לילה טוב! ../images/Emo199.gif../images/Emo24.gif
אז הנה אני פותחת שירשור לילה טוב להנאתי שנראה לי שאני היחידה שתגיב עליו, בהתחשב בשעה וביובש הכללי מסביב
אבל לא נורא, אני אהנה בכל זאת... מה שאומר שיש פה חפירה רצינית, וממש ממש מיותרת
אז הנה כמה תובנות מסוף השבוע:
הירו (מיזושימה הירו
מזה השם הזה??) ממש מהנה לצפייה בשעות מאוחרות של הלילה. הוכחה בוידאו הבא- http://www.crunchyroll.com/media-436804/100-Scene-no-Koi-Episode-2.html קצר, חמוד וקולע. מסתבר שזה הפרק השני מתוך מיני סדרה של שלושה פרקים שמשחק בה הירו. הפרק הראשון די מיותר, את השלישי לא מצאתי, וזה נורא חביב
אם אין לכם מה לעשות, אבל גם אין לכם המון זמן- תנסו. מקסימום בהיתם חצי שעה בהירו
.
משחק הציטוטים היה מעולה!! שאפו שאפו על הרעיון. רק ממש חבל שלא אישרו את כל התשובות
אני סקרנית.
אסור בתכלית האיסור לדבר עם אנשים תוך כדי שהם צופים בכלב זאב!! ניסיתי על בשרי, וכמעט נקרע לי עור התוף. נו בסדר, ג'ונקי וכל זה, אבל מה???
סתם, סתם, אני יכולה להבין
יוטיוב מופצץ ביפנים. במשך 5 דקות בערך רק ישבתי והסתכלתי ב"videos being watched right now..." וכל הזמן היו שם קטעים יפנים. משום מה היו שם גם הרבה בערבית
מעניין...
הקוריאנים משתלטים על העולם באופן סופי. בתמימותי החלטתי לקנות מגזין אמריקאי, דובר אנגלית, משפריץ אמריקאיות שופעת וחומרנית, ממש ינקי עד השורש. ומה קיבלתי? פוטושוט של דוגמנית קוריאנית על איזה 7 עמודים
מה הולך בעולם?? למי שמעוניין, אגב, מדובר במגזין teenvogue והדוגמנית היא hyoni kang. פחחח כונפה...
חם, חם בעולם שלנו... בלי קשר לשרשור יפנים כמובן
או לריין
קאמה
ג'ין
וקוקי מכוער טילים
אבל הוא כזה חמוד, אז למי אכפת?
לכל הקוריאנים יש את אותה מערכת יחסים: 1.נפגשים בטעות. בד"כ אחד הצדדים עושה ממש פאדיחות (לרוב זאת האישה, שהיא גם "מכוערת", עניה וקולנית) 2.שונאים אחד את השני 3.מתנשקים בטעות 4.שונאים אחד את השני 5.מתחתנים או נהיים זוג בעזרת חוזה 6.שונאים אחד את השני 7.לילה אחד ישנים באותה מיטה 8.שונאים אחד את השני....? 9.עושים יום כיף ביחד 10.מתאהבים, הללויה
ניוז אולי יפים, שרים יפה, יפים, רוקדים יפה, יפים ויפים
אבל מבחינה שכלית הם שואפים למינימום האפשרי
קבלו בתופים ובמחולות את נבחרת הכשרונות של ניוז את ג'וניז הפקות!!! *בנזאי* http://www.crunchyroll.com/media-29...Y-HEY-Opening-and-Talk-English-Subtitles.html
כפיים לLF על ההפצצה בטקס פרסי האקדמיה לטלוויזיה!! תודה על התמונה
ריו דפק יופי של טבעת לערס המצוי, וחיוך של 100% אלכוהול. חסר לו רק גורמט ואני יכולה לראות אותו מוכר תפוזים בעשר שקל לקילו
.
אני אכולת קנאה על המפגש
רואים שהיה טוב!!
עד כאן הודעתי להערב חלומות פז שיהיו
שינה מתוקה
עם הרבה מלוכסני עיניים
וחלקי שיער
אני מאד מקווה שאף אחד לא קרא את ההודעה עד פה מי שכן- בבקשה לא לפנות אלי בבקשות פיצויים.
לילה טוב!
אז הנה אני פותחת שירשור לילה טוב להנאתי שנראה לי שאני היחידה שתגיב עליו, בהתחשב בשעה וביובש הכללי מסביב