לא יכולתי לישון אתמול בלילה בגלל זה
בגלל מה שקרה לי לפני 2 לילות, לא הצלחתי לישון אתמול בלילה, ברגע שכיביתי את האור בחדר ושכבתי במיטה, הכל חזר אליי... זה כאילו שיחזר את אותה תמונה בדיוק מפעם שעברה.. פחדתי להירדם, אז קמתי וישבתי על המחשב עד לפנות בוקר, ואז הציעו לי ללכת לישון עם מוסיקה פועלת (רגועה), אז בסוף הלכתי לישון עם מוסיקה, אורות וטליויזיה פועלים.. וזה מזכיר לי משהו, כשהייתי קטן, היו לי כל הזמן את מה שנקרא: וויילד, לא היה לי מושג שזה זה.., חשבתי שזה סיוט שחוזר על עצמו, זה היה כמעט כל לילה, שכבתי במיטה, ואני זוכר שפשוט שכבתי בלי לזוז, לא ניסיתי לזוז האמת היא, רק העיניים שלי היו פתוחות והאור במסדרון היה מעומעם כזה, והסתכלתי לפינה של החדר וראיתי הכל מתרחק ממנו, וטרקטור מתקרב לכיוון שלי ופשוט בהיתי בו, וזה הכניס אותי לסרטים רציניים, אבל הוא אף פעם לא הגיע אליי באמת.. זה היה מוזר מאוד... מאחר שמישהי כאן אמרה לי שיכול להיות שאני יכול להגיע למשהו, כי אם הגעתי למצב הזה בלי "אימון" או מה שזה לא יהיה, אז אולי אני באמת מסוגל לעשות משהו עם זה, אני ישים לי שעון מעורר לאחרי 5-6 שעות של שינה ויעסיק את המוח בזמן שהגוף שלי ירדם ויש מצב שזה שוב יקרה לי, תאחלו לי בהצלחה, ושזה לא יהיה מפחיד כמו פעם שעברה