ליוצאים לשאלה

ליוצאים לשאלה

אני בחור ישיבה וכידוע היום כל בחור ישיבה יודע מה זה ``כת הלל`` ויש בעולם הישיבות הרבה שמועות על הכת ואחד השמועות היא שהם מנצרים את כל החוזרים בשאלה כמדומני שכך אמר הר``מ שלי מישהו יכול לאמת לי את זה מנסיון ? תודה רבה !

אויש הכת הזה ממש נורא!

ממש מנצרים אותנו. אני זוכרת בפעם הראשונה שהלכתי לכת הלל הכריחו אותי לאכול בשר לבן ושמו לי שרימפס בכרית לפני השינה. ואם לא עושים מה שהם אומרים לך הם מביאים לך 2 זונות למיטה בלילה. זה פשוט נורא ואיום. ולא רק זה כשאתה רוצה בסוף לצאת מהכת הם עושים לך קעקוע בין העיניים של צלב כדי שכולם ידעו שהיית בכת הלל ואין לך דרך לצאת מזה חוץ מלשים מלאן איפור להסתיר את זה. סתם בצחוק. הלל זה סך הכל אנשים ממש טובים שמתנדבים לעזור ליוצאים בשאלה. הם לא מוציאים בשאלה אלא עוזרים למי שכבר יצא. הלל זה משפחה חלופית, זה מקום חם ליפול, וזה אנשים פשוט טובים. ולגבי הר"ם שלך הוא פשוט מנסה להפחיד אותך לא לצאת מהמסגרת. וכל עוד שטוב לך אין סיבה שתצא. בהצלחה.

וכל רמש הרומש על הארץ אכול תאכלו.

שרימפס זה ג`וק,דווקא די טעים ברוטב פתאי תאילנדי,שאם הוא היה חי ביבשה היינו רודפים עם נעל.ואם היו לך ``שרימפסים`` כאלה בדירה סביר להניח שחברה שלך או חבר שלך הי/תה עוזב אותך לאלתר..וסתם הערה לסיום בכל מה שקשור לאוכל,הכל עניין של התנסות,והתנתקות מכל מה שגדלת עליו.בהצלחה.

uri80

New member
שרימפס זה לא ג'וק. שרימפס זה דבר

טעים, שלא ברור לי כל כך למה אנשים מגיבים אליו בצורה מוזרה. לעומת זאת ג'וקים הם יצורים שגורמים לאינסטינקט בלתי נשלט וקדמוני, של הנחתת נעל על ראשם, תוך שמיעת קול פצפוץ בריא.

פיה2

New member
שרימפס ומאכלי ים

מגעיל. לא נוגעת בשום יצור ים גם אם יש לו סנפיר וקשקשת בהשגחת הבד``צ... מזל שאפשר להיות לא דתי בלי להתחייב לאכול שרימפס ושות` אין טוב ורע- יש טעים ולא טעים(;

../images/Emo45.gif אם יש משהו

שתמיד תוכל למצוא אצלי במקפיא חוץ מבן וג'ריז זה נתחי סלומון כתומים ומבריקים... שרק מחכים לרוטב הבנזונה שאני מכין להם סלומון שולטטטטט!

אז תגיד שזה כמו חרפושית

"אבל אתם הבטחתם שזה מלון 5 כוכבים!" איך יש לכם חרפושיות במלון? אתם לא מתביישים! צורחת האשה והוורידים שלה מאיימות להתפוצץ. אני מצטער מאוד גברתי אני אשלח לך מישהו לחדר לבדוק מה אפשר לעשות. לא רוצה לתבדוק מה אפשר לעשות, לא רוצה כלום! תעבירו אותי למלון אחר. גברתי אני מאוד מצטער אני אמסור את זה למנהלת מחר בבוקר. אל תמסור שום דבר תעביר אותי עכשיו למלון אחר של הרשת. אני מצטער גברתי אבל רק מחר בבוקר נוכל לדבר עם המנהלת. אני לא רוצה מחר! עכשיו! עכשיו אתה מתקשר למנהלת להעיר אותה! תיכף ומיד! אני מצטער גברתי אני אקח ממך את מספר הטלפון והמנהלת תחזור אלייך אני לא מוכנה לחכות! עכשיו! ואז מגיע הגורילה הרוסי הזה עם עיניים אדומות ומפחידות, מתקרב לאטו צעד אחר צעד, תגיד לי הוא צועק כבר מרחוק בקול בס עמוק. מה זה הדבר הזה שאין מזגן בלובי? איפה זה נשמע כזה דבר שאין מזגן באילת בלילה? אני מצטער אדוני. אנסה לברר מה אפשר לעשות. לא, זה מה שאמרתי לפני לפני 10 דקות, תדליק את זה עכשיו! לא סתם שילמתי 6,000 שקל. אני מצטער אדוני... אני... תפסיק לקרוא לי אדוני ותדליק את המזגן תקרא למנהל שתעביר אותי למלון עכשיו! אני עכשיו אבטיח! למה אין מספיק מגבות בבריכה! אני... מצטער... אדוני.... אה! שכחתי! כל הזמן הזה חייבים לחייך!!! או לפחות לשדר חיוניות. מינימום לא להיות עצבני. אתה יודע מה? לפחות תתאפק לא להרביץ! טוב, אבל לא לפוצץ להם את הפרצוף!!!!!!!!!!

dror745

New member
שרימפס זה סוג של פרי ים מאוד טעים

אני חי בארצות הברית שבו יש שפריס בכל מקום זה אחד המאכלים האובים עלי שווה לנסות

תמהני אם אתה באמת מאמין בשקרים האלה

ישנן כמה אפשרויות: א. מי שפתח את האשכול הוא טרול שרוצה להשמיץ את הל"ל. ב. מדובר בבחור תמים שמאמין באמת ובתמים להשמצות הזדוניות שמעידות על הפחד של העולם החרדי. ג. מדובר בבחור שבסתר ליבו חושב שיתכן שלא אמרו לו את כל האמת ורוצה שנאשר את תחושותיו. בכל מקרה - יכול להיות משעשע להוציא פעם חוברת עם כל סיפורי אלף לילה ולילה שסיפרו עלינו החרדים. לפעמים אני תוהה, האם אותם ר"מים ומחנכות באמת מאמינים למה שהם מספרים או שבציניות מרושעת הם ממציאים סיפורים כיד הדימיון החולני שלהם. ועכשיו לעובדות: בניגוד למחזירים בתשובה שלא בוחלים בשום אמצעי ומוכנים לשטוף את מוחם של קטינים, להפרידם ממשפחותיהם, לעודד אנשים להתגרש מבני זוגם שלא רצו לחזור בתשובה וכד', הל"ל אינה עוסקת כלל בשכנוע. נהפוך הוא: בשיחות עם הפונים אלינו אנו מדגישים בפניהם את הקשיים שעימם יתמודדו. אנו מבהירים שבניגוד למחזירים בתשובה, אנו לא מבטיחים קצבאות, תמיכה כלכלית או מגורים קבועים. אין לנו שום כוונה לפתות אף אחד. לא פעם אנו לא מקבלים את מי שפונה אלינו כשאנו מתרשמים שאינו בשל למהלך כל כך קריטי. במקרים של אנשים נשואים הפונים אלינו ואןמרים שבני זוגם לא מוכנים לצאת בשאלה, אנו מבהירים שאיננו מסייעים לנשואים ואיננו מוכנים להיות מעורבים בצורה כלשהי בפירוק משפחות. רק מי שיהיה שלם עצמו ויחליט להתגרש ולצאת לעולם בכוחות עצמו אחרי הגירושין יזכה לסיוע שלנו. ואם כבר השתמשת במושג "כת", זוהי הזדמנות לחזור על ממצאי ועדת תעסה - גלזר: מרים תעסה - גלזר היתה חברת כנסת מטעם הליכוד שעמדה בשנת 1978 בראש ועדה שהקימה הכנסת לנושא הכתות. זה היה בתקופת טרם ברסלב כשכל מיני שרוטים מצאו מזור לכאביהם בכתות כגון הרי קרישנה, הסינטולוגים וכד'. הוועדה מצאה 16מאפיינים של כתות ובהם אמונה בכוחו של מנהיג כת, ציות עיוור לו, שעבוד חלק ניכר מההכנסות האישיות לטובת הכת או מנהיגה, איסור מוחלט על עזיבת הדת עד כדי רדיפת הפורש, גישה מיסיונרית בהפצת רעיונות הכת וכד'. דן וצופיה מלר, מחברי הספר "ציידי הנפשות" טוען שהמחזירים בתשובה הם כת שמרבית המאפיינים הללו אכן מתאימים לה. בני רכז סניף תל אביב אגודת הל"ל טל' 1700707073

naty 1

New member
אתם נורא

כבדים שם... מעניין שהאפשרות שזה סתם מישו משועמם אפי' לא חלפה לרגע במחשבתך. ומה זה החרט'ה על נשואים? נ.ב. ממליץ בחום על ספר חדש ומדהים על אברם פוץ שמפרסמים עכשיו ברדיו. רוצו לקנות...

uri80

New member
הם גם אופים מצות מדם ילדים נוצרים.

הר"מ שלך - לא מן המבריקים.

למעלה