ליג לוזון - מחזור 2

droriko

New member
מכבי תל אביב מנצחת 0:1 את בני יהודה

אמנם נכנסתי ב-20 דקות האחרונות,אבל לפי מה שראיתי בני יהודה הולכת להיות אחת הקבוצות הכי מיותרות העונה. קבוצה חסרת כל יכולת טכנית או יצירתיות שפשוט באה במטרה אחת-לשחק בונקר. קבוצה שכל היעוד שלה זה להישאר בליגה זה קבוצה שאני לא מבין למה היא קיימת בכלל. העיקר שדרור קשטן עושה בוכטות מהביזיון הזה.

לגבי מכבי,ההתקפה שלה לא משהו(עם זאת היתה קבוצה חזקה זה היה נגמר לפחות ברביעיה) אבל ראוי לציין את דור מיכה המעולה שפעם ראשונה שפעם ראשונה שאני שומע עליו,ולפי ויקיפדיה הוא יכול להיות הילד שלי. זה הקטן גדול יהיה(או כבר למעשה).

רשמת אוסף של שטויות...

א. בני יהודה ה- 'מיותרת' הזאת הולכת להיות קבוצת צמרת במאה אחוז. פחות ממקום 4-5 הם לא יהיו.
ב. היא לא באה לשחק בונקר, מכבי פשוט גרמה לה לשחק ככה
ג. זו ממש לא קבוצה שהייעוד שלה הוא להישאר בליגה. זו קבוצת צמרת לכל דבר כמר המון שנים. לא מקומות 1-2 אומנם
אבל הם נעים במקומות 3-4 בשנים האחרונות.
ד. ההתקפה של מכבי מתפקדת מעולה. רק חוסר מזל גרם לזה שמכבי לא שמה שער מוקדם. 2 קורות, משקוף, שניים שלושנ
מצבים בטוחים ועוד כמה בעיטות למסגרת. כל מה שחסר בסה"כ זה חדות ודיוק ברגל המסיימת.
ה. פעם ראשונה אתה שומע על דור מיכה? כל כמה זמן אתה רואה משחק כדורגל???

droriko

New member
לא הרבה

זה בא אצלי בגלים,אני מאשים יותר את הליגה מאשר אותי.

לגבי הדבר הראשון, מי שמתכוונת להיות קבוצת צמרת לא משחקת בונקר נגד קבוצת צמרת אחת, ואני לא מבין מה זה "מכבי פשוט גרמה לשחק ככה".

droriko

New member
ואם בני יהודה תסיים מקום 3-4

אז אכן לא צריך לסגור אותה, צריך לסגור את הליגה.

pgprince

New member
"מכבי פשוט גרמה לשחק ככה"

זה פשוט לחץ תמידי על שחקני היריב וחסימת דרכי המסירה גם בחלק המגרש שלהם. הם יכלו להשתחרר מזה קצת בקו הראשון אבל כשהגיעו לקו השני (מול שחקני הקישור ההגנתי של מכבי) כבר לא היה למי למסור, אז נשאר להם או למסור אחורה או לאבד כדור.

afc2

New member
אחרי שראינו ששירן ייני נחלש מאוד השנה

מחכה בקוצר רוח למאצ' אפ שלו מול חן עזרא

למעלה