לא למות, מה קרה?
ז זוהרוש15 New member 7/7/07 #56 תודה מאמי!!!! נשבעת לך שהראש שלי עולה באשששששש כמה אני מתלוננת......... איך שאני באה הבייתה אני שותה את כל האקמולי...חחח...סתם זה מסוכן.. תודה אבל מותק.. נראה לי אני עפה הבייתה אני לא יכולה לסבול את זה יותר..
תודה מאמי!!!! נשבעת לך שהראש שלי עולה באשששששש כמה אני מתלוננת......... איך שאני באה הבייתה אני שותה את כל האקמולי...חחח...סתם זה מסוכן.. תודה אבל מותק.. נראה לי אני עפה הבייתה אני לא יכולה לסבול את זה יותר..
O Ofiraaaa New member 7/7/07 #59 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! אני על הרצפה פה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!! ועוד יותר כואבת לי הבטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! אני על הרצפה פה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!! ועוד יותר כואבת לי הבטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!
ר רונקיפליצית New member 7/7/07 #68 ../images/Emo204.gifלפחות את צוחקת../images/Emo3.gif כפרעליי אומשו.
O Ofiraaaa New member 7/7/07 #70 כפררררררררררררררררה../images/Emo24.gif[../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif] כפרעלייך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כפררררררררררררררררה../images/Emo24.gif[../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif] כפרעלייך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ר רונקיפליצית New member 7/7/07 #71 ../images/Emo204.gifרק שתחייכי בוב שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תמיד.