הליהוק שלי...
טוב, מכיוון ששום דבר פה לא ריאלי במיוחד, אני יכולה לבחור גם בשחקנים מתים, נכון? (עדיין לא עברתי על שאר ההודעות בשרשור, כך שאני מצטערת אם אני חוזרת כאן על דברים) עולם הדיסק: *ויימס-המפרי בוגארט. *סוזאן-נטלי פורטמן. *גראני-המנחה של "החוליה החלשה" (אן רובינסון?) עוד כמה שנים. יש לה את המבט. *UU-המונטי פייתונים *מאגרט-אמה תומפסון לפני כמה שנים טובות. *איזבל-תורה בירץ' *סרג'נט קולון-טרי ג'ונס (אני יודעת שהוא כבר בUU, אבל אפשר לסדר משהו) *נובי-רואן אטקינסון *וטינארי-אלן ריקמן *אנגואה-ג'וליה סטיילס *מוות-כריסטופר לי *אלברט-אנתוני הופקינס *מורט-כל שחקן ג'ינג'י בסגנון יו גרנט, רק צעיר יותר. בשורות טובות: *אזירפאל-יו גרנט. או מרטין פרימן *קרולי-ג'וני דפ? אני עדיין לא סגורה על זה. ותמיד אפשר לקחת את ניל גיימן. הוא יכול להתאים, לא? ניוט פולסיפר-איזה שחקן בריטי מתחיל, לא-מוכר ונוירוטי. פגשתי פעם מישהו די מתאים שאפילו טען שהוא שחקן (והיה בריטי, כמובן), אבל לא היה לי האומץ להגיד לו שהוא מתאים. *שדוול-אנתוני הופקינס *מיסטר ווייט/זיהום-ביל ניי *אנתימה-קיירה נייטלי *מלחמה-אנג'לינה ג'ולי *מוות-כריסטופר לי ואולי אני אחשוב על עוד משהו אחר-כך.