ליהוק

ליהוק לסתם רוח

סתם רוח יכול להיות משוחק ע"י ג'ון קליז (מונטי פייטון) אם רוצים לנצל את היכולת שלו לצאת מגדרו כשמשהו קורה ו'להשתגע'... או אולי ע"י יו גראנט, בקטע יותר מבולבל... או אובד עצות.

RainBird

New member
אולי לסתםרוח יתאים.. ג'ים קארי? היכולת שלו להשתגע באמת נהדרות... או רובין ווילאמס.

כן

גם ג'ים קארי יתאים... אבל לרובין וויליאמס היתי מציעה תפקיד אחר אולי את ורנס (הליצן) מ'אחיות הגורל'. הוא יכול להיות נפלא בו.

ויימס

New member
סבתא רוח שעווה= מריאן פיית'פול!

ותחשבו על זה... אייאייאיי...

ויימס

New member
אנג'לינה ג'ולי יכולה לשחק כל דבר

וככה גם אנשים יבואו לסרט שלנו, כי היא נראית ממש טוב. טוב, אני מניחה שהיא יכולה להיות אחת מהלוחמות המאגניבות שיש לנו.

ויימס

New member
רוז מק'גואן= מאגרט

עם שיער שחור כמובן (כאשר היא נראית כמו עכברה)

Rincewind

New member
אווווווווווווו

רוז מקגואן!!!

Death of Rats

New member
וואו, הכי! ../images/Emo99.gif

נדמה לי שאפילו בלא-מודע דימיינתי את גזר נראה כמוהו. הוא הכי גזר ביקום!

smadarbi

New member
לתפקיד קרולי

ג'ימס מרסטרס ( ספייק מבאפי ציידת הערדפים) אין לי תמונה , אבל זה יכול להיות מגניב לתפקיד אזריפאל - יואן מקגרגור

Rincewind

New member
גראני יכולה להיות...

זאת שמשחקת את מקגונגל בהארי פוטר, לא זוכר את שמה.

RainBird

New member
אני לא ברור לי איך זה הולך... אבל לסבתא רוחשעווה הייתי מגלם את שון קונרי. תחשבו על זה...

UnleashHell

New member
לויקטור מראי נוע:

ישראלי: אין לי מושג, לא מכיר שחקנים ישראלים
לועזי: ג'וני דפ

לג'וני דפ דווקא מתאים

מוות. הבחור המוזר והתמהוני. ובקשר לאיפור אפשר פשוט להתחיל מהמראה שלו בתור אדוארד ולהמשיך עוד אל מעבר לקו השפיות. הממ... בוא נראה... גראני רוחשעווה זה ממש ממש קשה, אבל אפשר להתחיל עם מגי סמית' הממ.. אני אנסה לחשוב על עוד באמת הגיע הזמן שכבר יסריטו את טרי פראצ'ט למצולם במקום המצוירים האלה.

sapirit14

New member
גראני רוחשעווה...

אני לא זוכרת, יכול להיות שכבר אמרו את שמה- השחקנית ששיחקה בנזירות בלוז (למי שראה- מי שלא, גזר דין מוות) את אם המנזר... ולדעתי ג'וני דפ לא מתאים להיות מוות. למוות יתאים יותר איאן מק'קלן. יש לו נסיון בתפקידים שדורשים המון אישיות.

ויימס

New member
יש לכם רעיונות ממש טובים.

ובחיים לא הייתי חושבת עליהם... ג'ים קארי בתור סתמרוח...

The Mad Hatter

New member
הליהוק שלי...

טוב, מכיוון ששום דבר פה לא ריאלי במיוחד, אני יכולה לבחור גם בשחקנים מתים, נכון? (עדיין לא עברתי על שאר ההודעות בשרשור, כך שאני מצטערת אם אני חוזרת כאן על דברים) עולם הדיסק: *ויימס-המפרי בוגארט. *סוזאן-נטלי פורטמן. *גראני-המנחה של "החוליה החלשה" (אן רובינסון?) עוד כמה שנים. יש לה את המבט. *UU-המונטי פייתונים *מאגרט-אמה תומפסון לפני כמה שנים טובות. *איזבל-תורה בירץ' *סרג'נט קולון-טרי ג'ונס (אני יודעת שהוא כבר בUU, אבל אפשר לסדר משהו) *נובי-רואן אטקינסון *וטינארי-אלן ריקמן *אנגואה-ג'וליה סטיילס *מוות-כריסטופר לי *אלברט-אנתוני הופקינס *מורט-כל שחקן ג'ינג'י בסגנון יו גרנט, רק צעיר יותר. בשורות טובות: *אזירפאל-יו גרנט. או מרטין פרימן *קרולי-ג'וני דפ? אני עדיין לא סגורה על זה. ותמיד אפשר לקחת את ניל גיימן. הוא יכול להתאים, לא? ניוט פולסיפר-איזה שחקן בריטי מתחיל, לא-מוכר ונוירוטי. פגשתי פעם מישהו די מתאים שאפילו טען שהוא שחקן (והיה בריטי, כמובן), אבל לא היה לי האומץ להגיד לו שהוא מתאים. *שדוול-אנתוני הופקינס *מיסטר ווייט/זיהום-ביל ניי *אנתימה-קיירה נייטלי *מלחמה-אנג'לינה ג'ולי *מוות-כריסטופר לי ואולי אני אחשוב על עוד משהו אחר-כך.

למעלה