ליהוק

Athaclena

New member
מי שאני מכירה משם (שזה לא הרבה)

נשמעים ממש ממש טוב. אבל לגזר הייתי שוקלת את אח שלי. ג'ינג'י, צעיר, חסון - מה עוד צריך?

Death of Rats

New member
נאמנאמ...

יו גרנט לא מתאים להיות אזירפאל-יו גרנט מעצבן. נאמ, לדעתי קולין פירת' הוא הרבה יותר אזי... וג'וני דפ בתור קרולי זה מושלם (אפשר לעשות ממנו קרולי פשוט בגלל שאפשר לעשות ממנו כל דבר אחר..) או ג'וליאן מקמהון(?), קול ממכושפות. הוא כבר מיומן בלשחק שד ממילא... רעב צריך להיות אולי קרי אלווס (ווסטלי מהנסיכה הקסומה). ב"הקסם של אלה" (סרט חמוד. ספר טוב יותר) הוא ממש נראה דומה. מדאם טרייסי הוא סוזאן סרנדון או אפילו אמה תומפסון (ע"ע פרופסור טרילוני). וונסלידייל צריך להיות ג'ונתן ליפינקי, למרות שנראה לי שהוא כבר מבוגר מדי.

smadarbi

New member
קיירה נייטלי

לתפקיד אנתימה, רעיון מענין. ממש קשה לי לחשוב על ליהוק לילדים מבשורות טובות ( ה-הם) כי הם ילדים( רק לא את הילד המעצבן מהחוש השישי.) לתפקיד ניוט זה ממש קשה כי צריך מישהו שמאוד לא היית שם לב אליו כפי שמתואר בספר- " את ניוט אפשר לתאר בערך ככה- אם הוא היה נכנס לתא טלפון ומחליף בגדים, אולי הוא היה מצליח להראות כמו קלארק קנט" הרעיון של מגי סמית' לסבתא רוח שעווה -ענק! ג'וני דפ לכל דבר, מה זה משנה, העיקר שהוא יהיה שם( רגע של שטחיות...) לתפקיד מלחמה- אנג'לינה ג'ולי.

תודה תודה

ג'וני דפ, כפי שכבר אמרתי, מוות! מישהו ראה את "המספריים של אדוארד" שבו הוא משחק? צריכים לקחת את איך שהוא נראה שם, ורק להחליף את הבגדים לגלימה שחורה וכו' ואולי קצת לשנות את האיפור...

sapirit14

New member
אויאויאוי אני שונאת את הסרט הזה...

אני פשוט מתה על הסרט הזה, אבל אני לא יכולה לראות אותו. רק לחשוב עליו עושה לי צמרמורת איומה. וכן, יש לנו פיצול אישיות.

זה סרט לחלוטין מעבר לגבול השפיות

זה סרט שבו ג'וני דפ לגמרי לא נראה כמו עצמו. זה סרט מצמרר ואפל נורא, משעשע בנקודות אבל בעיקר מצמרר מאוד...

ויימס

New member
זה סרט יפה ועצוב!

הוא עשה תספורות לכלבים, למען השם!!!

הממ... שחקנים ילדים, קשה, קשה

קשה יותר למצוא שחקנים ילדים טובים ממבוגרים. אני לדוגמא, נשבע שאני אתאבד אם ילהקו לתפקיד של ההם את אחד או אחת מצוות הארי פוטר. אבל הילדה בסרט "לרכוב על הלוויתן" (מישהו ראה?) היא שחקנית מעולה. הילדים בסרט מסייה בטיניול (עוד פעם, מישהו ראה?) גם משחקים טוב מאוד אבל אני לא מצליח לחשוב על שחקנים לההם הממ...

limilu

New member
כשחושבים על זה, אדם באמת דומה לו

אבל הוא באמת די מעצבן, אז נניח לרעיון זה.

למעלה