לילה הזוי ביותר.....

Gum Cigarettes

New member
אני אלך אם יהיה לי

עם מי...
אני נורא רוצה.

dAs iNc0gNiTo

New member
לא יכולתי לישון אתמול בלילה בגלל זה

בגלל מה שקרה לי לפני 2 לילות, לא הצלחתי לישון אתמול בלילה, ברגע שכיביתי את האור בחדר ושכבתי במיטה, הכל חזר אליי... זה כאילו שיחזר את אותה תמונה בדיוק מפעם שעברה.. פחדתי להירדם, אז קמתי וישבתי על המחשב עד לפנות בוקר, ואז הציעו לי ללכת לישון עם מוסיקה פועלת (רגועה), אז בסוף הלכתי לישון עם מוסיקה, אורות וטליויזיה פועלים.. וזה מזכיר לי משהו, כשהייתי קטן, היו לי כל הזמן את מה שנקרא: וויילד, לא היה לי מושג שזה זה.., חשבתי שזה סיוט שחוזר על עצמו, זה היה כמעט כל לילה, שכבתי במיטה, ואני זוכר שפשוט שכבתי בלי לזוז, לא ניסיתי לזוז האמת היא, רק העיניים שלי היו פתוחות והאור במסדרון היה מעומעם כזה, והסתכלתי לפינה של החדר וראיתי הכל מתרחק ממנו, וטרקטור מתקרב לכיוון שלי ופשוט בהיתי בו, וזה הכניס אותי לסרטים רציניים, אבל הוא אף פעם לא הגיע אליי באמת.. זה היה מוזר מאוד... מאחר שמישהי כאן אמרה לי שיכול להיות שאני יכול להגיע למשהו, כי אם הגעתי למצב הזה בלי "אימון" או מה שזה לא יהיה, אז אולי אני באמת מסוגל לעשות משהו עם זה, אני ישים לי שעון מעורר לאחרי 5-6 שעות של שינה ויעסיק את המוח בזמן שהגוף שלי ירדם ויש מצב שזה שוב יקרה לי, תאחלו לי בהצלחה, ושזה לא יהיה מפחיד כמו פעם שעברה

Hippieּ

New member
אני לאללה מבינה אותך.. גם לי זה קרה

אני גם לא מכאן, אבל לא יכולתי להעלים עין
אני ממש מפחדת מהדברים האלה... אני תמיד חושדת בכל מיני דברים, אם זה הפתח של הדלת או האור שיוצא מהמנורה, אני תמיד חוששת שזה איזה מישהו. לי קרה פעם, שסתם התעוררתי. וכשאני מתעוררת אני בדרך כלל מתיישבת פותחת טלוויזיה רואה קצת ושוב נרדמת. התעוררתי, ופשוט לא הצלחתי לזוז!
כלום! זה היה הדבר הכי מפחיד שקרה לי, הייתי בטוחה שאני מתה.

Gum Cigarettes

New member
אתה לא צריך להתעורר.

יש עוד שיטות. הרבה. שיטת "ווילד" כדי להגיע לשיתוק שינה היא הטובה ביותר (לדעתי). בכל אופן, בהצלחה, בכל שיטה שתבחר. ואם אתה לא מצליח להרדם.. ממ.. אתה תמיד יכול לבוא לישון איתי! (רע לי לישון לבד מאז שעברתי לבית דגן..
)

dAs iNc0gNiTo

New member
just say when and where...

אני וחבר שלי חשבנו שכשאני ינסה לעשות את שיטת הווילד, אז הוא ישב פשוט בחדר ויסתכל עליי בלילה או משהו כזה, או שנשים מצלמה לא יודע... ונראה מה קורה, מה אני עושה כשאני נכנס לזה אם אני יכנס לזה בכלל ... בטוח אני יכול לעשות משהו בנוגע לזה, השאלה היא איך לנצל את זה בצורה הנכונה.. לא נראה לי שיש לי שליטה על זה, היו לי חלומות צלולים בלי שתכננתי שיהיו לי בכלל, והווילד הזה הגיע משום מקום..

dAs iNc0gNiTo

New member
ובקשר לזה שאמרת שלא צריך להתעורר

לפי מה שהבנתי, צריך להתעורר בשעה מאוחרת משינה כשהגוף ממש עייף, ולהשאיר את המוח פעיל ולתת לגוף להירדם... וככה נכנסים לווילד... אני רוצה שזה שוב יקרה לי ואז אולי אני אדע להתמודד עם זה ולהמשיך הלאה לחלום צלול.. אבל אני לא יודע איך..

Gum Cigarettes

New member
תקרא את המאמרים

בפורום חלומות צלולים.. אבל תראה, בד"כ שהגוף ממש עייף, גם אתה עייף.

kingshimmy

New member
למה, זה מאוד בסדר.

תזמיני אנשים שאת לא מכירה לישון איתך. מה רע?

kingshimmy

New member
"הצלצול"?

אתם מכירים את הדברים האלה. כנראה שלהיות מנותק מהעולם זה לא דבר כל כך טוב אחרי הכל...

שמוצה

New member
לא נתנו לי להיכנס...../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

פעמיים! בגלל ההגבלת גיל...אופה!
כ"כ רציתי לראות את הסרט הזה.

למעלה