניקית../images/Emo9.gifתשובה ושאלה../images/Emo26.gif

לרוב, מופיע הרפרנס של הציטוט בביבליוגרפיה. חפשי טוב-טוב
גם במידה וממש אין אזכור - אז, עד כמה שזכור לי, את כן צריכה להוסיפו לביבליוגרפיה. מומלץ להיכנס לאתר הספרייה ולחפש את כללי הציטוט השונים. ולגבי השאלה שלי עם החלומות: יש לי חלומות ממש הזויים, כיאה למישהי עם דמיון פרוע
חלמתי לא מזמן שאני רואה את עצמי (פנים) במראה, לרגע קט. זה בטח אומר משהו. אבל מה? ואגב, חלומות בצבע - זה גם אומר משהו? תודה!

niva99

New member
מירב

מבטיחה מבטיחה להשיב - פשוט עסוקה עד צוואר עם עבודה - ברגע שאגמור אותה[ בשיר מזמור - ] עד חצי המלכות... ד.א היום היה לי אחד הימים המוזרים בחיים שלי... מטופלת שלי נפטרה מדום לב - ואין לי זמן אפילו לקפוץ לנחום אבלים [ הילדים שלה נקשרו אלי מאוד במהלך השנה]. ויש עוד , מוטב שאעצור כאן.

niva99

New member
כן, עם לא היה חסיון שאנו מחוייבים אליו

הייתי יכולה לפרט קצת יותר. אבל הסיפור קורע לב...

niva99

New member
שמתי לב שכתבתי אם - בע'

זוהי אינדיקציה לכך שמצבי באמת עגום ... תאי המוח יצאו לחופשה one way ticet
מקווה שבטיקט לא טעיתי...

למעלה