ליום שבת

סתם.. לא יודעת..

אני מבואסת בלי סיבה, כל השבוע עבדתי כל היום ולא היה לי זמן לעצמי. עכשיו אני מרגישה קצת לבד, ואין כאן אף אחד, שיעזור לי. סתם. אבל אני מבואסת תחת ומוצאת את עצמי באמצע עוד פגישה פסיכולוגית עם 2 מטופלות. ז"א, חברות. המקום הזה הוא מלחמה של צרכים, כל אחד בא וזורק את הצורך של בפני אחרים ושהשאר יזדיינו. אין לי בגדים. אני מסתכלת על הגוף שלי, כמה שהוא שמן ומגעיל, ואיך אין הרבה בגדים שמתאימים לו. לפני כמה ימים אמרו לי שאני צריכה לחיות בעולם של רזים. זה חצי נכון. אני לא רזה אבל אני חושבת כמו אחת כזאת. בא לי לקחת מזרק ולהוציא את כל הגועל הזה מהגוף שלי. זה כל כך מתסכל. ובמקום לשמוע גם אותי, אנשים מעדיפים לדבר על עצמם ולבסוף לומר לי שאני מרירה ובונה חומות. חוץ מזה, אני מתגעגעת לרון הופמן. אני יודעת שזה נשמע קצת מוזר, אבל תכל'ס חוץ משבוע שעבר הרבה זמן לא ראיתי את סינרגיה בהופעה. ואני מתגעגעת לחתיכיות של הופמן, ולקול שלו, ובכללי להווי הזה של סינרגיה ושל ההופעות. עכשיו הם מופיעים בחורים, נכון? אז למה שלא יבואו להופיע במבשרת?
לילה טוב חבר'ס

מירוש 18

New member
../images/Emo10.gif

תנסי לראות את הצד החיובי בכל הדברים רצית זמן לעצמך והינה התפנה לך קצת זמן, את צריכה לאהוב את עצמך ואת הגוף שלך כמו שאת אף אחד לא מרוצה מעצמו אף פעם תמיד יהיה משהו שנירצה לשנות. ובקשר לסינרגיה אם כל כך מתחשק לך הופעה אז אולי תלכי לאחת ההופעות שלהם שיש עוד מעט תיצאי תתאוורי קצת ותרגישי יותר טוב. אני מקווה שהכל יסתדר בסוף ושיהיה בסדר

Lilosh95

New member
שמתי באוף של יום שישי אבל הרבה לא ראו...

שמתי יצירות אחרונות שלי.. אני ישים גם פה ותגידו מה דעתכם...

דורה17

New member
זה ממש יפה אבל...

תנסי לעשות את זה יותר פייד [fade] כזה.. כי זה נראה ממש גזור וזה.. עם פייד זה יהיה יותר זורם... אבל זה יפה! אהבתי!

Lilosh95

New member
בכוונה זה גזור..

זה כאילו קולאז' אבל עדיין חתימה...

Lilosh95

New member
ו..

אחד בשביל דורה עם אפקט של פייד אבל זה מלפני יום או יומיים.

למעלה