ליגת הפורום,טופ 16

bister

New member
הוא טעה. אז? צריך להרוג אותו?

תן לבנאדם צ'אנס... הוא לא כ"כ הבין את המשמעות של מה שהוא עושה אז הוא רוצה עכשיו לקבוע משחק. מה הבעיה לתת לו? עד כדי כך נפגעת?

Thierry Henry

New member
הלוואי

וזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא היה משחק אותה ראש קטן ותמים.. אבל זאת לא..ובהתחשב בעובדה שלא רק אני אלא גם תומאש רשמנו לו את שם הקבוצה כולל איידי ועדיין הוא לא טרח להציע,אין לי מה לעשות נגד זה. הוא לא קבע משחק..ובגלל שהוא מארח,האחרויות עליו. השעה עברה..נגמר הסיפור.הוא הפסיד טכני.

Fantasy WRC

New member
עזוב , הוא צודק, הפסדתי טכנית

אף שהוא לא מבין ולא רוצה להבין שלא הצלחתי למצוא שרשור ברשמתי שאני לא מוצא את קבוצה.. הוא חושב שעשיתי את זה בכוונה, זכותו לחשוב כך.. אם לא לדבר על כך שחיפשתי את נעליים האלו 4 ימים שלמים.. והקבוצה השניה אם היית מבינה שאני לא מוצא אותו, מתוך נדיבות היה לפחות מזמין אותי... אף אחד לא היה מת מזה.. כך שאני מקבל הפסיד טכני... דרך אגב, 30 לחודש יהיה לי מבחן קשה מאוד, אני מתכונן עליו כל הזמן מבוקר עד ערב, אז תחל לי בהצלחה, אף שאני חייב לעבור אותו כי זה מועד ב ומועד אחרון....
.. אז צדקת שאני קצת מפוזר... שתגיע לאוניברסיטה או מכללה אקדמית, גם אתה תרגיש ככה

בואנה אני לא מבין אותך...

תשמע אני יודע שסה"כ אין לי כל כך זכות להתערב, אבל בכל שאת, מה ז"א לא הבין את המשמעות של מה שהוא עשה? למה צריך לעשות עניין במקום לתת הצעה וגמרנו?

בוגרר

New member
גם אני עובר את זה...

מכבי אביחי מי שהוא לא יהיה שלחתי לו הזמנה פעמיים והוא לא עונה לי עד היום עם מישהו מכיר אותו אז שיגיד לו לאשר או להזמין אותי

Thierry Henry

New member
אין בעייה..

עד 19:00..אם הוא לא מאשר יש לך רשות לחפש משחק..ואם איגלז לא יאשר את המשחק שלנו,אז אני יעשה נגדך משחק ידידות..

בוגרר

New member
עוד שעתיים וחצי ..

ואז יש לי ניצחון טכני ולא שאני מרוצה מזה כי פעם ראושנה שאני משחק פה נגד מישהו והוא לא מופיע

Thierry Henry

New member
ליגת הפורום,2 בשורות.

אחת טובה,אחת רעה. הטובה- המסוק של תיירי הנרי הגיע היום לבנק ליגת הפורום והנחית בהצלחה את הכסף לספורטר...אז יהיה ספורטר בזמן,בדיוק כמו שנה שעברה.
הרעה- תפוז קמצנים.

TheOrion

New member
נראה לי ש...

ההפתעה תהיה המוטיבציה הגדולה מכולן... אם הוא קרא להם קמצנים, הם בטח יתנו להם כמה דפים מודפסים עם התקציר של המשחקים מהליגה
חחחחחחחחח אבל היי... גם ככה משחקים בשביל הכיף, לא?

Ploral Reaction

New member
אישרתי.

עד עכשיו לא הבנתי פשוט אם הצעה שלך לשחק אצלך הייתה באמת טעות בארגון או טעות שלך בהצעה או משהו... לא זכרתי מי מארגן את הטורניר. בכל מקרה העניין סודר

Thierry Henry

New member
חחח מזליסט

49 דקות לפני הגונג...
והטעות הייתה בהקלדה של רונן... אני מארגן את הטורניר..אם לא ידעת.!!!!! רק שרונן טיפל בזה באותו היום כי אני הייתי הרוג מעייפות...

Ploral Reaction

New member
ואם כבר אז שאלה

איך יכול להיות שאני מסיים ראשון בבית שלי ומשחק בחוץ? יש משהו לא הגיוני בהגרלה שלכם... זה אמור להיות מעין הצלבה לא?

bister

New member
כל הליגה מושחתת, לא ידעת? ../images/Emo6.gif

וברצינות, הכל רנדומלי בהגרלה...

למעלה