לילה הזוי ביותר.....

dAs iNc0gNiTo

New member
לילה הזוי ביותר.....

אולי מישהו יכול להסביר לי את מה שקרה לי אתמול בלילה... אתמול הלכתי לישון באיזה 12 בערך.. מכל הרעש של הרוח והמזג אוויר הסוער היו רעשים כל הזמן , זה לא הפחיד אותי או משו, פשוט שמתי תכרית על הראש וככה נרדמתי.. ואז אחרי כמה זמן כנראה שחלמתי חלום, לא זוכר בדיוק מה היה בחלום, אבל הוא היה הזוי קצת, התעוררתי מהחלום, וישר אחרי שהתעוררתי מהחלום, הרגשתי פחד לא נורמלי.. לא יודע ממה , אבל הרגשתי פחד שאף פעם בחיים שלי לא הרגשתי.. כמו בסרטים של הסיינס פיקשן האלה.. קיצר, הרגשתי שיש מישהו בחדר, והכל היה חשוך, וממש הרגשתי מישהו קרוב אליי שמסתכל עליי, ורציתי להוריד את הכרית מהראש ולהסתכל והכל אבל לא הצלחתי לזוז... אני הייתי ער, בתנוחה שבה נרדמתי, עם הכרית על הראש, ניסיתי להזיז את היד בשביל להרים את הכרית מעליי ולקום , אבל לא הצלחתי לעשות שום תנועה עם הגוף שלי!!! ואני מרגיש עדיין שיש מישהו בחדר ממש קרוב אליי אבל הייתי משותק לגמרי.. לא יודע איך להסביר את זה... יכול להיות שהפחד שיתק אותי או משהו, אחרי דקה בערך של פחד לא נורמלי ושל אי יכולת תזוזה, ממש התאמצתי והזזתי תיד והעפתי תכרית מהראש שלי והסתכלתי בחדר כזה, ולא היה כלום.. הכל היה רגיל והחתולה שלי ישנה על המיטה והכל... אז קמתי לבדוק אם הדלת נעולה והיא הייתה נעולה, אז חזרתי לישון וזהו...... זאת הייתה האחת החוויות הכי מפחידות שאי פעם חוויתי...

kingshimmy

New member
"ביעותי לילה".

ראיתי תוכנית על זה פעם. סיוטים שערים בהם. אי אפשר להזיז את הגוף חוץ מהעיניים. אפשר לראות הכל, אבל לא להתנגד. לא נמצאים במצב של ערות מוחלטת, או משהו כזה. לפי מה שזכור לי זו תופעה בלתי מוסברת.

יכולים להיות לזה שני הסברים:

1-שהמזג האויר הנוכחי פשוט השפיע עליך עמוקות והדחקת את זה 2-או שבאמת איזו רוח קפצה אליך לביקור שהרי ידוע שמזג אויר סוער תמיד מקושר עאם רוחות,אם זה מאוד בוער בעצמותיך תשאל באחת מפורומי המיסטיקה. שלך חנה גונן

dAs iNc0gNiTo

New member
זה בדיוק זה....

אני זוכר באמת שיכולתי להזיז את העיניים ולהסתכל הצידה אבל לא לזוז ... רק בסוף כנראה התעוררתי לגמרי למרות שהייתי חצי ער ויכולתי איכשהו לזוז.. תודה לך איש.

Gum Cigarettes

New member
קוראים לזה

"שיתוק שינה". וזו שיטה שמשתמשים בה כדי להכנס לחלום צלול. אם אתה מתעניין בחלום צלולים, הייתי ממליצה לך לפתח את זה, כי אם כבר הדעת למצב כזה בלי עבודה, תאר לך מה אתה יכול לעשות עם קצת יותר השקעה. יכול לההיות שהתעוררת בגלל משהו שאכן היה בחדר, או שאלה תחושות שנשארו מהחלום, אבל בכל אופן התעוררת למצב של "שיתוק שינה". אם זה קורה לך שוב הייתי ממליצה פשוט להרגע, ואפילו לנסות לחזור לישון (למצב של חלום צלול או לא, זה תלוי בך), בכל אופן, זה עובר אחרי כמה דקות. ואל תדאג, אם אין שדים שרודפים אחריך, אז אתה יכול לההיות במצב הזה בראש שקט, ואם יש, כנראה שאתה חזק מספיק כדי להתמודד איתם גם במצב של שיתוק. מומלץ לחקור את העיניין, זה באמת מאוד מעניין. ואתה מוזמן לתת לי עוד מידע בפרטי או באיי סיי קיו (המספר בפרטים).

dAs iNc0gNiTo

New member
בלי לעבוד על זה..... ?

היו לי מלא "חלומות צלולים" ... זה יעני חלומות שיש עליהם שליטה לא .. ? הייתה תקופה שכל 2 לילות בערך היה לי חלום שישר בתחילתו ידעתי שזה חלום שיש לי עליו שליטה ועשיתי מה שרציתי.. הייתי מודע לכך שאני ישן בזמן החלום, והצלחתי להתעורר מתי שראיתי שהחלום מתחיל להפוך לסיוט... איך בדיוק אפשר "לעבוד" על זה .. ? ואיך אפשר לפתח את זה?

Gum Cigarettes

New member
פאק, כיף לך!

הייתי צריכה לעבוד על זה שנה לפני שהגעתי לרמה כזאת. כיף לך
! כן, אלו חלומות שיש עליהם שליטה. ובמקום להתעורר שהחלום הופך לסיוט, אתה יכול להעלים את "גורם" הסיוט. ומחלומות צלולים אפשר להתפתח גם למסע אסטרלי. יש בזה הרבה דברים מעניינים.

dAs iNc0gNiTo

New member
זה נראה כאילו שאת ממש מבינה בזה...

מה צריך לעשות בשביל "לעבוד" על זה... ? מה את מציעה לי לעשות? אני מאוד מתעניין בכל הדברים האלה, אבל אף פעם לא חשבתי על להפוך את זה לעיסוק... הוספתי אותך לרשימה שלי ד"א, אז אפשר לדבר באיי סי.

Gum Cigarettes

New member
ממ...

כדאי לנהל יומן חלומות, ותמיד תמיד להשתדל לזכור את אותם חלומות, ולהשתדל כמה שיותר לשלוט עליהם בפקודות כמו "הגבר צלילות" ו"סאונד" וכל מיני כאלה, שעדיף להגיד בקול רם בתוך החלום. אתה יכול ליצור בחלומות האלה מה שאתה רוצה, ואיך שאתה רוצה את זה. אתה יכול להזדיין עם הילדה שאתה הכי רוצה בעולם או להרוס את כל לונדון, זה העולם שלך. וזה מה שעושה את זה כל כך כיף.

Gum Cigarettes

New member
חלומות צלולים

הם חלומות אשר החולם יודע שהוא חולם, וכתוצאה מכך יש לו שליטה מלאה עליהם.

kingshimmy

New member
ככה את, אה?

סוף סוף אני כותב פה משהו עם איזושהי משמעות ואת תהרסי לי את זה. כבר רשמתי לך "בסדר" על זה, לדעתי. אז שתדעי לך, כן, שככה את. זה בסדר.

למעלה