לילה של הכרעות ב NBA

בזכות המשחק הזה לברון עקף את קיד בטריפל דאבל של 20/10/10

ב-30 העונות האחרונות, לברון שני רק למג'יק עכשיו (20+/10+/10+)
&nbsp
למג'יק יש 45 משחקים כאלה.
לברון שני עם 35.
ג'ייסון קיד עם 34.
מייקל עם 24.
ובירד עם 20.
&nbsp
בהחלט רשימה מכובדת.

Anfield

New member
10

והיו לו 8 עוד לפני העונה הזאת אז הוא קרוב לטבלה שלך.

billc

New member
ללברון יש 50 טריפל דאבל בקריירה

ב11 עונות לבירד יש רק 67 ב13 עונות

אני מניח שאם לארי בירד היה מחזיק בכדור באותה כמות כמו שלברון מחזיק בכדור או מג'יק או קיד היה לו מיליון טריפל דאבל

לא אחי, דובר על טריפל דאבלים של 20/10/10 (או יותר) בלבד.

ועם ריב' ואס' בלבד.
אז כנראה שהיו לו עוד 15 בהם לא עבר את ה-20נק'.

TheReturn23

New member
מסכים עם ג׳י אר ואתם?

עונה", המשיך סמית במחמאות על לברון, שהוכתר כ-MVP ארבע פעמים ב-11 העונות הראשונות שלו בליגה, "כלומר, מבחינת מספרים, ומבחינת תהרומה שלו לקבוצות שלו. אתה רואה עונה אחת שבה הוא עוזב את מיאמי, והיא אפילו לא מעפילה לפלייאוף. ואז הוא הגיע לקבוצה שלא הגיעה לפלייאוף הרבה זמן, ופתאום היא עם 52 ניצחונות. אני לא חושב שאפשר לעשות את זה עם אף שחקן אחר בליגה בתקופה הזאת. מבלי להוריד בערכם של השניים האחרים (קרי או הארדן), יש להם עונות נהדרות, יופי של קריירה, אבל אם רוצים להיות ריאליים, אפשר לתת לו את התואר כל שנה".

ברור שהוא לא יזכה בMVP אבל בתכלס הוא משפיע על הקבוצה יותר מכל שחקן בליגה.

billc

New member
OVERRATED עם קפיטל לטרס, כריס בוש הוא השחקן הכי טוב בNBA

נקודה

billc

New member
כולנו ראינו מה קלבלנד עושה בלי לברון, השאלה איך הולך לה

בלי קיריי העונה? קשה לדעת כי הבנאדם ישחק רגל שבורה אם צריך אותו להבדיל מ...
ובכל זאת
קיירי החמיץ 7 משחקים העונה, וקלבלנד נצחה רק 1 ב7 המשחקים האלה

fatnoam

Active member
זה גם לא שקליבלנד קיבלו רק את לברון

זה קליבלנד ניצחו 20 משחקים בשנה שעברה או משהו כזה
&nbsp
ואז הצטרפו לברון, מוזגוב, לאב, ג׳יי אר, מייק מילר ושאמפרט, ולפתע הם מנצחים 52.
&nbsp
אז סבבה, מילר די מת, שאמפרט כולה שחקן ספסל, ג׳יי אר לא יציב, אבל מילה רעה על לאב לברון ומוזגוב זה הקו הקדמי (3-5) טופ 3 בליגה, אז זה לא שקליבלנד התחזקה בשחקן אחד ולפתע היא הקבוצה הטובה בליגה.
&nbsp
לברון אמנם לא הולך לזכות ב-MVP אבל בגזרת הג׳נרל מנג׳רס דייויד גריפין הולך לזכות בקלות, וזה מראה שמה שג׳יי אר אמר למעלה זה די קשקוש.
&nbsp
ואני אוהב את לברון (וגם את ג׳יי אר) אבל בוא נהיה מציאותיים קצת.

בוא נהיה מציאותיים לגבי לאב רגע, כרגע הוא לא טופ 50 בליגה.

יש לו דעיכה מסויימת ועקבית מאז פתיחת העונה.
באפריל הוא נותן שפל שיא מבחינתו עם 13נק' 6ריב' ו-42% מהשדה ב-30 דקות על המגרש. (ב-4 משחקים)
&nbsp
אין ביג טרי בקליבלנד, יש ביג 2 ואחלה רול פליירס.

אני חושב אגב שהאימפקט של מוזגוב פי כמה וכמה מזה שלאב

זאת אומרת עם חס וחלילה מוזגוב יפצע בפלייאוף זה סנריו גרוע בהרבה מזה שלאב יפצע בפלייאוף (ג'ונס בכושר טוב יכול לשחק ב-3, לברון ותומפסון יעלים ב-4)
&nbsp
אז מבחינת חשיבות לקבוצה לאב מחינתי במקרה הטוב רביעי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משהו לא ברור לי בהקשר הזה

לברון לא היה זה שלחץ שיביאו את לאב?
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מדברים על כך שאחד התנאים להגעתו של לברון לקליבלנד

הוא טרייד שיביא את לאב.
&nbsp

לאב משפר את הקאבס מאוד

הוא פשוט לא משפר אותם כמו שהיית מצפה בהינתן היכולות שלו. לברון וגם בלאט וכל המערכת מונעים מקווין לאב לתת את האימפקט ששחקן ברמתו מסוגל לתת, אבל הוא עדיין תורם להצלחה שלהם יותר ממה שוויגינס היה תורם. כנראה שבלונג ראן זה היה טרייד רע. בעונה הספציפית הזו, קליבלנד עדיפה ככה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סבבה, לא אמרתי שהוא פוגע בהם

אני שואל את זה בגלל מערכת היחסים הלא ברורה בין השניים ברמה החברתית, לא המקצועית.
&nbsp

fatnoam

Active member
לברון כנראה חשב שלאב יסתפק ב-passenger seat כמו בוש

אבל ללאב כנראה יש יותר אגו. במקום להוסיף נדבכים למשחק שלו, הוא נשאר אותו שחקן בדיוק. בגלל שלברון וקיירי מחזיקים רוב הזמן בכדור, הם מחליטים איך להשתמש באחרים. זה לא מינסוטה כאן. רכז סוג ב׳ לא ישחק פיק אנד רול עם לאב רק כדי לתת לו את הכדור איפה שנוח לו. פוסט אפ ללאב לא תהיה אופציה ראשונה בהתקפה לעולם.
&nbsp
לאב היה צריך לעשות את ההתאמות. לו היה עושה, אני מניח שגם לא היה ריב מתוקשר בינו ללברון וכדומה.
&nbsp
אגב, אני לא מאשים אותו. לאב היה כוכב מספיק גדול בליגה מאשר לבוא ולקבל הוראות מלברון. הוא פשוט היה צריך לסרב לטרייד, במקום להסכים לו ואז לא להתיישר עם המערכת. למישהו היה ספק שזה מה שהיה קורה? לא חושב.

י ו א ב

New member
אז אתה מעריך שבשנה הבאה לא נראה אותו בקליבלנד?

הוא אמור להאריך חוזה, אם אני לא טועה..

למעלה