לילה טוב!

eini3

New member
לילה טוב! ../images/Emo199.gif../images/Emo24.gif

אז הנה אני פותחת שירשור לילה טוב להנאתי שנראה לי שאני היחידה שתגיב עליו, בהתחשב בשעה וביובש הכללי מסביב
אבל לא נורא, אני אהנה בכל זאת... מה שאומר שיש פה חפירה רצינית, וממש ממש מיותרת
אז הנה כמה תובנות מסוף השבוע:
הירו (מיזושימה הירו
מזה השם הזה??) ממש מהנה לצפייה בשעות מאוחרות של הלילה. הוכחה בוידאו הבא- http://www.crunchyroll.com/media-436804/100-Scene-no-Koi-Episode-2.html קצר, חמוד וקולע. מסתבר שזה הפרק השני מתוך מיני סדרה של שלושה פרקים שמשחק בה הירו. הפרק הראשון די מיותר, את השלישי לא מצאתי, וזה נורא חביב
אם אין לכם מה לעשות, אבל גם אין לכם המון זמן- תנסו. מקסימום בהיתם חצי שעה בהירו
.
משחק הציטוטים היה מעולה!! שאפו שאפו על הרעיון. רק ממש חבל שלא אישרו את כל התשובות
אני סקרנית.
אסור בתכלית האיסור לדבר עם אנשים תוך כדי שהם צופים בכלב זאב!! ניסיתי על בשרי, וכמעט נקרע לי עור התוף. נו בסדר, ג'ונקי וכל זה, אבל מה???
סתם, סתם, אני יכולה להבין
יוטיוב מופצץ ביפנים. במשך 5 דקות בערך רק ישבתי והסתכלתי ב"videos being watched right now..." וכל הזמן היו שם קטעים יפנים. משום מה היו שם גם הרבה בערבית
מעניין...
הקוריאנים משתלטים על העולם באופן סופי. בתמימותי החלטתי לקנות מגזין אמריקאי, דובר אנגלית, משפריץ אמריקאיות שופעת וחומרנית, ממש ינקי עד השורש. ומה קיבלתי? פוטושוט של דוגמנית קוריאנית על איזה 7 עמודים
מה הולך בעולם?? למי שמעוניין, אגב, מדובר במגזין teenvogue והדוגמנית היא hyoni kang. פחחח כונפה...
חם, חם בעולם שלנו... בלי קשר לשרשור יפנים כמובן
או לריין
קאמה
ג'ין
וקוקי מכוער טילים
אבל הוא כזה חמוד, אז למי אכפת?
לכל הקוריאנים יש את אותה מערכת יחסים: 1.נפגשים בטעות. בד"כ אחד הצדדים עושה ממש פאדיחות (לרוב זאת האישה, שהיא גם "מכוערת", עניה וקולנית) 2.שונאים אחד את השני 3.מתנשקים בטעות 4.שונאים אחד את השני 5.מתחתנים או נהיים זוג בעזרת חוזה 6.שונאים אחד את השני 7.לילה אחד ישנים באותה מיטה 8.שונאים אחד את השני....? 9.עושים יום כיף ביחד 10.מתאהבים, הללויה
ניוז אולי יפים, שרים יפה, יפים, רוקדים יפה, יפים ויפים
אבל מבחינה שכלית הם שואפים למינימום האפשרי
קבלו בתופים ובמחולות את נבחרת הכשרונות של ניוז את ג'וניז הפקות!!! *בנזאי* http://www.crunchyroll.com/media-29...Y-HEY-Opening-and-Talk-English-Subtitles.html
כפיים לLF על ההפצצה בטקס פרסי האקדמיה לטלוויזיה!! תודה על התמונה
ריו דפק יופי של טבעת לערס המצוי, וחיוך של 100% אלכוהול. חסר לו רק גורמט ואני יכולה לראות אותו מוכר תפוזים בעשר שקל לקילו
.
אני אכולת קנאה על המפגש
רואים שהיה טוב!!
עד כאן הודעתי להערב חלומות פז שיהיו
שינה מתוקה
עם הרבה מלוכסני עיניים
וחלקי שיער
אני מאד מקווה שאף אחד לא קרא את ההודעה עד פה מי שכן- בבקשה לא לפנות אלי בבקשות פיצויים.
לילה טוב!

בוקר../images/Emo199.gif

אם אני אתפוס את המרפי הזה
דווקאאאא דווקא הלילה לא ישנתי טוב למרות שצפוי לי יום ארוך עד איזה 12 בלילה, כי אחרי העבודה אני הולכת הביתה להתארגן ויוצאת לחתונה של בן דודה שלי
ואם זה לא מספיק, אז זה בכלל גרוע להתחיל את השבוע מתה מעייפות
במיוחד שאני עובדת גם שישי השבוע
טוב, אז אני מקווה שלפחות החתונה תהיה יפה, אף פעם לא הייתי בחתונה דתית
אני מתה לראות את הכלה
וכמה פניות אישיות
ניתה דונסאנג, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב
ושיהיה לך בהצלחה בקורס
לולי אונני
אתמול בסוף לא דיברנו, אני מקווה שתתחברי כשאני בעבודה
כי בערב זה אבוד
נירוש מאמי
מקווה שתתעורר לפני 12
ושיהיה לכולם יום מקסים

asia84

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב לכולם ושבוע טובב

טוב גם אני אחרי שישי שבת שאני חוגגת לי עד מאוחר ליד המחשב או טלויזיה אז קשה לי למחרת לקום אבל קמה בסופו של דבר אבל עייפה רצחח
לפני איזה שבועיים באמת הייתי מזה עייפה ואפילו לא הלכתי לעבודה התקשרתי למזכירה ואמרתי לה אני לא מרגישה טוב תתנו לי לנוחח כבר אני עובדתת ללא הפסקהה חשבתי לעצמיי למרות שלא נשואה חייבת קצת חופש לעצמיי
לא גם אני בן אדם ומתכוונת לקחת עוד כמה ימים בעזרת השם בחודש שמתקרב בעזרת השם שזה יצליחה לי טוב שהיה לכולנו בוקר הכי טוב ונפלאאא
ונלך לשתותת
על הבוקר זה טוב ומרענן אזז טוב נפלא לכולםם

בטי בופ3

New member
פעם ראשונה בחתונה ../images/Emo197.gif?

אני יכולה להגיד לך שהם יודעים לעשות שמח, השאלה כמה דתיים הם כי אני אישית ממש שונאת חתונות שיש הפרדה בין בנים לבנות... תהני!!

פעם ראשונה../images/Emo3.gif

בעיקרון הזוג הם שני חוזרים בתשובה, אבל המשפחות שלהם מסורתיות רגילות, לכן הם לא עושים הפרדה בשולחנות אלא רק ברחבת הריקודים למזלי
קומאו

One Missed Call

New member
אחאח עינת..

4 בבוקר ואת ערה?
ולחשוב שבסביבות 2 וחצי התקשרו אליי מחסוי כדי לומר לי "שאלומ" בקול מזוייף ועקום כדי שאני אגיד להם ביי
אנשים חסרי חיים
עינת יקירתי- אני רוצה שתאמרי לי. מה רע בשם הירו מיזושימה? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD יותר טוב שהיו קוראים לו מי זו שי?
מיזושימה שם יפני בעליל ואני אפילו יודעת לכתוב אותו
אגב, הירו זה לא השם האמיתי שלו.. זה שם במה, השם האמיתי שלו הוא Saitou Tomohiro (טומוהירו הפרטי) הוא מאאדייייייימממ~
אגב, אם כבר מדברים עם סאיטואים.. זה סתם הזכיר לי שהשם האמיתי של הגיטריסט לשעבר של להקת הרוק אנ קפה היה סאיטו קאזוהירו
אז אני אחלוק איתכם בתמונה
רק כדי להזכיר לכם שיפנים בשמלות זה דבר קיים חי ובועט
הוי אלוהים כמה אני אוהבת את הגוון הזה של הורוד
*רצה למרוח ורוד פוקסיה*

בטי בופ3

New member
אוהיו../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שאני כותבת בשרשור בוקר טוב ממש בבוקר, הללוליה על זה! היום זה הולך להיות יום עצוב במיוחד
יום אחרון של החופש וממחר אני מתחילה שירות, וזה כ"כ מבאס כי כל החברות עפו להם מהבית והולכות לגור בדירה משלהם (עם עוד 12 בנות, אבל זה פרט שולי) ורק אני נשארת בירושלים, בודדה וגלמודה... עינת- אני לא קרעתי לך את העור התוף!!! ובכלל, מי מתקשר שיש כלב לזאב בטי וי?? מי?? בקיצור, יום טוב לכוווום

asia84

New member
../images/Emo140.gifיפהה לך

גם אני עשיתי שרות לאומי ליד הבית תאמיני לי זה הכי טובב כי ההיתי מתחילה מוקדם את שרות לאומי בקופת חולים הייתי צריכה להתיציב שם כבר ב-7.3 בבוקר ומזל שזה היה קרוב לבית 15-20 דקות הליכה טוב איזה זיכרונות העלת לי עכשיו משרות קודם תהני שם דרך אגב איפה את מתחילה את שרות שלך ? טוב תעשי חיים תלמדי שם המון אבל אל תתני להם לנצל אותך תנצלי אותם את טובב

בטי בופ3

New member
אריגטו! ../images/Emo24.gif

גם לי השרות הוא רבע שעה מהבית ככה שזה ממש אחלה, אבל זה מבאס שאנשים שביליתי איתם יום יום עוזבים ככה ופיתאום צריך להיפגש רק פעם בשבוע, אבל אני לא מתחרטת בכלל שאני עושה ליד הבית, בכלל. אני עושה שירות בעמותה לנפגעי טרור
שוב, תודה על התמיכה!!

Don Nirtin

New member
בוקר טוב../images/Emo199.gif../images/Emo87.gif

אני תוהה אם להזעיק את האמבולנס. סופסוף מישהו פתח בוקר טוב
רק חבל שהוא שכח משימות בדרך שזה המהות של הבוקר טוב... המשימה שלי להיום להלן: למצוא תמונות של סוכריות. כן.

eini3

New member
צהריים טובים!../images/Emo42.gif

נראה לך שאני שוכחת את המשימה? אני חולה עליה! אבל אני לא רוצה לגנוב לך את הכבוד להעלות משימה, אז לא העלתי
חולה על הסוכריות האלה
ייאאמ ותהיה שעלתה לי- סנדי בר בכוונה נשמע כמו קנדי בר?

Don Nirtin

New member
תודה על החוסר גניבה../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

קנדי זה candy. ס(י)נדי זה Cindy. יש הבדל.

Don Nirtin

New member
נתנת לי רעיון למשימה של מחר../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אגב- זה הודעה לכולם. בכל פעם שנאי לא פותח בוקר טוב- תפתחו אתם ותוסיפו משימה. זה הבוקר טוב של כולכם
.

MaNcHi 135

New member
חברים, קרנית חיה?

מוזר שאתמול והיום היא לא שרשרה הודעה אחת... קרנית אם את כאן השמיעי קול, סמיילי משהו!

Sivan 85

New member
נית בקורס...

היא הדיילת המצטיינת שלנו
היא הייתה בקורס כל הבוקר לרגל העבודה החדשה שלה... והיא חולה גם בנוסף המסכנונה... מתגעגעים אלייך! תרגישי טוב.. בינתיים אנחנו נשמור לה טוב טוב על הפורום עד שהיא תבריא ותתחזק ותוכל לחזור לבקר..
מוסרת בשמה חיבוק גדול לכולם!

למעלה