לילה של הכרעות ב NBA

fatnoam

Active member
לדעתי אם תהיה לו הצעה מעניינת אז הוא לא יישאר

הצעה מעניינת זה כבר תלוי מה יהיה. אם נניח ראסל היה מסיים חוזה השנה אני מניח שהוא היה מנסה לחבור אליו לאיפשהו, או משהו כזה.

rapgamer4ever

New member
העונה הנוכחית של לברון לא טובה כמו זו של קרי והארדן

לא יעזור שום דבר.
"אפשר" לתת לו את ה-MVP כל שנה כי הוא אחד השחקנים הכי טובים בליגה כל שנה אבל ספציפית העונה הוא נמצא איפשהו במקום 3-6.
אגב- 52 ניצחונות זה לא מספר מרשים לסגל כמו שיש ללברון.
&nbsp

natyh

New member
לברון שחקן מדהים אך ...

אם תשוו אותו ללארי בירד לארי מעולם לא דרך על שחקנים ומאמן בשל איגו ....

לדעתי על הבלגן שלברון עשה השנה למרות ההחלקות של בלאט קליבלנד חייבת לשלם מחיר .

אין מצב שקבוצה שבה מנהיג הקבוצה והשחקנים המובילים מצפצפים על הוראות המאמן והכל מצליח להם .
לדעתי התשלום יגיע מהר מהצפוי ובעונה הבא לאב ינחת בלא , לברון אולי יחזור למיאמי לא מאמין שישאר בקליבלנד אם אכן הבלון הנפוח יתפוצץ לו בפנים , ובלאט יאלץ למורת רוחו לעזוב את הליגה האמריקאית , לדעתי שיקאגו טובה יותר מקליבלנד ואם רוז ישאר בריא זה מה שיקרה .
הכל תלוי ברוז כאמור אך גם קבוצות כמו יוסטון וסאן אנטוניו יפעילו לחץ מפרק על קליבלנד ואז לברון יאלץ לשלם את מחיר ניפוח האיגו כי ברגע שהוא יסגר אין לקליבלנד שום אופציה אמיתית אחרת .

billc

New member
דרך אגב בקשר לMVP מבחינה תאורטית יוסטון עדיין יכול לסיים

2 במערב, אם הם מסיימים 2, כאשר אנחנו יודעים שרוב העונה הארדן סחב את הקבוצה על גבו כי דוויט היה פצוע, האם עדיין אתם חושבים שלא מגיע לו?

liron1311

New member

לדעתי מגיע לו במילא

אבל גם בחירה בקארי היא לגיטימית. כל בחירה אחרת לא.

okc או גולדן הזוכים של ה mvp צריכים להגיע מהן

גולדן מקום ראשון ולכם המועמד שלה צריך לזכות ב mvp, וסטברוק אחריו מקום שני, הארדן שלישי

פאקטור משמעותי של MVP הוא הצלחת הקבוצה.

ווסטברוק בתכלס במקרה הטוב רביעי בדיון הזה.

ווסטברוק היה פצוע ולכן לא שיחק עונה שלמה

בדרך כלל צריך לשפוט על פי עונה שלמה ואתה צודק בטיעון שלך, אבל שחקן פצוע נמדד על פי המשחקים שהוא כן לקח בהם חלק ועל פי המדד הזה הוא מספר 2.

מקווה שניו אורלינס יעלו על חשבון OKC

נמאס לי לראות משחק שכונתי של ראסל ווסטברוק נגד חמישה שחקנים

סטף קלע 77 שלשות רצופות באימון

בסהכ 94 מ 100 זריקות.

(קליי אמר שהכי הרבה שלו זה 36)

שיט מאן.

רק שאני אבהיר את עצמי

אין ספק שסטף חתיכת עילוי, אבל אני פשוט לא מתרגש מאנשים כמוהו, וזה אגב מזכיר לי שאף אחד לא מדבר על לברון בתור MVP
כי זה לברון שיש ממנו ציפיות שונות מאשר משחקנים אחרים למרות שאם היה שחקן אלמוני אחר עם אותם נתונים העונה הוא היה מועמד מוביל.

למעלה