לייקרס@נאגטס, משחק 4

Orenseg

New member
ואם הם היו מגיעים למקום השני, אז מה?

הם לא היו מסוגלים לסחוב את הקבוצה עונה שלמה, כי שתיים מהצלעות במשולש כבר לא סוחבות. אם דאנקן לא היה מתפרק בסוף העונה הוא היה מתפרק בפלייאוף. אם הוא לא היה עף בסיבוב הראשון הוא היה עף בסיבוב השני. הם היו חייבים חיזוק רציני לקבוצה, ובדיוק על זה דיברתי לפני שנה. גם את ג'ונס ופייטרוס, כמו רוב השחקנים, הזכרתי כאן לפני שנה כשחקנים שהיו יכולים לעזור מאוד לספרס. 1. ג'יימס ג'ונס לא סבל מהפציעה הזו בעבר. זה קרה לו במהלך אימון, ובאותה המידה זה יכל לקרות לרוג'ר מייסון. בנוסף, החוזה של ג'ונס מובטח עד 2010 ומשם יש אופציית קבוצה עד 2012 (העונה שבה דאנקן מסיים חוזה). אולי הוא מרוויח קצת יותר ממייסון, אבל ג'ונס היה נותן להם שחקן הרבה יותר מתאים לצרכים שלהם עם יותר גמישות כלכלית. 3. הספרס ניסו להחתים את ג'נרו פארגו, לפני שחתם אצל בלאט ואז אצל ינאקיס. לפארגו אין אפילו 40% קריירה מהשדה ומתוך 8 עונות בליגה הוא עבר 40% רק פעמיים. הם ניסו להחתים אותו על BAE, והוא הלך לאירופה. פליפ מאריי מאוד מזכיר לי את פארגו, עבר 40% מהשדה ב5 העונות הקודמות בליגה וחתם בהוקס על פחות מהBAE. הספרס רצו את פארגו בשביל הניצוץ מהספסל וגם מאריי יכל לספק להם את זה, אבל אפילו בפחות כסף. אני כמעט בטוח שגם אותו הזכרתי בעונה שעברה בתור שחקן שיכול לעזור להם מאוד אבל אולי התכוונתי לפארגו. בכל מקרה זו היתה יכולה להיות החתמה מצוינת. 4. אנדרסן לא מהחומר שהספרס מחתימים? הוא צבעוני מדי? אני מסכים שהוא היה wildcard ולא היה ברור כמה הוא יוכל לתרום, אבל במצב הגבוהים שלהם ועל משכורת מינימום זו היתה תוספת מצוינת. הוא הרוויח פחות מאנתוני פאקינג טוליבר(!) ואיאן מהני(מי?). שכחתי לציין שהם החתימו מחדש גם את קרט תומאס, ותומאס עצמו הרוויח מהם העונה 4.2M$, שזה כמעט פי 6 מאנדרסן. דרו גודן הרוויח כמעט פי 2 על הכלום שהוא תרם להם בסוף העונה. באמת עדיף להמר על חוזים לדזמון פארמר ואנתוני טוליבר במקום כריס אנדרסן? אם הוא לא היה תורם להם, הנזק היה מינימלי בדיוק כמו שהנזק מפארמר וטוליבר היה מינימלי (טוליבר בטורקיה, אין לי מושג איפה פארמר). אם אנדרסן לא עשוי מחומר השחקנים של הספרס, אז מה היה סטיבן ג'קסון ב2003? ומה היה קורי מגטי שהם ניסו להחתים? ונראה לי ששכחת שגם רודמן שיחק שם. הרבה יותר צבעוני מאנדרסן (אני זוכר איך הצבע שלו התחלף בכל משחק בNBA Live 97/98, קלאסיקה). ברור שזו לא חוכמה לתת שמות של שחקנים שהפתיעו. הם לא יכלו לחזות את הפריצה של וייפר ואמונדסון, ולכן לא ציינתי אותם. מאט בארנס זו גניבה מוחלטת במינימום, אבל הוא אכזב אותי מאוד ולכן גם אותו לא הזכרתי. עדיין היו להם הרבה יותר מדי הזדמנויות להתחזק שהם לא ניצלו כמו שצריך. חוץ מפיטרוס, כל השחקנים שציינתי חתומים על חוזה לעונה אחת או שתיים, וכולם היו בטווח המחירים של הספרס. לא הזכרתי את אזובוקי, טוריאף או CJ מיילס, שהיו שחקנים חופשיים מוגבלים וקבוצות ניסו להחתים אותם על חוזים גבוהים יחסית (כדי שהקבוצות הקודמות שלהן לא ישוו). לא הזכרתי את פוזי, כי החוזה שלו היה ארוך מדי והוא לא היה תורם לספרס אתלטיות ורוח נעורים. לא הזכרתי את רון ארטסט שהיה יכול להגיע בטרייד תמורת מחיר לא גבוה במיוחד (שתי בחירות סיבוב ראשון וחוזים נגמרים? קצת יותר ממה ששילמו על שלושה חודשים של קרט תומאס), כי זה היה טרייד. לא הזכרתי את מו אוונס (שחקן חמישיה במג'יק 07/08, השחקן השישי של ההוקס 08/09) כי היה חוסר ודאות סביבו: היו בטוחים שהוא חוזר לאולימפיאקוס, אבל הוא סיכם בווריורס ואחרי יום חתם בהוקס. אני חושב שהיו לספרס מספיק אפשרויות לחזק ולהצעיר את העונה בקיץ שעבר לקראת 08/09. ברור שהם לא היו מחתימים את כולם, אבל רוג'ר מייסון הוא לא הפתרון להכל (בטח לא אחרי שהם החתימו את פינלי).

סבבה, צודק ../images/Emo9.gif

הם היו יכולים לעשות יותר אבל לדעתי זה עדיין לא הופך את האחראים שם ללא טובים בגלל שהם האמינו בגרעין הקיים, וזה בטוח לא אשמתם שג'ינובלי החליט להיפצע באולימפיאדה (זה היה פשוט צפוי כל כך שהוא ייפצע...)...

Orenseg

New member
אבל זה לא רק הפציעה של ג'ינובילי

הם ידעו שיש להם בעיה עם ההזדקנות של דאנקן בגלל הגיל והעונות הארוכות שהוא משחק. הם ידעו שג'ינובילי לא יחזור בתחילת העונה בגלל הפציעה מול הלייקרס, והם גם ידעו כבר ביוני (או בתחילת יולי) שהוא הולך לשחק פצוע באולימפיאדה (מה שבכל מקרה היה מחמיר לו את הפציעה ומעכב את ההחלמה). הם עדיין לא עשו כלום. בסוף אוגוסט הם החליטו לתת 2.5M$ לפינלי, למרות שכבר החתימו את היורש שלו (רוג'ר מייסון), כדי לתת עומק בעמדה 2. בגלל הכושר העלוב של בואן ויודוקה, פינלי פתח בכלל ב3 ליד מייסון, ולא היה להם הסטופר שהיו זקוקים לו. אלה דברים שראינו עוד בקיץ, דיברנו עליהם עוד בקיץ וגם כתבנו אותם פה. אני לא מאשים את ביופורד ושות' שהם לא קוראים אותי, אבל בתור אנשי המקצוע המוערכים הם אמורים לעשות את מה שנכון לקבוצה. הם לא טיפלו בחולשות שלה. הם לא מצאו סטופר חדש (לא הצליחו להשיג את באטום בדראפט ולא החתימו שחקן כמו פיטרוס/ג'ונס), החתימו מחדש את תומאס המזדקן (שלא הוכיח את עצמו ובסוף ירד לספסל כמו אוברטו לטובת מאט פאקינג בונר), לא הביאו מחליף לג'ינובילי (ואחרי שלא השיגו את פארגו, פליפ מאריי היה יכול להיות תחליף זול שלו. זה מאוד חסר להם בפלייאוף). הם פשוט נפלו הקיץ, ולא רק בגלל שג'ינובילי החמיר את הפציעה בבייג'ין.

זה היה בציניות?

פאו לא קיבל טכנית, וזה לא היה אנתוני, זה היה מרטין, והוא קיבל את הטכנית. קובי לא קיבל טכנית אחרי שג'ונס שם לו רגל, וג'ונס דיי בודאות יורחק מהמשחק הבא.

ynvgi

New member
אני שונא את ג'ונס

גם הדחיפה מאחור וגם הרגל. ג'יי אר סמית שמר צמוד ואגריסיבי. גם אנתוני, מרטין ובילאפס. ג'ונס פשוט מגעיל אותי הרבה יותר למשל לעומת ראג'ה בל (עוד "עאלק" סטופר הגנתי).

OrEl74

Well-known member
מנהל
צ'ונסי הזה מלך!!

השליטה שלו במשחק בדקות האחרונות מדהימה, ממש תענוג לראות אותו משחק. לעומתו קובי פשוט כפה את עצמו על המשחק ולקח זריקות קשות מידי, שלא לדבר על לראות את החברים שלו לקבוצה...אני התאכזבתי ממה שראינו ממנו ב-4 הדקות האחרונות. כריס אנדרסון זאת פשוט אחת ההחתמות הטובות של העונה, הבחור עושה עבודה מדהימה מתחת לסלים (14 ריב' ב-24 דקות) ונותן לדנבר המון אנרגיות וכח מתחת לסלים, ביחד עם ננה ומרטין מדובר באחת משלישיות הגבוהים היותר איכותית (מבחינת תפוקה) שיש היום בליגה.

SSPB

New member
הכי איכותית!

רק של הלייקרס ושל יוטה יכולים לתת פייט אבל של דנבר מעל כולם!

QuickSilverAviv

New member
שכחת את של פורטלנד

ושל יוסטון כשיאו בריא, ושל פיניקס, ואני בטוח שיש עוד כמה מתחרות

SSPB

New member
פורטלנד זה אודן אולדריג` ופריזבי או

פריי. כל עוד אודן לא מממש חצי מהפוטנציאל שבו דנבר עדיפה! יוסטון זה יאו סקולה ולנדרי/הייז יאו יותר טוב משלושתם אבל עדיין דנבר עדיפה לדעתי. ופיניקס זה שאק אמארה ומי? רובין לופז? דיאו? הגנתית והתקפית אני הולך עם דנבר!

אני דווקא מאוד אוהב את הקו הקדמי של דנבר

ננה הוא סנטר מצוין, זז טוב מאוד בלי הכדור, קולע מחצי מרחק אבל לא מפחד לקחת את הכדור לטבעת. הוא קצת אנדרסייזד מול סנטרים ספציפיים אבל יש לו מסה סה"כ. קניון מארטין הוא אחד הPF ההגנתיים הטובים בליגה. פחות במובן של עוגן הגנתי ועזרה בהגנה כמו גארנט או דאנקן אבל במובן של שמירה און דה בול הוא מהטובים בנמצא. מסוגל לשמור על מספר רב של עמדות, וגם בהתקפה הוא קולע את הזריקות שלו והולך על רבאונד ההתקפה. כריס אנדרסן הוא לא שומר אישי ענק אבל הוא החוסם הטוב בליגה (יותר טוב מהווארד), משתגע על הרבאונד התקפה ונותן האסל ואנרגיות מטורפות כל משחק גם קלייז'ה מקבל את הדקות שלו בעמדה 4, קלע בחסד, עוזר ברבאונד, הוא לא חלק משלישיית הגבוהים אבל אם מסתכלים על כל הקו הקדמי, גם לו יש דיבור. מבחינה הגנתית זה בטוח אחד הקווים הטובים בליגה, כאשר גם מבחינה התקפית, במיוחד עם קבוצה כמו דנבר שלוקחת את הכדור לטבעת עשרות פעמים במשחק עם חדירות של בילאפס, מלו וג'יי אר הם מנקים את הרבאונד התקפה ועושים המון נקודות הזדמנות שנייה, אין הרבה קווים שנותנים לך יותר האסל מהם וכל העונה הזאת של דבנר מוכיחה את זה...

SSPB

New member
סמוך עליי

שכתבתי את ההודעה אחרי שחשבתי על כל הקבוצות /tapuzforum/images/emo13.gif ודמבי /tapuzforum/images/emo45.gif

rapgamer4ever

New member
זה מה שיפה בצ'ונסי

לא יודע כמה הוא קלע הלילה- לא אחוזים הכי טובים בעולם. אבל ברבע הרביעי הלייקרס התחילו קצת לחזור, ואז ב-2 התקפות הוא עשה סל-פאול ושלשה. הרג את הקאמבק. השלשה לא הייתה זריקה הכי "אחראית" בעולם, אבל הוא זיהה נקודת שבירה וניצל את זה. זה די סגר את הסיפור.

ThEgReEnKiNg

New member
YES

וואלה? הפתיעו אותי דנבר , משחק טוב מאוד שלהם וכרמלו היה פצוע וחלש מאוד בשני צידי המגרש (למרות שגם שהוא פצוע וגוסס הוא שומר את קובי יותר טוב מג'יי אר סמית') דנבר פשוט פירקה את הלייקרס בריבאונד ובגלל זה הניצחון , בילאפס גם כן היה סולידי וטוב בניגוד למשחק הקודם. אנדרסון מרטין וננה עשו עבודה טובה היום מרטין במיוחד , שכחתי כבר כמה קשוח השחקן הזה וריבאונדר מעולה משנה הרבה זריקות גם. ואיש המשחק ג'יי אר סמית' גם מוסר גם קיבל בטחון בקליעה , לא צריך יותר מזה , אני מחכה כל הפליאוף שיהיה לו משחק טוב וסוף סוף זה הגיע , ובמשחק הכי חשוב של דנבר העונה , כל הכבוד לו שלקח על עצמו את העניינים היום , גם קובי ברייאנט הגדול התקשה לשמור עליו היום , ובגלל שהוא הוסיף את המסירה למשחק שלו מאוד קשה לעצור אותו במיוחד שאנדרסון וננה גבוהים כל כך ניידים שכל הזמן חותכים לסל ובתנועה. הלייקרס היו עצלים היום בשני צידי המגרש ולא ממש רצו לנצח וראו את זה , האם זה היה טעות? בהחלט! תראו באיזה יום הם תפסו את כרמלו זה לא יקרה עוד הרבה והם היו צריכים להיות יותר צמודים מ20 הפרש , נראה לי הם חטפו בסביבות ה40 נקודות ברבע הרביעי בלתי נסלח לקבוצה שרוצה להיות אלופה. יופי דנבר!

cprog

New member
לדעתי קלייזה והבירדמן צריכים לשחק יותר.

לליקרס קשה לשמור את קלייזה מהשלוש וגם התיאום שלו עם בילאפס פשוט מעולה. במתפרצת בילאפס מוצא אותו כל פעם מחוץ לקשת. בכל פעם שהוא נכנס הוא מייד תופר שלשה או שתיים. חוץ מזה הוא גבוה שעוזר בריבונד וגם שחקן חכם. הבירדמן עושה כלכך הרבה: ריבאונד, הגנה, התלהבות. לגאסול יותר קשה כשהוא נמצא, ועם התנועה מוצאים אותו לדאנקים קלים. נראה שהוא פשוט האיש המתאים מול הלייקרס. ג'יי אר סמית', באמת צריך להרגיע אותו. אחרי כמעט כל שלשה הוא מתלהב והבתקפה הבאה לוקח שלשה קשה שיוצאת החוצה. הוא צריך לשפר את בחירת הזריקות. גם אלף בילאפסים לא יכולים להסוות את העובדה שדנבר זה קודם כל שכונה: טכניות טפשיות, צחוקים, וקבלת החלטות שמתאימה לספורטק, כל אלו מבליחים מדי פעם במשחק. מה שגורם לי לתהות אם הקבוצה המוכשרת הזאת באמת יכולה ללכת עד הסוף. פיל ג'קסון נרדם ברביעי עם קובי וגאסול על הספסל. צדק מי שכתב שבריאנט בסדרה ענקית: נחישות, סלים גדולים. שחקן שנוא, אבל גם שחקן גדול. הנצחון נותן לדנבר אמונה שהם יכולים והאמת שיש גם על מה להתבסס: שני משחקים צמודים בלוס אנג'לס אומרים שזה יכול ללכת לכל כוון. GO DENVER!

ThEgReEnKiNg

New member
תגובה בקשר להיפי

אין ספק שלכריס אנדרסון יש הרבה איכיוית כמו ריבאונד ותנועה מתמדת גם חוסם מעולה , כשזה לא השחקן שלו. פאו גאסול חוגג לו על התחת כל הסדרה שהוא משחק נגדו בפסוט , לעומת זאת נגד ננה פאו מתקשה יותר אבל עדיין קולע מתי שהוא באמת רוצה. ונגד מרטין גאסול מאוד מתקשה אומנם קיי מארט יותר נמוך מחבריו לפרונט קורט אבל הוא אחד השחקנים הכי קשוחים וחזקים בנ.ב.א וגאסול מתקשה לעשות עליו סלים. אז אנדרסון זה סבבה, אבל הוא שומר פסוט לא טוב במיוחד וגאסול קולע עליו יחסית בקלות . לכן לדעתי הוא משחק מספיק ולא צריך להגדיל לו את הדקות. קלייזה באמת מעולה ומפתיע והוא גם עוזר בריבאונד שזה תמיד פלוס , בכלל הספסל של דנבר מעולה אנדרסון קלייזה וג'יי אר ואנתוני קרטר גם נותן דקות לא רעות , אחלה רוטציה יש להם. בהחלט GO DENVER למרות שקובי משחק בסדרה הזאת לא פחות ממדהים והוא על גבול השיא שלו, ככה שאני לא ממש אקבור את עצמי באדמה עם הלייקרס יעברו , כי קובי משחק פשוט מדהים בסדרה הנוכחית ומגיע לו בכל זאת לעבור! נקווה שבכל זאת צ'ונסי וכרמלו יקלקלו לו.

למעלה