לילה טוב!!

• פותח הנושא eini3
  • פורסם בתאריך

לולי מ

New member
../images/Emo7.gif וואוו הצלחתם לרגש אותי מאוד

אני מבטיחה לעדכן אתכם ומקווה באמת שיהיו חדשות טובות אני אוהבת אתכם מאוד ורק רציתי לומר שמאוד התעודדתי מכל החיזוקים שלכן החיבוקים חמים ואמיתיים אז תודה לכולכם שוב נשיקות

בטי בופ3

New member
בוקר..../images/Emo5.gif

אוף אני כ"כ מבואסת! אני ממש חיכיתי לסופ"ש הזה ופתאום, מאתמול פשוט נהייתי חולה
מבאס כ"כ! למשימת הבוקר- איך אני יושנת
? בדר"כ על הבטן עם יד אחת מתחת לכרית (תנסו את זה, זה מאוד כיף!). יאללה אני חוזרת למיטה, אחחח כואבת לי הבטן!!

mishi 1

New member
תרגישי טוב../images/Emo9.gif וסופ"ש מהמם למרות הכל

אולי יעבור לך..

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gifערב מצויין../images/Emo9.gif

לא יוצא לי להיות כאן הרבה בסופ"ש.. אבל התרגלתם להיעלמויות שלי... בייבי פלג צ'אן בא לבקר אז רב היום אנחנו מתפלאים מהפלוצים והגרעפסים שלו כאילו כל אחד מהם הוא סיבה למסיבה!
מחר נעשה ביקור משפחתי עם התינוק אז לא יצא לי להיות בסביבה...
עינתי- המון תודה על הסיכום המושקע... פשוט מדהים!!! חוץ מזה אני אודיע לכם שהתמכרתי ליצורים מצויירים בשם מיסאקי ואוסמאי (עם נטייה יותר למיסאקי כי הוא הקטין
) אני רואה אנימה לא חינוכית בהחלט ואסור לאף קטינה פה לראות אותה! אבל היא כזאתתת רומנטית שאני לא יכולה שלא להינמס מכל פרק פרק... וכן.. זה בנים בלבד...
כל כך חמודדדדדדדדדדדדדדדד.......
ראיתי 10 פרקים ביומיים (טוב זה פרקים קצרים של 20 דקות) ונשארו לי רק עוד 2 ואני מסרבת לראות אותם מחשש לטראומת נטישה... כמו שקורה לי עם כל דרמה/סרט/אנימה שאני ממש אוהבת... טוב אני הולכת לשחק קצת עם האחיין שלי.. אבל קודם נתעדכן פה קצת בפורום... מקווה שעובר עליכם יום נהדר!!! אוהבת המון!!!
מיסאקי

edvil1

New member
מיסאקי~~

חחחחחח חולה עליו כזה מתוק ומצחיק איזה אנימה אדירה?!? אני גאה בעצמי שמצאתי אותה
זה היה כל כך קשה שזה נגמר רציתי עוד
אבל בקרוב עונה שניה
can't wait

Sivan 85

New member
אדירה זאת לא מילה ../images/Emo99.gif

כנראה אם רוצים קצת אתנחתא רומנטית צריך לפנות לעולם המצויירים.. סיימתי אותה היום וכבר הרצתי בלופים קטעים..אהממ... אהובים נקרא לזה
אחד הדברים הכי חמודים והכי מצחיקים שיצא לי לראות.. מיסאקי פשוט קורע!!! עכשיו סופרים אחורנית לעונה השנייה אכן... ושתהיה יותר ארוכה!!!!!
ותודה לשכטרית שמספקת לי ולולוש אנימות לא חינוכיות!! מושחתת שכמוך.. אריגאטו!!

mishi 1

New member
יאיי קיוי רואה אנימה? ../images/Emo2.gif

יפה יפה...
נשיקות לקטן (כמו שאונני ג'ני אומרת
)

Sivan 85

New member
כן אנימה... היפנים האלה..../images/Emo9.gif

מאחר ונמאסו עליי הניקורים ואדווה הבטיחה שיש פה אקשן (מהזן הלא שפוי) ניסיתי, והאמת שעכשיו אני אוספת לי במרץ אנימות... נו.. קיסרית יפן או לא?..
אני גם סותמת חורים בהשכלה במקביל עם ג'חנון החביב עלייך בגוקוסן... נורא חמוד! ומיסטר ג'חנון כולו קשוח וקריר... וצעיר לאללה...
מקסים ביותר.. הדרמה הזאת כזאת יפנית שזה פשוט כיף!!... כל המסרים של-תכבדו את המורה שלכם, תהיו חברים טובים, תעשו כמיטב יכולתכככםםםםם!!!!! אחחח.... כמיטב המסורת היפנית!
הקטן מנושק כל היום גם בלי שתגידי לי..
שיהיה בריא... כמה מפונק הוא הולך להיות!!!

למעלה