לימודי משפטים

לימודי משפטים

אני חיילת משוחררת ושוקלת ללמוד משפטים, ראיתי שתנאי הקבלה למשפטים בבר אילן הם הרבה יותר נמוכים מאשר באוניברסיטת ת"א רציתי לשאול האם התואר בבר אילן הוא פחות נחשב בחוץ? האם תלמידי אוניברסיטת ת"א עם אותו התואר הם הרבה יותר מבוקשים בשוק העבודה?

flutter girl

New member
כן

לא כדאי לך לנסות בכלל את בר-אילן. אין לך שום סיכוי להשיג עבודה מעל ל4,500 ש"ח ברוטו אם תלמדי בכל מקום חוץ מת"א. יאללה, הופה, לשפר בגרויות!!

כל מקום חוץ מת"א?.. רציני??

הרי גם בר אילן היא אוניברסיטה..לא איזה מכללה באיזה חור...

הייבי

New member
צוחקים עליך..

אומנם מקובל לומר שת"א והעברית עומדות בראש ואחריהן חיפה ובר אילן. אבל, אוניברסיטה היא אוניברסיטה. עם הציונים המתאימים זה לא משנה אם למדת בבר אילן/חיפה/ת"א או העברית.

flutter girl

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים נמאס לי פשוט לשמוע את השאלה הזאת. עוד יותר גרוע- יש אנשים שבאמת ובכנות מאמינים שזה נכון. מעניין שהרבה מחבריי סגרו במשרדים המובילים בת"א..... מעניין בהחלט.

shimrit m

New member
גם חלק מחבריי... והם לא למדו ב"אוניברסיטה"...

ואין כאן כוונה לפתוח "שרשורפלצת".

flutter girl

New member
מישהו זלזל במכללת נתניה?

לא. אבל את חייבת ישר להעלב, נכון? כי את חושבת שהכל תקיפה אישית נגדך, נכון? נכון! תפסיקי להגיב להודעות שלי אם הדרך היחידה שאת יכולה להגיב זה ככה. אני אמרתי שת"א זה לא המקום היחידי שדרכו ניתן להתקבל למשרדים המובילים, ואת ישר קפצת על רכבת הזלזולים והשימוש במרכאות במילה "אוניברסיטה". אם את לא יכולה אחרת, אני מבקשת שלא תגיבי להודעות שלי. לא אכפת לי שזה פורום פתוח וחופש הביטוי וכו' וכו'. את מעצבנת עם הבכיינות שלך ואת היחידה שמייצרת אותה פה.

למעלה