ליוצאים לשאלה

מחממנוע

New member
פשוט לא להאמין

שהאמנתי לזה פעם. מכיר את הסיפור של גרילק שהתפרסם במשפחה, אני לא כל כך זוכר אם זה סיפור אוסדרת כתבות על מרדפי גבעות ומכות בין שמוצניקים לבחורי ישבות "פעילים"? איך האמנתי לזה. כשהצטרפתי להלל חיפשתי את הבנתו שיאנסו אותי, וזה לא קרה ! עד היום ! מה אתה אומר על זה? איפה ליאת איפה. "איפה הן הבחורות ההן!" (עם הקוקו והסרפן. עם הטוריה והזמריה איפה רואים אותן)

מחממנוע

New member
צודק,שי ברייה

איפה הן הבחורות ביצוע: יהורם גאון מילים: יוסי גמזו לחן: עממי רוסי כשבגרוש היה חור - והוצאנו את הזמן על ביצות וכבישים, לא היו חתיכות בארצנו - אך היו, יא חביבי, נשים!!! אח! איפה, איפה הן, הבחורות ההן, עם ה"קוקו" והסרפן, עם הטוריה והשבריה. למה כבר לא רואים אותן?!... הן היו אז רוכבות, כך ממעל, על סוסי אגודת "השומר". אך כיום - הן רוכבות על הבעל, וחמור - זה כבר עסק אחר... אח! איפה, איפה הן... הן טמנו בחזה "פרבלום" וכמה רימונים לשעת אש. אך כיום - מחשופים יש כאלו, שבקושי נכנס מה שיש... אח! איפה, איפה הן... הן קראו על הגורן את פושקין וקרעו את הלב, בו בזמן! אך כיום - זה שונה בפירוש, כי הן מיד ניגשות לענין... אח! איפה, איפה הן...

אומי5

New member
שיבריה =פגיון

רק שיורמל'ה מבטה את זה כמו אשכנזי, ואנחנו רגילים לשמוע את זה במטע ערבי.

פנדיאני

New member
אני לא יודע ממה לצחוק יותר

מהטקסט המשעשע של יהודה המכבי או מתגובתו של הבוחער.

למה אתם מתפלאים ?

אני שמעתי מרבותי ראשי הישיבה שאכן הבנות בהלל לוקחות כל בחור ישיבה באופן אישי. אז הלכתי שמה. ותיכף שראיתי בחורה עם חולצה של הלל, שאלתי אותה אם היא בתפקיד, ומתי יגיע תורי ומאז קוראים אותי אברהם פוץ

באמת כולם פה מאמינים

שהוא מתכוון ברצינות לשאלה הזו? שהוא חושב שמנצרים? (יש מילה כזו?) סתם בחור קצת משועמם, ויש הרבה כאלו (גם אני) שמוצא תעסוקה בשאלות הללו.. אל תקחו ללב!

למעלה