ליג לוזון - מחזור 2

רז 1978

New member
הפועל באר שבע- הפועל תל אביב

שעה: 19:30
שידור ישיר בספורט 1

באר שבע פתחה את העונה בניצחון חוץ על בית"ר ירושלים 0-2 ואילו ירביתצה פתחה את העונה בתיקו מאופס ביתי נגד בני סכנין

מפגשי עבר: 87 פעמים נפגשו שתי הקבוצות בליגה הראשונה

הפועל תל אביב ניצחה ב 39 מפגשים, הפועל באר שבע ב 24 ויתר המשחקים (24 במספר) נגמרו בתיקו

הפעם האחרונה שהפועל באר שבע השיגה ניצחון ליגה על הפועל תל אביב היה בעונת 2004/05

ההימור שלי: 0-0

afc2

New member
"הפתעה" הפועל ת"א תנצח בבאר שבע

ותהפוך את בירת הנגב שוב לקלחת רותחת

afc2

New member
רב"ש יאכל הרבה הרבה קש

אם פורטים סגל מול סגל, הפועל אוכלת את ב"ש

shay100m

New member
ברור...

שכטר סוס מת ובוזגלו סוס פוני מת :)

אוליי דווקא הם יפתיעו.

ifa1111

New member
שתי קבוצות יבשות

שתי הקבוצות לא בדיוק משחקות כדורגל טוב או התקפי במיוחד ככה שצפוי לנו ערב די משעמם.
ב"ש תפתח עונה עם שני נצחונות רצופים? קשה מאוד להאמין.

קשה לשפוט לפי משחק אחד של ב"ש

הפועל צריכה להתחבר, את זה אפשר להגיד אחרי 5 משחקים רשמיים, אבל את ב"ש אי אפשר
לשפוט כל כך מהר.

itzikon5352106

New member
כדי לחזור להיות קבוצה משמעותית ב''ש

צריכה לנצח סוף סוף סוף קבוצה גדולה.

הפועל ת''א מגיעה כשהיא הקבוצה הכי לחוצה בארץ,יש הרבה סודות שיוצאים מחדר ההלבשה,שחקנים לא מבינים מה רן בן שמעון רוצה ויש תלות מסויימת בגילי ורמוט כאילו הוא מסי או רונאלדו.מה חסר להפועל שחקנים טובים?

אני שומע אנשים שאומרים שזה ניצחון בטוח של ב''ש שתבוא באטרף למשחק הביתי הראשון שלה העונה במיוחד אחרי ניצחון 0-2 במחזור הפתיחה.

אני הולך על 0-1 קטן של ב''ש משער של אליניב ברדה אקס הפועל ת''א

ifa1111

New member
לא הולך איתך

אני לא חושב שכדי להיות קבוצת צמרת בליגה ב"ש צריכה לנצח עכשיו את אחת הגדולות. ניצחון במחזור השני על הפועל זה מה שישנה? אולי במחזורים המתקדמים יותר... כרגע לצבור נקודות בקצב גבוה זה מה שמשנה ולא נגד איזו יריבה.
אם יפסידו או ינצחו את הפועל כרגע זו לא הצהרת כוונות ולא כלום מבחינתי...

לגבי התלות בגילי ורמוט, אז בהפועל באמת מחכים לחזרתו כאילו מדובר במשיח. אבל לא הייתי קורה לזה תלות כי מינואר אז חזר ורמוט להפועל הוא בקושי משחק, ובטח שלא מוביל. אי אפשר להיות תלויים בשחקן שלא קיים במערך.

the red king

New member
הבעיה היא לא מחסור בשחקנים טובים אלא...

מחסור בשחקנים מבריקים.
הקבוצה אפורה ברמות.
במובן הזה אפשר טיפה להבין את הייחול לחזרת ורמוט.
למרות שברור שגם כשיחזור ייקח לו לפחות 5-6 מחזורים לכושר משחק ברמה גבוהה.
הפועל חייבת לתת לצעירים לשחק יותר. אולי הם יביאו את הרעב והברק.
בקשר לב"ש, ברגע שהתקפה רצינית תבוא על ההגנה שלהם, מה שבהחלט יכול לקרות מחר, הם יקבלו לפחות 2 חתיכות.
השאלה היא בכמה הם עצמם יכולים לענות?

the red king

New member
סלי.. איזו נוסטלגיה אה?

shay100m

New member
יכול להיות שכל ההצלחה של בן שמעון בק"ש היא

סתם?
בינתיים אני לא רואה מבן שמעון כלום....הוא שוב פעם לא מצליח בקבוצה גדולה, גם בלרנקה לא שמעתי שהוא היה מבריק , ובינתיים ק"ש ממשיכה יפה גם בלעדיו...

רז 1978

New member
מכבי פתח תקווה – בית"ר ירושלים

שעה: 20:15
שידור ישיר בספורט 1

מפגש בין שתי קבוצות שפתחו את העונה בהפסדים

מכבי פ"ת נוצחה בידי הפועל רעננה ואילו בית"ר ירושלים נוצחה בידי הפועל באר שבע

שתי הקבוצות נפגשו עד היום 88 פעמים ולבית"ר ירושלים יש יתרון עצון על המלאבסים 43 ניצחונות לבית"ר מול 23 ניצחונות בלבד של מכבי פתח תקווה , 22 משחקים הסתיימו בתיקו

הרכבים משוערים:

מכבי פתח תקוה: ניל אברבנל, דור אלו, איבן הרצג, בויאן ג'וקיץ', חגי גולדנברג, זיטו, מרואן קבהא (גידי קניוק), דיא סבע, פדרו גלבאן (עמנואל אוגודה), ויקטור מרעי, עומר גולן.

בית"ר ירושלים: אריאל הרוש, אלי דסה, ניסו קפילוטו, טל כחילה, לנדרי מולמו, אייס קרים, אופיר קריאף, שי חדד, דור מלול, צחי אליחן, איציק כהן.

ההימור שלי: 2-2

למעלה