ליג לוזון - מחזור 2

afc2

New member
משחק העונה האמיתי הראשון

בחוץ, מול יריבה שמכירה אותך שפותחת פסטיבלים, אחרי משחק קשה בחוץ באירופה, עם פצועים כבר מהמחזור הראשון (לדעתי לפחות גבאי ושיימן לא נופלים ממשומר וטוואטחה עד עכשיו) ועוד שחקנים שראויים לקבל צ'אנס.

זהו משחק העונה האמיתי הראשון. כדי להוכיח שמקומנו בצמרת, נצטרך לחזור לביצה שלנו ולהשיג 3 נק' מן היקרב ומן הגורן.

6-0 לא יהיה. אם ננצח אז אולי 2-1 קשה, אבל אשדוד מסוכנת מאוד.

לא רואה אותנו מנצחים לצערי את המשחק.

afc2

New member
אריק בנאדו הביא על עצמו הפסד מפגר

באשדוד, במגרש קטנטן, אתה עוד פעם נסוג אחורה אחרי יתרון? מכניס להרכב שחקנים לא בכושר שרק מתמררים דרך האבאל'ה והאימל'ה שלהם כמו אלעד גבאי?

ועוד פעם אני צורח את זה, כי זה זועק לשמיים. חייבים שחקן לצד בוקולי.

אם יש נקודת אור, זה שניתן לפחות גול אחד במחזור הבא שעזרא יעשה בית ספר בצד שמאל לשירן ייני, בזה לפחות אני יכול להיות בטוח.

somone141

New member
בינתיים אני מאוד מרוצה מאשדוד

כבר רואים את השינוי מעידן יוסי מזרחי.

שחקני רכש כישרוניים, לחימה, הרבה רצון. מאמין בקלינגר!

somone141

New member
ניצחון מוצדק!

אשדוד הייתה עדיפה, ואם לא הטעויות בהגנה היינו גומרים את המשחק מוקדם יותר.

כשאמרתי שאשדוד הביאה רכש טוב, לא טעיתי! בקל, סולארי, דוידוב, צרפתי, בלו, ומעל כולם קלינגר. שנים שלא הייתי ככה אופטימי, גם בימים לא טובים אמשיך להאמין בקבוצה. כל הכבוד ניר, המשך בדרך שלך!

טל851

New member
על מה אתה מדבר???

יש לכם ניצחון ב-2 מחזורים

דבר איתי אחרי 15 מחזורים

somone141

New member
היינו צריכים להיות עם 4 נק'

מ-6, אם לא פסילת השער ההזוי בדקה ה-90 נגד בני יהודה.
חוץ מזה שאת צריכה להבין, שבניגוד למכבי חיפה למשל, אשדוד קבוצה חדשה כמעט לגמרי. קישור וחוד שונים ממה שהיה בשנה שעברה. וכמובן, מאמן. לוקח לו זמן להטביע שיטת משחק וכו'.

לא יודע מה קרה לו בחיפה וב"ש, ולא מעניין אותי. קלינגר מאמן טוב, ווינר, ומביא מנטליות שאשדוד לא הכירה מעולם.
יכול להיות שהחיבור הזה לא יצליח בסופו של דבר, אבל מבחינתי? שיישאר פה 5 שנים, גם אם נרד ליגה. שיבנה קבוצה בצלמו, שיתנו לו לעבוד בשקט, ובסוף התהליך, עם השחקנים הצעירים, אני מאמין שנקצור את הפירות.

Puskas

New member
קלינגר מאמן גרוע

שלא עשה דבר וחצי דבר מאז הפוקס מכבי ת"א עם הגביע לפני עשור..
וכפי שכתבו לך למטה, בוא נדבר עוד חצי עונה.

אשדוד כבוד.

רז 1978

New member
כל הכבוד למ.ס אשדוד!!!

מי שהימר עליהם בווינר עשה אחלה כסף

pgprince

New member
לא חושב שהיא זלזלה. בנאדו פשוט לא יודע לשחק

עם רוטציה עדיין. הפסד רשום על שמו.

afc2

New member
איציק אתה ראית את המשחק ??

לא ראיתי זלזול אצל מכבי חיפה. נהפוך הוא רצו מאוד לנצח את המשחק.

הבעיה היא שההרכב השני של מכבי חיפה לא יותר טוב מההרכב הראשון של אשדוד כנראה, עם פלוסים כמו חן עזרא.

אני מרים פה בנושא ראובן ראיוס שכבר הפכו אותו לאליל - בליגה עד עכשיו אריק מתעלם לחלוטין שהוא לא עשה שום דבר על הדשא בשני המחזורים עד עתה.

itzikon5352106

New member
אסביר את עצמי

קודם כל ראיתי קטעים מהמשחק לא את הכל אבל לא חושב שצריך לראות את כל המשחק כדי להבין.

שנית,אם זה היה משחק נגד מכבי ת''א או משחק באירופה בנאדו לא היה מוותר על השחקנים הפצועים.אגב,ההפסד הזה לא צריך לייצר לחץ,חיפה קבוצה טובה,היא תהיה למעלה עד הסוף.

afc2

New member
על המגרש ה-11 שעלו לא זלזלו

אי אפשר להחליף את כל ההגנה (למעט דקל קינן) רק בשביל "רוטציה". אין בעיה ששחקנים עייפים, אבל להחליף את כל ההגנה זה אומר שצריך תיאום גבוהה מאוד בין כל השחקנים וזה בשלב כזה של העונה גם בקבוצות הגדולות באירופה לא קיים.

בהמון קבוצות גדולות ביבשת ראיתי רוטציה. באף קבוצה לא הורידו לספסל יותר משחקן הגנה אחד, וגם זה נבע בעיקר מפציעה.

בשלב זה של העונה אף מאמן לא עושה ניסויים, גם אם עברו כבר המשחקי הכנה. המטרה העיקרית של הקבוצות היא לתת להרכב לרוץ, ולא לשנות בכלל את החלק האחורי.

itzikon5352106

New member
אבל כל הכבוד לאשדוד

בעונה שעברה היא פתחה וניצחה ואז התחילה הירידה והיא הסתבכה בתחתית.ניר קלינגר יודע שאחרי הכשלונות בב''ש ובהפועל חיפה זו עונת המבחן שלו.כשלון באשדוד זה יהיה עוד כתם לקריירת האימון שלו.

מה זה הצלחה באשדוד? האליפות לא תגיע לאשדוד אבל אולי גביע היסטורי ואם לא אז מקום בפלייאוף העליון זה יהיה הצלחה.

afc2

New member
פה בארץ

התקשורת מנסה לשתות לכל אנשי המקצוע את המיץ'

עזבו את ניר קלינגר במנוחה, הוא מאמן טוב מאוד, הוא גם לבטח יודע דבר או שניים (וגם עבר יותר מהם) בכדורגל. כישלון באשדוד? מי יודע מה עשו עד עכשיו המאמנים שם....

Cade Foster

New member
אם אני אריק בנאדו

1. מודיע לרובן ראיוס שעד שהוא לא מגיע לרמה של אינייסטה, הוא לא משחק בכזו יהירות, בטח לא כשהקבוצה מובילה 1-0 בתחילת המשחק ובטח ובטח לא כשהיא מפגרת 3-2 שתי דקות לסוף.
2. מודיע לחן עזרא שדריבלים הוא עושה רק ב-1X1 ורק בשליש הקדמי של המגרש, ועל כל חריגה הוא יורד לספסל. או כאשר יגיע לרמה של מסי, מה שבא קודם.
3. מודיע לאלעד גבאי שבפעם הבאה שהוא או אבא שלו פותחים את הפה באיזשהו נושא, הוא עף מפה על טיל. ילד חוצפן.
4. מודיע לאנדריי פיליאבסקי שהוא הופך לפודל של דקל קינן. איפה שקינן עומד - מרחק 15 מטרים ובאותו הקו. בעצם, מוריד אותו לספסל. קינן וצ'וצ'אליץ' מספיק מקצוענים כדי להתמודד עם שני משחקים בשבוע, שאחרים ינוחו.
5. מודיע לרופא של אייל משומר שייקח את הזמן, אין לאן למהר.
6. מודיע למאמן מחלקת הנוער שמהיום כל שחקן במחלקה שלו מחויב לתלות פוסטר של גוסטבו בוקולי מעל המיטה.

afc2

New member
זה זועק לשמיים שחייבים מישהו ליד גוסטבו

כבר במשחק מול ק"ש הרגשתי שצוצליץ' לא יחזיק יותר מידי זמן מעמד. לא יודע איך הוא החזיק מעמד ברומניה. הפעם היה ברור שירד לספסל הבנאדם נראה מת ואנחנו רק בספטמבר.

לגבי הטענות שלך הכל בסדר, אחרי הפסדים יש עצבים, ההפסד נבע כמעט כולו מהחלטה על ה"רוטציה". אם זאת, אנדלובו סביר ביותר

למעלה