ליוצאים לשאלה

ל-בני ילד רע

מה קרה נהייתם צדיקים ?? איך רוב העם נהיה חילוני אם לא ע``י כפיה (ראה ערך ילדי טהרן) וודאי ע``י שכנוע !! וסתם בנימה אישית אם הייתם משכנעים הייתם הרבה יותר מצליחים מאשר כשאתם ``מפחידים`` כל יוצא שאתם לא מציעים לו והוא כבר מבין ממכם שאפילו אתם מסכימים שזה לא כדאי לו ...

ובקשר לפרשת ילדי טהרן

הם הכריחו !!! אותם לאכול חזיר וביום כיפור ושמו מדריכות בחדר שישנו עם הבנים...

uri80

New member
טוב, לא רק הר"מ שלו, נראה שגם הבחור

עצמו לא ממש אינשטיין. בקשה קטנה בתמונה משמאל.

naty 1

New member
איזה באסה

ידעתי שכל הבעיות שלי התחילו מזה, שאצלנו בירושלים החארות לא שמו מדריכות בחדר שישנו עם הבנים תמיד ידעתי שטהרן יותר מפותחים. חובה לקנות את הספר של אברם פוץ. רוצו לקנות !!! הנחות מיוחדות לחרדים לא נשואים !!!

הו אומלל שטוף מוח

האמת שלך כל כך מוחלטת שאינך מסוגל להעלות על דעתך שאנשים מכוח רצונם החופשי יחליטו לעזוב את הדת. הכי קל לך לפטור זאת בשקרים שהלעיטו אותך על הכפיה החילונית.

naty 1

New member
שלא תגידו שלא הזהרתי

לא לשכוח ד"ש לאברם פוץ ... זה מתחיל להיות קריטי והכי משעשע הקורולציה עם השם. שוין פרשתי בשיא תוך התנתקות זמנית

צודק לחלוטין

הם קשרו להם את את הרגלים כדי שלא יוכלו לפעור לי. בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dror745

New member
הלל לא מנסה לשכנע ובני הוא באמת

הטעות הבסיסית של העולם החרדי שהם חושבים שהלל מנסה לשכנע חרדים לצאת הלל היא אירגון שעוזרת לאנשים שכבר יצאו בשאלה או לאנשים שגמרו אומר לצאת בשאלה על דעת עצמם הם לא מסיונרים אין להם שליחים לשכנע אנשים כל מי שנתמך בהלל פונה אליהם על דעת עצמו אז אין בכלל שמץ דל אצת בדבריך בקשר לבני ולשאר מתנדבי הלל היקרים הם בהחלט צדיקים גמורים שעוזרים לזולת לא על מנת לקבל פרס אז כדאי לך להפסיק עם כל המחשבות המיושנות שלך וכל החרדים ןזכור רצונו של אדם זהו כבודו כל טוב

naty 1

New member
באמת מה?

הפסקת באמצע המשפט... זכרת למסור ד"ש לאברם פוץ? בני יכול למסור לו אם קשה לך, הם נפגשים שם מדי פעם לישיבות ארוכות... נשבע לכם שזה לא אני למטה אברהםפוץ. חסר לכם אם תעיזו למסור ד"ש לאברהםפוץ זה מישו אחר לגמרי. זה לא משנה שהם באותה עמותה. שלי זה אברם פוץ האחד והיחיד.

dror745

New member
אני אספר לך מנסיון

כשעזבתי את העולם החרדי סיפרו לי את הסיפור הזה כשהודעתי להורי שאני עוזב את העולם החרדי באו אלי כמה רבנים והזהירו אותי מפני "כת הלל" הם אמרו לי שהם מנסים לנצר אןתי ויש שם מתנדבות שמנצלות אותך מינית והם דיברו על מתנדבת בשם ענת שמנצלת את כל צי שחוזר בשאלה אבל כשיצאתי התברר לי שלא רק שזה לא נכון אלא שהלל זה העמותה הכי חשובה והכי תומכת ביוצאים בלי לחפש תמורה המתנדבים לא רק שהם לא מנצלים את היוצאים אלא הם עושים עבודת קדש בעזרה לאחרים אז מנסיון התשובה שאתה צריך לענות לכל החרדים שמשמיצים את הלל שזה בדיוק ההפך וזה צצש דומה לכל האירגונים של גמילות חסדים שיש לחרדים אז שלא יעבדו עליכם

שיר58

New member
ואפילו יותר

להל"ל אין גן עדן כלשהו המחכה להם בסוף הדרך

dror745

New member
אני אאמת לך מנסיון

אני בחור ישיבה לשעבר שיצא ונעזר בתמיכת הלל לאחר יציאתי אני אאמת לך מנסיון שכל מה שהרבנים והחרדים אומרים בקשר ל"כת הלל" זה שקר מוחלא כשיצאתי בשאלה באו אצלי לביקור כמה רבנים חרדים והזהירו אותי מפני הלל הם סיפרו לי את כל הסיפורים שמתנדבי הלל מנסים לנצר אותך והם רק מנסים לנצל אותך סיפרו לי שיש שם מתנדבות שמנסות לנצל אותך מינית והזהירו אותי מפני מתנדבות מסוימות לאחר שיצאתי התברר לי שלא רק שזה לא נכון אלא שהלל היא עמןתה שעוזרת ללא תמורה הם לא רק שלא רק שהם לא מנסים לנצר אותך אלא הם מקבלים אותך כפי שאתה הם לא מכריחים אותך להאמין בשום דבר שרתה לא רוצה להאמין בו ובקשר למיתנדבים הם עושים עבודת קדש ללא בקשת תמורה ממש כמו כל האירגונים של הגמילות חסדים של החרדים אז אם תשמע מהר"ם שלך או מכל אדם אחר את האשמות המגוחכות האלו אמור להם ש "כת הלל" זה אירגון גמילות חסדיםשל עזרה לזולת " אז שלא יעבדו עליכם" כל טוב דרור

עופרה1T

New member
וואו איזה קטעים רצים פה!! וקיבנמט ל

לאן העברתם את הטיש רציתי לבקר לפני שבועיים ולא היה אף אחד

rigoletto111

New member
../images/Emo9.gifכדאי להתעדכן פעם בשנה..

ואפשר לברר את מיקום הטיש במסר למנהלים..

הל"ל: כך זה עובד

המתנדבים של האגודה יוצאים בכל יום שישי ומתפרסים בכל התחנות המרכזיות ובתחנות הרכבת. הם לבושים אזרחית עם משקפי שמש כהים, כשבאוזניהם מוסתר משדר דו-כיווני זערורי (למידע נוסף ופרטים טכניים ראה "הילדה שברחה מהמנזר"). כשהם רואים תלמיד ישיבה נושא קופסת קרטון של "ברון כובעים", הם מצלמים את השם והכתובת שעל הקופסה בעזרת מצלמה מיניאטורית שמותקנת במשקפי השמש הכהים שמסתירים את המשדר הדו כיווני הזערורי. מכאן ואילך מתחילים הענינים להתגלגל. קונטרסי פלייבוי מרוחים בשומן בזוקה נשלחים בדואר רשום לכתובתו של עלם החמודות. מצורף אליהם גם שובר נסיעה תמים לקברי צדיקים. במהלך הטיול, כשהעלם טימטם זה מכבר את ליבו במאכלות אסורות (הרב אושפזאי זה כמו הרבנות עזה), מזנקות עליו עשרות אלפי מתנדבות הל"ל היפהפיות (ליאת המובילה) ותוחבות לפיו אבקת זיתים יבשים. למה יבשים? הסכיתו ושמעו. ליד קבר רחב הזונה צומח עץ זית. למתבונן מבחוץ נראה זה אך עץ זית רגיל. אולם חקירה מעלה, שבנו של הרצל ימש"ו, אחד מאלפי ילדיו ונכדיו שכמו כולם התנצר לפני שהתאבד, הביא לארץ זן מיוחד של זיתים שטיפח הארכיבישוף של וורמייז"א איואן אוסטראב שר"י. זן זה טופח ע"י כשפים וכוחות טומאה בהם בהם "התברך" הארכיבישוף. המיוחד בזיתים אלו הוא, שהם אינם מכילים שמן כלל. ידוע שכבר במאה ה16 למנינם היו משתמשים הנוצרים בזיתים אלו כדי להשכיח את תלמודם של ילדי תשב"ר שנחטפו למנזרים. בכל אופן, אנשי כת הלל מחזיקים במפעל שצמוד לקבר רחב אימנו ע"ה, שם הם מפיקים את סם הזיתים. לאחר שתלמיד הישיבה חוזר להכרה, הוא בדרך כלל מסומם קשות ולא זוכר כלום מחייו הקודמים. הוא מוצא את עצמו במערה חשוכה מלאה בשדי ענק מקיר לקיר ובכוסים. אלפי כוסים ותחות. חיש מהר הוא לומד את המלאכה ומשפריץ את עצמו לדעת לכל עבר. כעת כל שנותר הוא להעמיס את הצדיק על משאית העושה את דרכה למנזר השתקנים שבקיבוץ השומר הצעיר(איפה זה?). הוא אינו זוכר את עברו ומשוכנע שנולד למשפחה קתולית. ברון כובעים - רחוב רבי טרפון 2, בני ברק. (לא לרוץ, יש מספיק לכולם)

למעלה