לייקרס@נאגטס, משחק 4

Orenseg

New member
לייקרס@נאגטס, משחק 4

אף אחד לא נשאר ער? מלו ראה אתמול את הטורקי והחליט שגם הוא רוצה. 0 מ7 מהשדה אבל שלושה אסיסטים. 12-5 נאגטס.

ThEgReEnKiNg

New member
אני פה

פאו גאסול אחלה שחקן פוסט ולדנבר אין אחד כזה ברמה גבוה , ננה שחקן פוסט לא רע אבל הוא לא אפקטיבי בסדרה הזאת. ג'יי אר סמית' פתח טוב מאוד את הרבע השלישי עם אסיסט וסל גם אנדרסון פתח טוב. דנבר הרבה יותר נחושה היום , קניון מרטין חשוב לקבוצה הזאת הרבה יותר ממה שחשבתי. יאללה דנבר.

ThEgReEnKiNg

New member
אה ועוד משהו קטן

סאשה וויציץ' הוא השחקן הכי מעצבן ולא מוכשר ועלוב בהיסטוריה של הלייקרס, איזה בן אדם מעצבן וואו

Orenseg

New member
../images/Emo45.gif!

והוא לא מעצבן רק אותנו, אפילו ה"חברים" שלו דיברו על זה. ג'קסון כבר קרא לו העונה "brainless". לא חסרות לו מחמאות מהקבוצה...

ThEgReEnKiNg

New member
אין ספק שג'יי אר וכרמלו השתפרו.

הם מוסרים! בתור אחד שעוקב אחריהם זה לא פחות ממדהים!

rapgamer4ever

New member
זה השינוי שבילאפס חולל בדנבר

בעונה הרגילה לא ראיתי את דנבר, אבל בפלייאוף ראיתי את מלו מוסר הרבה יותר ממה שהייתי מצפה (לא רק עכשיו, מתחילת הפלייאוף) ואת ג'ייאר אפילו מתפקד כרכז מוסר לכמה דקות.

ThEgReEnKiNg

New member
עוד מישהו חושב

שזו הסדרה הכי טובה של קובי מאז ששאק עזב? או שזה רק אני? הוא ענק.

endorms

New member
ענק הוא בהחלט

מסכים איתך לחלוטין. משגע אותי שלא מתייחסים לזה בשום מקום. מצד שני, ביחס למספרים שנותן בפלייאוף הזה לברוניהו אני מניח שכל הופעה נראית עלובה משהו. אם להיות רציניים לרגע, אז לפחות מבחינת מנהיגות זה הפלייאוף הכי גדול של קובי אי פעם. פעם ראשונה שאני רואה אותו מבין ועושה את מה שצריך על מנת שהקבוצה תנצח. רמת המחוייבות והריכוז שלו עלתה ובנוסף הוא מצריך לשמור עליהן לאורך זמן (מה שלא היה במשחקים/סדרות/עונות קודמות). מהבחינה הזאת לפחות זו פעם ראשונה שהוא מזכיר לי קצת את מייקל שהוא מבחינתי הסטנדרט העליון למנהיגות, מחוייבות, ריכוז ועשיית כל מה שנחוץ על מנת לנצח. גם בראיונות איתו שומעים גישה אחרת. אמצע ותחילת שנה שעברה ועונות לפני כן הוא היה מדבר על כמה הוא רוצה אליפות. השנה שמעתי אותו מתייחס אך ורק ל-TEAM ולא לעצמו. בכל אופן, קובי נותן פלייאוף ענק ואתה בהחלט לא לבד...

עכשיו מתחיל המבחן של הנאגטס

הלייקרס עולים לרבע הרביעי, לוחצים, רצים. משחק קודם הם מחקו 7 נקודות יתרון תוך דקה, 11 לא צריך להיות בעיה. דנבר בצרות, ומתחילים להיגמר לה השחקנים. JR פצוע מהמשחק הראשון, כרמלו נפצע בחצי הראשון ולא תורם כלום. לא ברור לי למה הוא נשאר על הפרקט, הוא לא מסוגל לשמור ואין לו רגליים לזריקה, לא מסוגל לעשות נקודות, תנו לו להתחיל להחלים למשחק הבא. וגם דאנטה ג'ונס כנראה יראה את המשחק הבא מהיציע, אחרי ששם רגל לברייאנט. הדחיפה מהמשחק הקודם שודרגה לפלייגרנט 1, זאת שהשופטים פספסו היום תשודרג כנראה לפלייגרנט 2, וזה אומר הרחקה. במשחק היום מרטין מעולה, ננה טוב, והבירד מן אקטיבי כהרגלו. בילאפס וJR משלימים את מה שכרמלו מחסיר. קובי מעולה כהרגלו, פאו טוב היום, וכרגיל חוץ מאלה, אין אף אחד.

נקווה שיצליחו לשמור על ההובלה

כבר ירד לשבע, הנאגטס מעלים ל9. פשוט משחק נוראי של כרמלו, הוא לא פוגע...

פיל עושה לי דווקא

אחרת לא ברור לי למה קובי ירד לספסל. הנאגטס במומנטום, והוא סומך על וולטון שיעצור את זה? בדיחה. כמובן שגם בילאפס צלע קצת, ובקצב הזה הנאגטס יעלו עם רקס צ'פמן בחמישיה משחק הבא. אני מרחם על הטריינר שלהם הלילה. איפה רוסנובסקי שיתן איזה זריקה? חולה על קלייזה. לא ברור לי למה השנה הוא לא הצליח, סקורר מעולה.

אני לא מצליח להבין כלום

קובי ופאו על הספסל. קובי חוזר 6:44 לסוף, פאו נשאר על הספסל. פיל רוצה לראות אם המשחק גמור או שהוא רוצה להחזיר את הקבוצה שלו למשחק? ואם כבר, קובי חוזר, וכרמלו מייד לוקח אותו בהגנה. אני היחיד ששם לב שכרמלו לא מסוגל לזוז? סחטיין על הנחישות אבל קצת שכל. ומה קרה לאגרסיביות של קובי? כרמלו בקושי זז, ואתה עולה לשלשה? לך לסל ראבק. ולמה לעזאזל JR קיבל טכנית? ועל מה ביינום קיבל פלייגרנט? למי יש תשובות?

איזה מזל שאחרי 6 עבירות יוצאים החוצה

אחרת פיל בחיים לא היה מוציא את וולטון. לא עושה כלום על המגרש, למה אריזה לא נכנס? למה שאנון בראון לא משחק יותר?

ynvgi

New member
../images/Emo45.gif צודק

נמאס לי מה"חוכמה" של לוק וולטון. הבן אדם נגר. לא מעניין אותי ה 5 אסיסטים שלו. הוא לא באמת עוצר בהגנה. לא כיף לראות אותו משחק.

סוף סוף קיבלנו את הקרב שכולם חיכו לו

DJ מבנגה נגד יואהן פטרו. נגמר בתיקו אפס. JR סמית' סוף סוף הגיע, וכמה שלשות בסוף יתנו לו המון בטחון. הוא ובילאפס היום עם 24. כרמלו במשחק רע, ועדיין מסיים עם 15 נקודות אבל רק 3 מ16. הקו הפנימי של דנבר פשוט גדול, והיום הם מנצחים בזכות הריבאונד. 58-40, ומתוך ה58 20 אופנסיב. מרטין עם 15 (3 אופנסיב), בירדמן עם 14 (4 התקפה) וננה עם 13 (7 התקפה). גם בזכות נקודות מהספסל (42-24 לנאגטס). ברייאנט גדול כהרגלו עם 34, ופאו עם 21 ו10. ההפסד כולו של פיל שנתן להם לנוח יותר מדי ברבע הרביעי, כשהם חזרו זה כבר היה דיי בלתי אפשרי ללייקרס לחזור למשחק. דנבר מאוד מוכשרים, אבל הטפשות עדיין מרימה ראשה מפעם לפעם. כרמלו ומרטין עם שתי עבירות טכניות טפשיות, וJR שחוגג כל סל כאילו הרגע ניצח את הטור דה פרנס. עם האחוזים שלו מהמשחקים הקודמים זה מובן, אבל מישהו צריך להרגיע אותו.

ThEgReEnKiNg

New member
לא הבנתי למה כרמלו קיבל טכנית

זה היה בגלל שהוא נתן לקובי טפיחה ידידותית על החזה? אם זה היה בגלל זה השופטים באמת איבדו את הראש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
השופטים פשוט מאבדים את זה לאט לאט

זאת מגמה כלל עולמית (תשאלו את סמי בכר). אני לא יודע אם השופטים ממש רוצים שישימו לב גם אלייהם קצת או שהם סתם מפחדים מקצת דחיפות במשחק. כל השריקות המטופשות האלה מוציאות את החשק מהמשחק וכל הטכניות הדביליות שנשרקות פשוט מיותרות! שיתנו לנו להינות וישרקו מה שצריך!

למעלה