ליהוק

smadarbi

New member
ליהוק

אוקי , אני יודעת שכבר שיחקנו במשחק הזה אבל בא לי עוד פעם אם היו הופכים סרט של טרי לסרט את מי הייתם מלהקים לדמויות השונות - הספרים- על מנת למקד הם :1. בשורות טובות 2. סתמרוח 3. סדרת המכשפות 4. סדרת השומרים קדימה לדרך

CAST ישראלי

אולי כדאי לחלק את זה ל CAST ישראלי ולועזי. אז אני ארשה לעצמי לפתוח שתי הודעות. שרשרו לכאן את ה CAST הישראלי (שחקנים ישראלים לדמויות השונות)

ויימס

New member
הרנה= טלי שרון.

היא רק צריכה לצבוע לג'ינג'י. רגע,מקורותיי מוסרים לי שבאחד הפרקים במיכאלה היא לבשה פיאה ג'ינג'ית מתולתלת! או שמא בלונדינית...? ואני לא (!!!!) רואה מיכאלה! בכל אופן, יותר מדי שחקנים ממיכאלה, זה כבר מתחיל להפחיד.

ויימס

New member
סתמרוח = דוד צויגנבוים

הבחור משמאל. כבר אמרתי את זה בעבר, אגיד זאת שוב.

מסכים, ממש ממש מושלם

אג"ב, ראיתי את "חצי המנשה" (הסדרה שממנה לקוחה התמונה) וזאת סדרה מעולה ומצחיקה בטירוף

ויימס

New member
נכון???

כפי סאומרים בסבט אפריים: אם אין נסיכה בפלך, גם קרפדה תיחסב לבת מלך. קווה קווה, קרפדונת סלי. אתה סוטה? כולנו סוטים!!! לכלך עליך. הייתי רואה את זה באדיקות כל יום ב2 וחצי בכיתה ו', ולפעמים השידורים היו נקטעים בגלל בעיות בתיקשורת, אז לא היה לי את הפרק עם הסקילה, כמה שמחתי ששידרו את זה בשידורים חוזרים. אני כמעט יודעת את זה בעל פה. גם קרובים קרובים אני אוהבת. כן, ביגוניה? מה, פילנדנדרום? הוא מהנדס ייצור, אז הגיע הזמן שייצר משהו, לעזאזל!

ויימס

New member
עוד אחד מחצי המנשה.

דטריטוס= שרון רג'יג'יאנו או איך שלא אומרים את זה לעזאזל. הבחור משמאל.

מעולה

מפיש: "מפיש רגליים פלדה! חזה ברזל! זרועות מתכת!" אלייקום: "וראש בטון..."

ויימס

New member
דיבלר= שרון אלכסנדר

כל התפקידים שלו נכלוליים וערמומיים. ואני לא צופה במיכאלה. באמת שלא!

ויימס

New member
משה איבגי חייב להיות בכל סרט ישראלי

הוא יכול להיות מכשף. אפילו רידקולי. אני יודעת שזה נשמע מוזר- אבל תפעילו את הדמיון שלכם ושימו לב להבעה הזאת.

CAST לועזי

אולי כדאי לחלק את זה ל CAST ישראלי ולועזי. אז אני ארשה לעצמי לפתוח שתי הודעות. שרשרו לכאן את ה CAST הלועזי (שחקנים זרים לדמויות השונות)

למעלה