לייקרס@נאגטס, משחק 4

lb22

New member
הטכניות שהיו במשחק הזה לא ממש מובנות

והיו שם כמה ... הטכנית שקיבל פאו גאסול על זה שאנתוני מחזיק לו את היד ולא משחרר.. העלמת העין על זה ששמו רגל לקובי בראיינט (ואני מניח שקובי קיבל טכני על המחאות..) , אני בכלל מקווה שמישהו שם יסתכל על הוידיאו של המשחק הזה וירחיק את השחקן ששם לקובי רגל.

Orenseg

New member
קובי לא אמור לקבל יותר טכניות

יש לו כבר חמש בפלייאוף, בעוד שתיים הוא יושעה ממשחק. גם אם הוא יוציא להורג שופט בשידור חי לא ישעו אותו.

אתה קשקשן רציני

קובי לא יקבל יותר טכניות כי קובי ידאג לא לעשות שטויות. קובי יודע טוב מאוד לשמור על עצמו. גם היום, אחרי שג'ונס שם לו רגל, קובי התעצבן, מחה על החוסר בשריקה, אבל מייד תפס את עצמו ורץ להגנה בלי לדבר עם השופטים. קובי לא יקבל עוד טכנית בפלייאוף הזה כי הוא יסתום את הפה. חבל שאתה מוציא את דיבתו ודיבת השופטים רעה.

Orenseg

New member
המהלך של ג'ונס היה מלוכלך

וגם אני לא אוהב את זה, אבל גם אם קובי יאבד שליטה (ואני בטוח שזה עוד יקרה לו) - אתה באמת מאמין שמישהו הולך לשרוק לו טכנית? קשקשן-קשקשן, אבל כולנו יודעים שסטרן לא יהיה מוכן להשעות אותו ממשחק פלייאוף קריטי שיעלה לESPN/TNT ברייטינג ועשוי לעלות ללייקרס בכרטיס לגמר. סטרן עדיין אוכל הרבה קש בגלל סיפור ההשעיות מ2007 ולא ישעה את קובי ממשחק מכריע, בטח בזמן שהוא מריץ את הפרומואים לגמר נגד לברון.

אתה סתם פותח משהו לא רלוונטי

קודם שנגיע למצב שהשאלה עולה, ואז נדבר. קובי לא יתן לזה לקרות, כי קובי קצת יותר חכם משחקנים אחרים בליגה. בינתיים אתה סתם מחמם את הרוחות שלא לצורך. אני בכלל לא חושב שנגיע למצב שסטרן צריך להתלבט. אז מה שכולנו נתעצבן מעכשיו איך סטרן לא נתן לקובי טכנית? זו הרי שערוריה. אז מה אם קובי לא נתן לו סיבה. בינינו, אני חושב שיש לך כשרון לכתיבה, והבנה בכדורסל. חבל רק שהשנאה שלך לקובי ולספרס מעוורת אותך לפעמים. לי קשה לקחת אותך ברצינות ככה.

Orenseg

New member
עדיין לא מבין מה הבעיה עם מה שכתבתי

כנראה שלא הבנת אותי נכון. לא כתבתי שלקובי הגיעה טכנית כי בפירוש לא הגיע לו. הוא רחוק שתי טכניות מהשעיה ויכול לשחק מקסימום עוד עשרה משחקים בפלייאוף (אם יגיע למשחק 7 מול הנאגטס ולמשחק 7 בגמר). מה יקרה אם הוא "יאבד שליטה" ויגיד מילה שתזכה שחקן רגיל בטכנית? קובי לא ירד מ10 טכניות בעונה הסדירה מאז 01/02. הוא הגיע פעמיים לרף 15 הטכניות (שגוררות השעיה אוטומטית ממשחק אחד), ועוד פעמיים ל14 טכניות. עכשיו הוא משחק בשלבים גבוהים יותר, מלחיצים ואגרסיביים יותר. אנשים ינסו להוציא אותו מהכלים ולגרום לו לעשות עוד שתי טכניות - לא איזה הישג יוצא דופן עבורו, בסך הכל שתי טכניות. אבל בדיוק כמו שהסופרסטארים בליגה מקבלים יחס של סופרסטארים בכל הנוגע לעבירות שהם מבצעים או לסחיטת עבירות, כך יקרה גם בטכניות. זה לא אמור להפתיע אף אחד אם קובי לא יושעה למרות שיעשה משהו מוגזם. ברור לכולנו שהליגה תרוויח בגדול מגמר של לברון נגד קובי. ודרך אגב, אם לברון היה בסיטואציה הזו הייתי טוען אותו הדבר גם לגביו. זה בכלל לא משנה שאני אוהב את לברון ושונא את קובי. גם הווארד עם 5 טכניות ואני לא אתפלא אם יושעה בסופו של דבר, כי הוא משחק נגד לברון (וראינו אתמול את השריקה של קרופורד שהוציאה אותו מהמשחק ונתנה ללברון 3 זריקות). לא חושב שהשנאה שלי לספרס מעוורת אותי. לא מזמן קובי שושן (אוהד ספרס) כתב פה כמה הודעות. זה הזכיר לי שבקיץ הקודם התווכחתי איתו על טיב ההחתמות של הספרס, וכבר אז טענתי שהם עשו קיץ נורא. הם לא באמת הצעירו את הקבוצה (אנתוני טוליבר חזר בינתיים לאירופה, יאן מהנימי לא תרם כלום ואימה יודוקה לא עלה לחמישיה בתור בואן "צעיר") והם עוד יצטערו על זה בהמשך. בזמן שכולם דיברו על השנה האי-זוגית, על החזרה של ג'ינובילי, על מייסון כרוברט הורי ב1.93, על דאנקן כבן אלמוות ועל פארקר כMVP טענתי שוב ושוב שהם לא קבוצה לאליפות: שטוליבר ומהנימי לא יתרמו כלום, שפארקר לא יכול לסחוב את כל הקבוצה על עצמו, שדאנקן שחק את עצמו בפתיחת העונה (בניגוד לעונות האחרות, כשהעלה הילוך לקראת הפלייאוף), שמייסון לא יתפקד ברגע האמת, שבונר בסנטר זה פלופ, שג'ינובילי מזייף (עד שגמר סופית את העונה) ושמההגנה נשארה בעיקר תדמית של קבוצת הגנה. במשך כל העונה התנפלתם עלי, טענתם שאני מעוור משנאה ולא רואה את המציאות. אתה יודע מה? לא חושב שהעיוורון שלי מנע ממני לראות את התמונה הכוללת.

העונה של סאן אנטוניו הלכה בגלל פציעות

ולא בגלל מה שטענת שהיה להם אופסיזן גרוע של החתמות, עם ג'ינובילי ודאנקן בריאים הם עדיין קבוצה לאליפות.

ikrmr

New member
גם העונה של הסלטיקס הלכה בגלל פציעות

בס"ד עם גארנט הסלטיקס מועמדים בכירים לאליפות!

Orenseg

New member
ובדיוק כמו שלפני שנה הם נפלו מהרגליים

כך גם הפעם זה היה קורה. הפציעה של ג'ינובילי לפחות נתנה להם תירוץ להדחה מול המאבס. יש שם כל כך מעט כשרון מסביב לשלישייה, ובשלב מסוים הם היו קורסים מהעומס בלי קשר מצבו הבריאותי של ג'ינובילי או לא. הם לא נהיים צעירים יותר. ההגנה לא עבדה כמו בשנים עברו, יודוקה לא עלה לעמדה 3 במקום בואן (פינלי פשוט הוסט ל3 כדי שיוכל לשחק ליד מייסון), בונר נטחן מתחת לסלים בכל הזדמנות ואילץ את דאנקן להשקיע יותר אנרגיה בהגנה (מה ששחק אותו עוד יותר). גם אם הם היו עוברים את המאבס עם ג'ינובילי ודאנקן בריאים (וזה אם גדול), אין מצב שהם היו עוברים את הנאגטס. הם לא היו מסוגלים לעצור אותם ובטח שלא לקלוע יותר מהם.

אני חושב אחרת

הספרס היו רוב העונה במקום השני במערב כאשר ג'ינובילי כמעט לא שיחק ואם דאנקן לא היה נפצע קצת לפני פגרת האולסטאר ומשחק מאז על רגל אחת קרוב לודאי שגם היו מסיימים במקום השני, זה גורם לי להאמין שאם גם ג'ינובילי היה בריא הספרס מועמדים מובילים לאליפות. הפציעות הרסו לסאן אנטוניו את העונה ולא משהו אחר וגם לא בפעם הראשונה.

Orenseg

New member
תקן אותי אם אני טועה

בדרך כלל הספרס מעלים הילוך אחרי רק האולסטאר, לא? דאנקן ופארקר נאלצו לשחק באינטנסיביות מלאה כבר מפתיחת העונה רק כדי לעבור נמושות כמו הניקס, הוולבס והבאקס. כבר אז כתבתי פה שבפלייאוף הם עוד יצטערו על כל המאמץ והאנרגיות שהשקיעו במשחקים האלה. מצד שני, אם הם לא היו משחקים ככה מתחילת העונה הם לא היו מגיעים לפלייאוף. הפציעה של דאנקן אחרי האולסטאר רק מוכיחה שהוא לא מסוגל לסחוב קבוצה על פני עונה מלאה. ג'ינובילי אולי היה עוזר אם היה חוזר לחצי השני של העונה (ובכלל לא ברור כמה היה יכול לתרום אלמלא האולימפיאדה), אבל דאנקן בכל מקרה לא היה מחזיק מעמד בפלייאוף. אם פעם היו לקבוצה הזו מספיק עומק, הגנה, אתלטיות ונסיון כדי לתת לו לדשדש חצי עונה ולמעוך את הדוושה בחצי השני, השנה זה כבר לא קרה.

rapgamer4ever

New member
הכתובת הייתה על הקיר

סאן אנטוניו אף פעם לא הגיעה למצב שהיא תלויה עד כדי כך ב-3 הכוכבים שלה. הם לא יכלו לנוח בעונה הרגילה, מה שכן קורה בעונות אחרות. לא היה מי שיוריד את העומס. חוץ מזה שהספארס לא היו מספיק חזקים בריאים לעשות משהו. הם שיחקו בלי מאנו אבל נדרסו בלי בעיה. בוסטון הפסידה את העונה בגלל פציעות- הפציעה של גארנט לא הייתה צפויה ובלעדיו היא הוכיחה שבכל זאת יש לה מה למכור. זה גורם לי לפחות לחשוב שיחד עם גארנט היא הייתה מאוד מסוכנת. גם אם תוסיף את מאנו לאיך שהספאררס נראו, זה לא מרשים בעליל.

אבל גם דאנקן שיחק על רגל אחת מאז האולסטאר

צוות מסייע ככל שהוא יהיה טוב זה לא משנה, בלי כוכב שום קבוצה לא תיקח אליפות ובמקרה של סאן אנטוניו כוכב וחצי. יכול להיות שהפציעות הם מעומס אבל זה לא בטוח, לדאנקן יש היסטוריה של פציעות שהרסו לו עונות - גם בצעירותו ובכלל הספרס עברו בתקופת דאנקן הרבה פציעות שהרסו להם עונות, אז יכול להיות שהצוות הרפואי לא מספיק טוב או שזה סתם ביש מזל.

Orenseg

New member
זה העומס

יש סיבה לכך שהספרס משחקים אינטנסיבי רק אחרי האולסטאר - דאנקן לא יכול לסחוב את הקבוצה על הגב כמעט 100 משחקים בשנה, בטח בגילו המתקדם. ברור שזה משפיע עליו. הספרס לא עשו בקיץ את הרכישות המתאימות כדי למנוע את השחיקה שלו, ובדיוק בגלל זה היה להם קיץ גרוע. לא מבין איך לא ראית את זה בא.

זה בגלל הפציעה של ג'ינובילי

אם ג'ינובילי היה כשיר זה היה מוריד משמעותית את הדקות של פארקר ודאנקן. בקיץ הם היו קרובים להביא את מגטי עם חוזה MLE אבל בסוף זה לא יצא והם נאלצו להסתפק במייסון, כנראה שלא היו אופציות אחרות יותר טובות בשוק שמתאימות למועדון, לעתידו, לאופיו ולמגבלות השכר שלו. סאן אנטוניו האמינו שכל עוד שלושת הגדולים בריאים הצוות המסייע הקיים יהיה מספיק כדי להילחם על האליפות וחבל שלא זכינו לגלות זאת.

Orenseg

New member
ג'ינובילי דפק לעצמו את הרגליים בפלייאוף,

ואז באולימפיאדה. הוא היה פצוע עוד בסיבוב הראשון מול הסאנס וזה החמיר עד הסדרה מול הלייקרס. בקיץ הוא לקח החלטה לא אחראית ופגע בעצמו ובקבוצה שלו. גם הוא כבר הגיע לגיל מתקדם ויסיים חוזה בקיץ הבא. הספרס צריכים להתחיל לחשוב על העתיד כי הם לא הולכים ונעשים צעירים יותר. אם ינסו למשוך את חלון הזמן כמו שעשו העונה מצבם רק יחמיר והם יפלו ללוטרי.

אתה גם חזית לסאנס אחרי חצי עונה שהיא תסיים

בטופ 4 במערב, זה לא קרה, מסיבות די דומות לשל סאן אנטוניו (אם אתה רוצה אפשר להוסיף את ההיעלבות של שאק ואולי פחות מאמץ אחרי שניסו לסחור אותו אבל אני לא חושב שזאת הסיבה העיקרית. לא יודע איפה היית באוף סיזן, אבל אף אחד (כמעט) לא חשב על ס"א כקונטנדרית, וכל עניין האי זוגית היה רק בדיחה. הדיבור על סאן אנטוניו כאלופה פוטנציאלית הגיע רק אחרי חצי עונה ראשון טוב מאוד למרות פציעות של שחקני מפתח, ונכון, הם באמת נפלו מהרגליים כמו שחזית, אבל אני לא יודע עד כמה הם היו יכולים לעשות משהו יותר טוב באוף סיזן. הם רצו להחתים את מגטי שהיה נותן להם סקורר שאולי אם ייקח על עצמו פחות זריקות מסוגל להיות יותר יעיל, ולדעתי זה בול מה שהם היו צריכים, אבל גולדן הציעו לו חוזה ביזיוני שלא מתאים לשחקן ברמתו אז הוא הלך, כנראה הם היו צריכים להתאמץ עוד, אבל ההחתמה של רוג'ר מייסון פגעה מצוין, כל קבוצה הייתה רוצה שחקן כמו מייסון עבור הכסף שהוא מקבל, נכון לא שחקן גדול ומאוד חד מימדי אבל כשמשתמשים בו טוב הוא מאוד יעיל...

Orenseg

New member
ממש לא מסיבות דומות לאלה של הספרס

המינוי של טרי פורטר היה תאונת רכבת. אחרי הפיטורים שלו והמינוי של ג'נטרי המצוין (שהיה צריך לקבל את המפתחות מלכתחילה) אמארה נפצע. את זה לא יכלתי לחזות, אפילו הצוות הרפואי של הסאנס לא. זה לא השחקן השישי שגמר את העונה - זה הטופ סקורר ואחד הסקוררים הגדולים והיעילים בליגה. מעבר ליכולות ההתקפיות המצוינות שהסאנס איבדו, גם לא היו להם גבוהים שיכולים לשחק בעמדה 4 (לו סקייווקר היה היחיד) והריבאונד שלהם נפגע מאוד. אין מצב שהימרתי עליהם טופ4 במערב אחרי הפציעה של אמארה... באוף-סיזן בטח שהחזיקו מהספרס קונטנדרים. הם היו בגמר המערב ולטענת רבים הפסידו ללייקרס רק בגלל הפציעה של ג'ינובילי. תקרא את מה שקובי כתב, נראה לך שהוא לא האמין ביכולת שלהם לקחת אליפות? קובי כותב על החתמות שמתאימות לרוח המועדון ולאופי הקבוצה, אבל מגטי רחוק שמיים וארץ מהרוח של הספרס. הוא שווה יותר מMLE (ולא שווה את החוזה המגוחך שקיבל מהווריורס, אבל זה סיפור אחר). ההחתמה של רוג'ר מייסון לא פגעה מצוין כי היא לא מילאה להם את הצורך בעמדה 3, השאירה אותם בלי סטופר ועם שחקן חד מימדי ב2. דיברו על יכולות הקלאץ' של מייסון בתור ההורי החדש? הוא לא הגיע בכלל לפלייאוף. ברגע שהווארד שרף להם את הצורה מייסון נבעט לספסל וברוס בואן חזר על רגליו התותבות. ברור שכשמשתמשים במייסון טוב הוא יעיל, גם כשקוואמי בראון יושב על הספסל הוא נראה יעיל (ומחמם יופי את המושבים). זו לא הנקודה. אתה חושב שאם במקום מייסון הספרס היו מחתימים את ג'יימס ג'ונס או מיקאל פייטרוס הם לא היו מתאימים יותר? הם משחקים בעמדה 3 (שהספרס צריכים הרבה יותר מ2), צעירים יותר, אתלטים, שומרים מצוינים וגם מחזיקים בארסנל התקפי משובח יותר: פייטרוס חודר יותר טוב וגם מסוגל לקלוע מחוץ לקשת, ג'ונס היה בעונה שעברה אחד הצלפים הטובים בליגה. גם הם חתמו על הMLE, ושניהם מתאימים יותר לספרס לדעתי. פיטרוס הצרפתי היה יכול להשתלב עם פארקר ומיהני(מי?). את כל זה כתבתי פה עוד בקיץ הקודם. בנוסף, עם הBAE הספרס היו יכולים להחתים את ג'ארוויס הייז, גם הוא צלף ושומר מעמדה 3, או את פליפ מאריי שהיה נותן להם ניצוץ מהספסל. עם המינימום: כריס אנדרסן, ג'וש פאוול, שאנון בראון ומאט בארנס (כשהראש שלו לא תקוע בתוך התחת) הוסיפו המון פלפל לספסלים של הקבוצות שלהם עם הגנה ואנרגיות. גם דאנטיי ג'ונס, אבל הוא פותח ליד צו'נסי בחמישיה. וון וייפר ולו אמונדסון היו הפתעות אז אי אפשר להאשים את הספרס כשלא לקחו אותם. ובמקום כל האפשרויות האלה, הספרס העדיפו: 1. להחתים מחדש את מייקל פינלי, למרות שעמדה 2 תהיה עמוסה אחרי החזרה של ג'ינובילי. 2. להביא את רוג'ר מייסון. 3. להחתים את ג'ורג' היל מהדראפט. 4. להשתמש בשאריות הMLE של מייסון על דרו גודן שלא נתן להם כלום. 5. (כנראה) ללכת לכנסיה בכל יום ראשון ולקוות שג'ינובילי יחזור. זה באמת נראה לך כאילו הם עשו כל מה שהם יכולים? הם היו יכולים הרבה יותר מזה. בדיוק בגלל זה כתבתי כבר בקיץ שעבר שהיה להם קיץ גרוע, ועכשיו גם יש לזה הוכחות...

ממש סיבות שונות בטירוף

בס"א ג'ינובלי נפצע ופספס כמעט כל העונה והפלייאוף ודאנקן לא היה בשיאו בסוף העונה מה שגרם לספרס לסיים במקום השלישי ולא השני כמו שהם היו מסיימים אילולא הפציעות. בסאנס, אני (נראלי כמוך) מאמין שהם היו מגיעים לפלייאוף אם אמארה לא היה נפצע (אם הוא היה לובש את המשקפי מגן לו כמו שאמרו שהוא רנאה ילבש בתחילת שנה כל זה לא היה קורה...) בשתי הסיבות זה פציעות... בקשר לאוף סיזן 1. ג'יימס ג'ונס. פספס העונה 42 משחקים, להגיד שהאו היה עושה הבדל זה לא נשמע לי כל כך סביר, חוץ מזה בסופו של דבר הוא קיבל חוזה של 5 עונות, משהו שהספרס לא רוצים לעשות כי הם לא רוצים חוזים לאחרי שדאנקן מסיים חוזה, ובכלל הם ייצטרכו להיבנות מחדש אוטוטו. 2. מיקאל פייטרוס. החתמה מצויינת של המג'יק, כמו שהוא נוכיח בפלייאוף, בדיוק מה שהספרס היו צריכים. אבל הוא בניגוד למייסון שחתם על חוזה קצר של סביבות ה3 מיליון קיבל חוזה עד 2012 של 5.3 מיליון לכל עונה, שוב, חוזה שלא היה מתאים לספרס, גם האו נפצע הרבה העונה, שיחק רק 54 משחקים ועם כל הפציעות שהספרס עברו, עם גם השחקן שהם היו מביאים במקום מייסון היה נפצע, פשוט לא היה להם סיכוי להעמיד אפילו חמישייה לD LEAGUE. 3. פליפ מוריי. זה נחמד מאוד לבוא עכשיו ולהגיד את השם שלו אחרי שהוא נתן עונה מצויינת באטלנטה, אבל ב3 שנים הקודמות מוריי היה באינדיאנה, דטרויט, קליבלנד, וסיאטל, הוא שיחק בממוצע 62 משחקים לעונה בשלושת העונות האלה, וקלע באחוזים של ה40 הנמוכים, לא השחקן שהספרס היו צריכים. 4. כריס אנדרסן חזר מהשעייה של סמים של שנתיים וגם לפניה הוא לא היה טוב כמו שהוא היה העונה, לא מהחומר שחקנים שהספרס מחתימים. אין לי כח לעבור עוד על כל שאר השמות אבל זה לא חוכמה אחרי עונה לתת שמות של שחקנים שנתנו אחלה עונה אבל זה היה בהפתעה בלי שום סיבה שתראה על זה מראש או שהם על חוזה הרבה יותר גדול מהחוזה שהספרס היו מוכנים לתת... 4.

למעלה