לילה טוב!

MaNcHi 135

New member
חחחחחח אבל היא אמרה לי

שהיא לא הולכת להיות דיילת אלא משהו אחר שם.... מסכנה....שתבריא מהר!

asia84

New member
../images/Emo140.gifתחזרי במהרה קרנית

טוב קרנית קודם כמובן בהצלחה בעבודה החדשה שלך תעזרי כוחות ותרגישי טוב כי את פשוט חסרה לנו פה כולם מתגעגים אליך וגם אני מאוד מתגעגעת טוב תרגישי טוב זה הכי חשוב שתהיי לנו בריאה ושוב את חסרה לנוו תרגישי טוב קרנית מתגעגעיםם

mishi 1

New member
אוי....../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

יאיי מקסימותתתתת
כן, נתב"ג נכנסים בי קצת.. ואתמול אממ לא הכי ישנתי אבל בהחלט התגעגעתייי נורא אז אני פה

Sivan 85

New member
כמעט ערב טוב!../images/Emo9.gif

היה לי אחלה יום... ארוחת צהריים עם לולוש (תקנאו! לולי הייתה שלי לכל הצהריים!
) תיקנתי סוף סוף את הנייד...!!! הללויה! אני יכולה לחזור לראות דרמות!! אני עכשיו יוצאת לירושלים לבקר חברה אז לא יצא לי לבקר אותכם הרבה.. מבטיחה לבדוק מה קורה איתכם בערב... יש הרבה במה להתעדכן.. אני אשב על זה בלילה!! תודה לכולם על השרשורים המקסימים!!!!! אוהבת המון ויהיה לכם אחלה יום!

One Missed Call

New member
תגובה ישירה ל100 סצנות של אהבה

אוקיי התחלתי את הפרק הראשון.. על מה נפלו עיניי? על זה שגם יפנים נועלים קרוקס^%&#$^%*#%&Y$^&Y@^&YB B$Y&B@$%&^@%$&@$%&@$&$%@&$ לעזאזללללללללללל%$^$#^%#$!^!#$^!# אבל למה מה הבעיות שלכם לנעול כפכפים נורמלים בחוף הים
חוץ מזה שהירו בשיער חלק פה לשם שינוי
מקווה שהסדרה (מינימינימינימיני סדרה או אולי בכלל סרט עם שלושה פרקים?
) תהיה טובה.. ולא כמו אני שונאת את חג המולד שלא הבנתי כלום והסיבה היחידה שראיתי אותה הייתה בגלל שריו קימורה הופיע שם.. בתור הבן שנהרג של בעל הבר הקשישא -________________________________- אכזבה קשה.
קטע שבכלל לא הכרתי את ג'ין ואז עוד חשבתי שהוא כונף שם.. הסתכלתי עליו ואמרתי.. הוא יפה? אה... נו אני אסתכל עליו שוב.. לא הוא לא יפה בכלל.. כי תכננתי לאמץ אותו ל"אוסף הבישים שאני שומרת תמונות שלהם"
מי יודע אולי יום אחד היה לי ג'ין
ואז היום הייתי מתחרטת על הטעות הנוראה שקירבתי אליי את באקה

mishi 1

New member
חחחחחחחחחח מצחיקההההה

מטורפת!
ככה פותחים שרשור לילה? היית צריכה להזהיר שזה ספיישל חרפון - שלא יפספסו אותו..
אהבתיייייייייי ומערכת היחסים של הקוריאנים היא באמת כזו.. רק שכחת להזכיר שהיא חייבת לירוק עליו או להפליץ עליו בשלב מסויים והוא חייב לגרור אותה חצי רחוב בקריאות "יא~~ צ'וגולה?! " נלהבות ואחכ על שניהם להשתכר ועליו לסחוב אותה על הגב הביתה... נו תודו, שהייתן רוצות להיות קוריאניות

MaNcHi 135

New member
מסכן....אם הוא היה צריך לסחוב אותי על

הגב שלו היו כאן שתי תוצאות מאוד לא נעימות: 1. היינו מתקדמים לאיכילוב משבירת עמוד שידרה 2. לא היינו מספיקים להגיע לאיכילוב כי הבן אדם כבר היה שוקע בתור האדמה. אנחנו לא אנורקטיות מוצהרות כמו הבנות שם! חיות לי על חסה ואורז!! אני צריכה שוקולד, עוגות! והרבה סושי!

לולי מ

New member
על זה בדיוק דיברתי מקודם

יובש כללי...ארבע לפנות בוקר
ארבע את מבינה?? אני חשה בצורך לעשות לך שירשור הבדל עצבני בין בוקר ללילה כמו שעשיתי לנית לפני חודשיים בארבע אנחנו ישנים בכל מקרה את בהחלט לדעתי תתחילי לישון זה מה שכל סוג שלשירות למדינה גורם לך לעייפות החומר
אחחח הודעה מצויינת אגב אהבתי מאוד

למעלה