ליג לוזון - מחזור 2

ifa1111

New member
אי אפשר בלי שחקנים

הסגל של מכבי פ"ת אולי לא מאוד מרשים אבל לטעמי הוא טוב מזה של בית"ר. אי אפשר להצליח בלי שחקנים, ואני חושב שנראה את זה כבר המחזור. בית"ר לא תגיע למצבים ומכבי פ"ת תדלג מעליה.

afc2

New member
לא תדלג עליה

אלא יותר נכון תקפיץ מעל השוער בדיחה שלה

itzikon5352106

New member
אני אופטימי לגבי מחר

אני לא חושב שהסגל של פ''ת טוב משל בית''ר בהרבה.

בשבוע שעבר חשבתי שב''ש תפרק אותנו 0-4 ואמנם הפסדנו אבל היינו יכולים להוציא נקודה.אהבתי מאוד את המשחק של מולמו וגם דור מלול שנכנס כמחליף עשה דברים יפים.אנחנו צריכים חלוץ שייתן גולים.יש לי הערכה כלפי נחמני ואליחן אבל הם עדיין רחוקים מלהיות חלוצים מובילים.טביב הבטיח חיזוק,בינתיים כל יום אני שומע שיש שיחות עם יעקב שחר לגבי סולליך ולגבי חן עזריאל קראתי באיזה מקום שהוא מועמד לדינמו מינסק.נציג במולדובה יש,נציג באזרייבג'אן יש,עכשיו צריך גם נציג בבלארוס ואולי היעד הבא יהיה אסטוניה.

אריאל הרוש למרות 2 הטעויות הקשות נגד ב''ש עדיין שוער גדול שהציל את בית''ר בעונה שעברה ובשנים עברו ואני בטוח שנראה אותו מביא לבית''ר נקודות בהמשך השנה.

את איציק כהן לא ראיתי מעולם משחק,אבל אומרים שהוא כשרון גדול.קראתי עליו שבהפועל י-ם הוא היה רב עם שחקנים ועם מאמנים ואני מקווה שהוא לא יעשה זאת בבית''ר.

אם אני זוכר נכון עדיין לא הפסדנו באצטדיון המושבה.קיימו בו משחקים בעונת 11/12 נגד שתי הפתח-תקוואיות ולא הפסדנו וגם בעונה שעברה שיחקנו שם רדיוס ולא הפסדנו ולכן אני מקווה שמחר נמשיך לא להפסיד במגרש הזה ואני אופטימי שנחזור הביתה עם 3 נק'.

אני הולך על 1-2 לבית''ר,אריאל הרוש עוצר פנדל.

itzikon5352106

New member
ניצחון ראשון וחשוב

הרבה פרשנים לא נתנו סיכוי לבית''ר אבל בית''ר נתנה משחק טוב,ניצחה בצדק והראתה שהמשחק הטוב מהשבוע שעבר נגד ב''ש לא היה מקרי.הצעירים נלחמו,והניצחון הושג בצדק.

איציק כהן-הופעת בכורה בליגת העל,שער יפה מבישול נהדר של אלי דסה.אגב כהן מאוד מזכיר לי במבנה הגוף את ערן לוי וגם על כהן בדומה לערן לוי יש מדבקה של שחקן מוכשר אבל בעייתי.לוי החליף קבוצות רבות,מאחל לכהן שישאר בבית''ר שנים רבות.

גם צחי אליחן לדעתי בשער בכורה בליגה.העונה אליחן יכול לפרוץ,ואני מאחל לו שיעשה את זה.

אני לא מפנטז על פלייאוף עליון,מקום 7-8 יספיק לי.

afc2

New member
הקשר בין בית"ר לבאר שבע

הוא שמצב הרוח הוא או מרומם או מרוסק, בהתאם לתוצאת המחזור האחרון. אז עד למפגש עם הפועל חיפה בטדי, בבית"ר יעבירו את הפגרה עם חיוך.

כך גם בבאר שבע

אתה מחטיא, אלה 2 קבוצות עם קהל גדול

שלא רצות בצמרת, לכן יש מרמור. 3 הקבוצות האחרות עם כמות הקהל הזאת רצות תמיד ולכן הקהל שם מאושר, ועושה עליך רושם של קהל שקול ומתורבת

the red king

New member
לפ"ת פשוט יש הגנה של לאומית

בית"ר לא היו כאלה מבריקים...

למרות שאם במחזור הבא גם מול האי הגנה של פ"ת הפועל לא תבקיע אצטרך לאכול את הכובע...

רז 1978

New member
מ.ס אשדוד – מכבי חיפה

ום ראשון
שעה: 20:00
שידור ישיר בספורט 1

אשדוד פתחה את העונה בהפסד לבני יהודה ואילו מכבי חיפה פתחה את העונה בסטייל עם 1-3 ביתי על קריית שמונה ומקום הראשון בליגת העל

ההימור שלי: 0-2 למכבי חיפה

afc2

New member
הרוטציה חוגגת

אלעד גבאי, דקל קינן, אנדריי פילאבסקי ושמואל שיימן - 3 שינויים בהגנה מהמשחק האחרון.

והשאלה החשובה ביותר היא לגבי בוקולי.

מאוד חושש מאשדוד, היא ידועה כנאחס די רציני שלנו בסיבוב הראשון (3 שנים ברצף כמדומני לא ניצחנו אותם בסיבוב ראשון).

נראה לקראת יום ראשון מה ההרכב המלא של אריק ואז ניתן הימור

הבעיה המרכזית היא השינויים בהגנה כמו שרשמת

כשחולית הגנה שלמה מתחלפת, זה כאילו קבוצה חדשה משחקת.

afc2

New member
אגב אני מאוד מאמין לברקוביץ'

לגבי הנושא של המנוחה אחרי משחק בתנאי דשא כל כך גרועים כמו שהיו ברומניה.

השחקנים בגיל 30+ שעוברים ממגרשי דשא טובים לגרועים, באמת מאבדים הרבה מאוד כוחות.

לא אתפלא שוב שקטן ובוקולי לא יקבלו יותר מידי דקות, יש למכבי חיפה לא מעט שחקנים טובים דיו כדי להשיג את ה-3 נק' הללו גם בלי בוקולי וקטן (אבוקרט/צוצליץ'/ידין - כולם שיחקו אצל בנאדו כקשרים אחוריים)

ifa1111

New member
ראית את הטור האחרון שלו בone?

הוא לא אמיתי הבנאדם הזה... אחרי שאמר שקטן לא יספיק להתאושש הוא תוקף את בנאדו על שלא פתח איתו.
פשוט שובר שיאים.

ifa1111

New member
קלינגר כמאמן

ניר ביטון עזב השבוע את אשדוד וחתם בסלטיק.
זה לא שאני חושב שניר ביטון הוא עילוי. סכום של מיליון יורו זה לא משהו שאשדוד יכולה לוותר עליו.
ועדיין אני חושב שבהתנהלות של המעבר הזה בעצם תמונה כל אי ההצלחה של קלינגר כמאמן, פשוט עובד בלי חשיבה קדימה ואין לו חוט שידרה מול הבעלים.

ניר ביטון פתח בהרכב במחזור שעברה וקלינגר אמר שהוא אחד השחקנים החשובים ביותר שלו. המעבר הזה ודאי כבר שבועיים פחות או יותר, איך אתה לא מכין לעצמך חלופות? איך אתה לא דורש שחקן שיבוא במקום? פשוט בדיחה.

למעלה