לילה טוב!!

• פותח הנושא eini3
  • פורסם בתאריך

eini3

New member
לילה טוב!!../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

כמה חיכיתי לעשות את זה...
שלום כולם!! הנה בא עוד שבוע חביב לקיצו, הישק לחיק סופ"ש חביב ורגוע
לכל מי שהתחיל בית ספר, עבודה, לימודים וכל דבר אחר- מקווה שהיה שבוע נהדר!! ואם לא- תמיד דרים יכולים להשתפר
והבה נחזור לסביוני האהובים מכל:
האסיאתית שלי- משיהמ נהדרת! בנות- תמונות מדהימות ביותר!!! טוב שאני לא אהיה פה כדי לבחור- דילמה לא נורמאלית!! רייני ומאקי
ניוז בסיבוב הופעות- ותודה לסיוי
אחלה שירשור!! חפשו אותי ברחובות עם הסמיילי הצבעוני. הכנסתן אותי חזק לניוז כרגע, אז קבלו כמה תמונות חמודות מאד, שלצערי כמה מהן קטנות מכדי להעלות לפורום
חמודים
בכל אופן- מזל שאני לא יפנית, כי אם הייתי מן הסתם הייתי רצה לdome הקרוב לביתי בשביל ההופעה (יחד עם כל שאר בנות מיני
מיליארד בנות יש שם!! מיליארד!!!), ותוך ניפוף במניפות ריו-פי צ'אן- בחורונת הייתי מקבלת התקף לב. אני אומרת לכם. הייתי פשוט מתה.
מדהימים!!!!!! וכמובן שהם ממש מקסימים ב"דוקו"
ריופי לשלטון!!
נכון, אומנם הם הודים ולא אסיאתים אטרקטיביים יותר (לא שהודים לא אטרקטיביים, כן? זה רק...נממ....), אבל זה ממש משעשע ונורא מוצא חן בעיני. ראיתם פעם גורו הודי מרחחף לו בסטלה מעל פני הקרקע? אז זהו, שלא ראיתם. חשיפה!!
http://www.weirdasianews.com/2008/08/31/secret-behind-indian-guru-levitation-revealed/#more-2028
התפקדות ספטמבר- כל הכבוד על השאלון המוצלח!! פינת רענון ושפיכת אמוציות
היה מאד כיף! אבל שלמה אסייג? למה?? ואגב- ספרתי 17. זה הכל?
בדיליי מה נחשפתי לתופעת ההסתלסלות האסיאתית המתרחבת ופושה. ישמור אלוהים את כל הג'וניז הקטנים וחפי-השכל שלא מבינים דבר אחד- נבראתם מושלמים. למה להרוס את זה?
ג'ין הגדיל לעשות וציפה את קרקפתו הענוגה באפרו קיבוצי מתפרץ ופלמח"י. תודה רבה על ההזדהות הלאומית, חמוד, רק למה על חשבון השפיות של כולנו? נאנדה??
ובאותו הקשר (באדיבות אדווה)- ג'ין יקר חמוד ומקסים שלנו! אל תעלב מהאישה הבלונדינית המפלצתית!! האנגלית שלך מקסימה, והפרצוף שלך גם! היא סתם אמריקאית מתפלצנת שלא מבינה מהחיים שלה ולא מעריכה אותך כמו שרק אנחנו פה יודעים להעריך!!! אגב, ממש אהבתי אותו עם המשקפיים שם. הוא היה כל כך חמוד... ובאמת אנגלית בסדר!!! כפיים לג'ין כפיים!!
המצעד של קיוי- חזקי ואמצי!! רעיון מצויין! (התרגשנו
) אומנם truth לא כזה להיט לטעמי (אבל מה אני יודעת לעומת 150 מיליון יפנים?), אבל הוא השיר של מאו, אז הוא טוב
הפארודיה ענקית!!! נמרחתי מצחוק
ומזל שיש פארודיה שתציל את הקליפ
הם נראים שם כמו מריונטות (עם דגש על ה-ות משמע- לשון נקבה) ואוהנו בכלל יצא זקן
אחי- פישלתם.
קולאז' יאמאפי- גזרנו ושמרנו
ותודה לסיון!!
שמחה שנהנית בירושלים- אין, אבל אין על העיר הזאת!! מושלמת!!
בואו בהמוניכם, יש קימצ'י
(אבל עדיין לא מצאנו אותו...)
נורא טראגי, אבל הפכתי לבדיחה של הדירה- כל בנאדם שנכנס שומע תוך 2 דקות בממוצע- "אהההההה!!! זוכר שאמרתי לך על ההיא המוזרה שאוהבת יפנים???? כן, אז זאת היא!!! חחחח נכון קורעע?????". כן, נו, קורע. הבטחתי לכולן חינוך מחדש במהלך השנה
. כולם עוד בטוחים, כמובן, שיפנים וסינים זה אותו דבר, אבל יש לאן לשאוף
אנשים יקרים!! נכון שעוד מוקדם, אבל אין מה לעשות- התשישות מוחצת והמיטה ממש נואשת שאני אבוא אליה כבר, ומי אני שאגיד לה לא? אז לסיום- אני רואה ששברו את הבילעדיות של ניר על המשימה, אז אני מרשה לעצמי- איך אתם ישנים?
על הגב? הצד? הבטן? רגליים מחוץ למיטה? בלי כרית? עם דובי? אצבע בפה? נוחרים? שתפו אותנו!
לילה טוב!! סופ"ש מצויין!!!!
ושיירדו הטמפרטורות, רבאק, חם!!
עינת
מצ"ב למתקשים להרדם- דובי

eini3

New member
אויש אני ממש מטומטמת ../images/Emo163.gif

הלינקים בסוף היו אמורים בכלל להיות תוך כדי... אז ככה: תמונות- של ניוז באדיבות אדווה- ג'ין וג'ודי פוסטר פארודיה- truth כמובן. ובליחה על השגיאות כתיב, העייפות מקלידה דרך אצבעותי
ליל"ט!

yaelsn

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

זה ממש מעולה שאת עושה ככה סיכום כללי של השבוע.. זה עוזר להשלים את כל מה שלא הספקתי לקרוא:) איזה חמוד ג'ין בריאיון!! בקושי שמים לב לסלסול הזה כי מתמקדים בכל הצחקוקים האלה שלו
ואני ממש מופתעת מהאנגלית הטובה שלו... אבל נראה לי שהוא לא הכין ת'צמו טוב... הוא כל הזמן שואל אותה על גברים והיא לסבית מוצהרת
באקה או לא באקה?
ובתשובה לשאלתך: כרגע אני מוצאת את עצמי ישנה בעיקר על הבטן, עם רגל אחת מחוץ למיטה ועם כרית. הייתי ישנה ככה לפני שנים ואז ניסיתי להרגיל את עצמי לישון על הצד כי זה הכי בריא אבל בטירונות היה לי הכי נוח לישון על הבטן ומאז חזרתי להרגלים הישנים והלא כל-כך בריאים שלי חחחח
יום טוב!

mishi 1

New member
ג'ין חמוד

אבל הסלסול פשוט צועק הצילו! אי אפשר שלא להבין! הוא נראה כמו ילד מסכן.. נאנדה?.. הוא כזה כתיך... אם הוא היה במראה הקודם , בא עם התלבושת פיראט מהמופע.. מבטיחה לכם שהיא היתה
ומבקשת 10 כוסות מים במהלך הראיון ועוד מתלהבת למוות מהמתנה שלו! אני בעד שינה על הבטן כשבצד לא הולך

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo9.gif

וואיייייייייייי איזו עייפותתתתתתת
איך אני יושנת
האמת שזה משתנה כל הזמן, כי השינה שלי לא הכי טובה, אז אני כל הזמן מתהפכת, אבל האידאלי שלי זה על הבטן
כאילו מה, ככה הרגילו אותנו כשהיינו תינוקות לא
אז זה פשוט נשאר לי ככה
אתמול הלכתי לראות מאמה מיה וואיי, כמה נהניתיייי, וכמה צחקתי, והם שילבו שם ממש יפה את השירים של אבבא
אני פשוט אוהבת מחזמרים כאלה
הרגל שלי לא הפסיקה לרקוד לקצב המוסיקה
טוב, אני הולכת תיכף לעבודה, ורק מחכה למנוחת הצהריים השבועית שלי
אז שיהיה לכולנו סופ"ש מקסים

mishi 1

New member
סופ"ש מקסים בובה../images/Emo25.gif

תמונה יפה של חנוש, חדשה נכון? איי כל דיבורי השינה האלה מעייפים..

בוקר טוב דונסאנגית שלי../images/Emo24.gif

לא חדשה במיוחד
אני רק מחכה לסיאסטהההה
ואח"כ יהיה לי כוח לראות גם כלב זאב וגם השטן

Don Nirtin

New member
השטןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

(ספוילר לפרק 1...
) נכון גולגולת חתיכה?

Don Nirtin

New member
אז מה את אומרת?../images/Emo87.gif

להשיג את מאמא מיה בחנות הקרובה לביתי?
אני מחכה לרגע שבו תתפטרי מהבוס הנודניק שלך

../images/Emo3.gif

אני לא יודעת אם זה סרט בנים
אבל אתה יכול להוריד אותו
עוד שעתיים וקצת

mishi 1

New member
../images/Emo112.gif בוקר שישי עידכונים וסיכום שבועי |מטוס

תודה ללולי מפורום טלנובלות שממנה למדנו ששישי עדכני זה דבר מועיל
אז מה היה לנו השבוע ?
יומולדת לגחנון האהוב עליי - מי שרוצה לראות איחולים ותמונות מוזמן לפתוח קישורים-ספיישלים-שחקנים וזמרים ולראות
בסיקורי הדרמות התעדכנו 2 דרמות חדשות - הספיישל מטאור גרדן של פיץ'(טיוואנית) והספיישל החדש של לינה.(קוריאנית) תודה לשתיהן!
פינת האירוח - המשתתף הכי משתתף - מי שמגיב הכי הרבה החודש, המשתמש שלו הופך להיות אדום בחודש הבא. וככה כל חודש. החודש התאדמה לה מעיין (מנצ'י) כל הכבוד!
ספיישל על הלהקה היפנית ניוז והמופע החדש - תודה קיו
הקולקציה השבועית של מנצ'י - עוד בדף זה.. דפדפו
האסיאתית שלי בשלב 5 - אנא הביאו שמלות כלה איתכם
התפקדות ספטמבר - למי ששכח
שרשור המלצות לסרטים
שרשור המצעד של קיוי
ומידע מנהלתי שוקק חיים:
צפו משחק משעשע בשישבת הזה, הוא בזמן התהוות כרגע... בקרוב אצלכם
אם יש לכם הצעות לסקרים - יתקבלו בברכה. הגיע זמן לסקר!
האלבומים חיים ובועטים! אבל חלקם מיותמים משהו
... תחושו חופשי להוסיף להם תמונות כדי שלא יחושו בדד
כלב זאב ממשיכה היום! פרקים 5-6 ו"היהלום שבכתר" מתחילה ביום ראשון - הינה הפרומו הלא כל כך מוצלח של ביבה, אל תתנו לו להטעות אתכם, מדובר בסדרה ששברה שיאי רייטינג ברחבי העולם!
http://www.youtube.com/watch?v=ND2581eVQZA בתמונה
המדהימה מכל - דה-בין, הילדה הזו עשויה אבק כוכבים
יום מעולה לכולם, ואל תפסיקו לשיר! (ביפנית\קוריאנית ולא משנה כמה מוזר זה נשמע
)

mishi 1

New member
חחחחח עינת הקדימה אותי עם הסיכום ../images/Emo47.gif

eini3

New member
אופס ../images/Emo12.gif

לא התכוונתי לעשות סיכום שבועי, באמת!! זה פשוט יוצא לי ככה, כי רק בסופ"ש אני עוברת על כל מה שהיה, ומגיבה...
אין על הסיכום שלך!
תודה!

mishi 1

New member
לא נורא - זה מעולה

בגלל זה בסוף שרשרתי אותי אלייך ולא אותך אליי
אל דאגה.. את מוזמנת לעשות חופשי, את לא לוקחת לי את הג'וב או משהו

MaNcHi 135

New member
בוקר מצויין!

יום שישי...קצר...ברוך השם! אתמול ראיתי את הפרק ה-4 של כלב וזאב.... הנשיקות הגיעו מהר הייתי אומרת....אפילו הייתי בהלם.. ולחשוב שבסדרות אחרות שהן לא קוריאניות, מגיעים לפרק שני ואין חיבוק או נשיקה אני אומרת לעצמי שחייב להיות שכומר או רב ביימו אותה! ופה הייתי ממש בהלם...אפילו הייתה רמיזה למשהו יותר מנשיקה תמימה... והבחורה, ממש שרלילית.."חדר אחד.לא צריך שניים"... הייתי אומרת שהיא הייתה גם קצת עלוקה....אבל היא דאגה לו אז זה מה שחשוב. אני כבר מחכה לפרקים של היום! אמרתי כבר שיס מקס זה דבר גאוני? קבלו על הבוקר את התמונה של היפה בנשים, העוקפת בסיבוב את הלנה! סונג בו-רי! (החלטתי שחבל על השם שההורים שלה נתנו לה אבל גם בו-רא זה כזה היא! אז פשוט קראתי לה בו-רי) לא בא לכן לשבת איתה על החלון לקפה ועוגיות??

mishi 1

New member
אייש ../images/Emo99.gif

יפיופה שלייי ומצטערת היא בו-רא.. אין על השם הזה כל פעם שאומרים אותו אני נזכרת בדמות המדימה ובצורה שהוני תמיד אמר לה בו-רא-יה
מהמם יש אפילו קליפ של כל ה"בו-רא-יה" שהוא כל הזמן אומר לה. איי...
כןן כלב זאב זה גאוני ביותר! והפרקים היום... איטס שואו טיים!
תהני.. יאיי איזה קינאה.. כלב זאב צפייה ראשונה..

MaNcHi 135

New member
קומאהו!

אח...
בו-רא יה!!! יש לי צביטה בלב כל פעם שאני ניזכרת בזה...

mishi 1

New member
איי הרגת אותי עם ההודים חחחחחחחחח

סופסוף הכל מתגלה מואהאעההעהעהדההדהדהה והמצב בדירה.. אמממ... יעבור להם. תוכלי בהמשך להגיש להם מבחר כובעים ולתת להם לאכול את הנבחר
תשאלי את לולי כמה זה טעים
אני ישנה על הצד בד"כ מקופלת ומתפנקת
אבל לפעמים גם על הבטן ולרוב מתעוררת על הגב\צד
מרתק
חולמת המון.. כל לילה, המון חלומות מגוונים ומעניינים. זו אחת הסיבות שלפעמים כשמעירים אותי אני בוחרת לנתק לאנשים טלפונים.. או להשתיק.. כי אני רוצה לדעת מה קרה בסוף החלום!

Don Nirtin

New member
בוקר טוב../images/Emo199.gif../images/Emo87.gif

יש לי כמה דברים לעשות היום... למרות שהיום יום שישי
... אז נאחל לנו סופ"ש נעים, נה?
נעמונתתתתתתתתת
... ולמשימה שלך עינב- אני ישן בד"כ על הגב עם נטייה להתהפך בהמשך לבטן ואז בבוקר לגלות שהכתפיים נתפסו.

למעלה