מה???? אבל לא שרשרתי את זה לפה!!!
L Lilosh95 New member 7/7/07 #26 משעמם לי... נראה לי נלך לראות דברים בVOD בא לי עוד פעם כל שיש בביפ כל היום חברים...
ז זוהרוש15 New member 7/7/07 #35 אוףףףףףףףף../images/Emo7.gif נמאסססס ליייייייי כואב לי הראש כמו לא יודעת מה!!! אני מרגישה כאילו מפוצצים לי פטישים בראש!!! והבטן שלי כואבתתת וגם אני רוצה לדבר אם אופיררררר וגם משעמם לי...(חברים שלי משעמים אותי..חח)
אוףףףףףףףף../images/Emo7.gif נמאסססס ליייייייי כואב לי הראש כמו לא יודעת מה!!! אני מרגישה כאילו מפוצצים לי פטישים בראש!!! והבטן שלי כואבתתת וגם אני רוצה לדבר אם אופיררררר וגם משעמם לי...(חברים שלי משעמים אותי..חח)
O Ofiraaaa New member 7/7/07 #36 איזו חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif קחי כדור!! גם לכאב ראש, וגם לכאב בטן! ותשתי הרבה מים!! וחצופים שכמותם, תגידי להם שישעשעו אותך! ככה אני אמרתי!
איזו חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif קחי כדור!! גם לכאב ראש, וגם לכאב בטן! ותשתי הרבה מים!! וחצופים שכמותם, תגידי להם שישעשעו אותך! ככה אני אמרתי!
ז זוהרוש15 New member 7/7/07 #37 אני לא מצליחה לבלוע כדורים.. ושתיתי אני חושבת 5 ליטרים מים...זה לא עוזר!!! ואמרתי להם..חח
מ מירוש 18 New member 7/7/07 #42 איזה חמוד זה נישמע אקמולי חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה לא קשורה אני