זו שבתמונה
ז זוהרוש15 New member 7/7/07 #33 חח התאהבת בה..?? אממ אין לי מושג כי תאמת שראיתי את זה פעם אחת אבל שנייה אני בודקת בשבילך...חחח 11:55 22:45 ונראה לי כל יום
חח התאהבת בה..?? אממ אין לי מושג כי תאמת שראיתי את זה פעם אחת אבל שנייה אני בודקת בשבילך...חחח 11:55 22:45 ונראה לי כל יום
ס סופר ניצק New member 7/7/07 #18 ../images/Emo103.gif תגידו, מה נסגר עם המפגש ופורום? ו.. היה כאן לפני הרבה זמן את המשחק של הלהקות.. שכל שבוע מעיפים להקה אחרת... הוא נגמר או שנפסק באמצע? נורא אהבתי אותו..
../images/Emo103.gif תגידו, מה נסגר עם המפגש ופורום? ו.. היה כאן לפני הרבה זמן את המשחק של הלהקות.. שכל שבוע מעיפים להקה אחרת... הוא נגמר או שנפסק באמצע? נורא אהבתי אותו..
ד דורה17 New member 7/7/07 #23 מפגש פורום- אני אפתח מחר שרשור והפעם נקבע! אמ.... ולגבי ה"חוליה החלשה" שרון אחראית לזה חחח נראה לי שהיא די שכחה מזה חחחח היא גם לא ממש כאן אז... לא יודעת..
מפגש פורום- אני אפתח מחר שרשור והפעם נקבע! אמ.... ולגבי ה"חוליה החלשה" שרון אחראית לזה חחח נראה לי שהיא די שכחה מזה חחחח היא גם לא ממש כאן אז... לא יודעת..
ד דורה17 New member 7/7/07 #91 בוקר טוב!!../images/Emo24.gif הו כמה כיף לקום עכשיו! וואי יש היום תאריך יפה! חחח והיום ה"נשף" חחחחח מצחיק =] שיהיה לכולם יום נפלא!
בוקר טוב!!../images/Emo24.gif הו כמה כיף לקום עכשיו! וואי יש היום תאריך יפה! חחח והיום ה"נשף" חחחחח מצחיק =] שיהיה לכולם יום נפלא!