לילה טוב!!../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif
כמה חיכיתי לעשות את זה...
שלום כולם!! הנה בא עוד שבוע חביב לקיצו, הישק לחיק סופ"ש חביב ורגוע
לכל מי שהתחיל בית ספר, עבודה, לימודים וכל דבר אחר- מקווה שהיה שבוע נהדר!! ואם לא- תמיד דרים יכולים להשתפר
והבה נחזור לסביוני האהובים מכל:
האסיאתית שלי- משיהמ נהדרת! בנות- תמונות מדהימות ביותר!!! טוב שאני לא אהיה פה כדי לבחור- דילמה לא נורמאלית!! רייני ומאקי
ניוז בסיבוב הופעות- ותודה לסיוי
אחלה שירשור!! חפשו אותי ברחובות עם הסמיילי הצבעוני. הכנסתן אותי חזק לניוז כרגע, אז קבלו כמה תמונות חמודות מאד, שלצערי כמה מהן קטנות מכדי להעלות לפורום
חמודים
בכל אופן- מזל שאני לא יפנית, כי אם הייתי מן הסתם הייתי רצה לdome הקרוב לביתי בשביל ההופעה (יחד עם כל שאר בנות מיני
מיליארד בנות יש שם!! מיליארד!!!), ותוך ניפוף במניפות ריו-פי צ'אן- בחורונת הייתי מקבלת התקף לב. אני אומרת לכם. הייתי פשוט מתה.
מדהימים!!!!!! וכמובן שהם ממש מקסימים ב"דוקו"
ריופי לשלטון!!
נכון, אומנם הם הודים ולא אסיאתים אטרקטיביים יותר (לא שהודים לא אטרקטיביים, כן? זה רק...נממ....), אבל זה ממש משעשע ונורא מוצא חן בעיני. ראיתם פעם גורו הודי מרחחף לו בסטלה מעל פני הקרקע? אז זהו, שלא ראיתם. חשיפה!!
http://www.weirdasianews.com/2008/08/31/secret-behind-indian-guru-levitation-revealed/#more-2028
התפקדות ספטמבר- כל הכבוד על השאלון המוצלח!! פינת רענון ושפיכת אמוציות
היה מאד כיף! אבל שלמה אסייג? למה?? ואגב- ספרתי 17. זה הכל?
בדיליי מה נחשפתי לתופעת ההסתלסלות האסיאתית המתרחבת ופושה. ישמור אלוהים את כל הג'וניז הקטנים וחפי-השכל שלא מבינים דבר אחד- נבראתם מושלמים. למה להרוס את זה?
ג'ין הגדיל לעשות וציפה את קרקפתו הענוגה באפרו קיבוצי מתפרץ ופלמח"י. תודה רבה על ההזדהות הלאומית, חמוד, רק למה על חשבון השפיות של כולנו? נאנדה??
ובאותו הקשר (באדיבות אדווה)- ג'ין יקר חמוד ומקסים שלנו! אל תעלב מהאישה הבלונדינית המפלצתית!! האנגלית שלך מקסימה, והפרצוף שלך גם! היא סתם אמריקאית מתפלצנת שלא מבינה מהחיים שלה ולא מעריכה אותך כמו שרק אנחנו פה יודעים להעריך!!! אגב, ממש אהבתי אותו עם המשקפיים שם. הוא היה כל כך חמוד... ובאמת אנגלית בסדר!!! כפיים לג'ין כפיים!!
המצעד של קיוי- חזקי ואמצי!! רעיון מצויין! (התרגשנו
) אומנם truth לא כזה להיט לטעמי (אבל מה אני יודעת לעומת 150 מיליון יפנים?), אבל הוא השיר של מאו, אז הוא טוב
הפארודיה ענקית!!! נמרחתי מצחוק
ומזל שיש פארודיה שתציל את הקליפ
הם נראים שם כמו מריונטות (עם דגש על ה-ות משמע- לשון נקבה) ואוהנו בכלל יצא זקן
אחי- פישלתם.
קולאז' יאמאפי- גזרנו ושמרנו
ותודה לסיון!!
שמחה שנהנית בירושלים- אין, אבל אין על העיר הזאת!! מושלמת!!
בואו בהמוניכם, יש קימצ'י
(אבל עדיין לא מצאנו אותו...)
נורא טראגי, אבל הפכתי לבדיחה של הדירה- כל בנאדם שנכנס שומע תוך 2 דקות בממוצע- "אהההההה!!! זוכר שאמרתי לך על ההיא המוזרה שאוהבת יפנים???? כן, אז זאת היא!!! חחחח נכון קורעע?????". כן, נו, קורע. הבטחתי לכולן חינוך מחדש במהלך השנה
. כולם עוד בטוחים, כמובן, שיפנים וסינים זה אותו דבר, אבל יש לאן לשאוף
אנשים יקרים!! נכון שעוד מוקדם, אבל אין מה לעשות- התשישות מוחצת והמיטה ממש נואשת שאני אבוא אליה כבר, ומי אני שאגיד לה לא? אז לסיום- אני רואה ששברו את הבילעדיות של ניר על המשימה, אז אני מרשה לעצמי- איך אתם ישנים?
על הגב? הצד? הבטן? רגליים מחוץ למיטה? בלי כרית? עם דובי? אצבע בפה? נוחרים? שתפו אותנו!
לילה טוב!! סופ"ש מצויין!!!!
ושיירדו הטמפרטורות, רבאק, חם!!
עינת
מצ"ב למתקשים להרדם- דובי
כמה חיכיתי לעשות את זה...