אתה בעצמך אמרת שאתה רוצה לפרוש! פתאום אתה משחק אותה כאילו מישהו גירש אותך? כל זה במקום שתציע הצעה ותגמור את הסיפור...אתה לא צריך לעשות ביג דיל מכל דבר...אגב, זה לא שרז איבד משתתף, זה שאתה איבדת את הליגה...חבל...
הוא פשוט משחק אותה תמים, לא מתייחס להודעות שכותבים לו, שואל ולא בודק אם נתנו לו תשובה, מנסה לגרום לאנשים לחשוב שהעיפו אותו מהליגה ככה סתם, ומנסה להאשים בזה אחרים...אותי דבר כזה מרגיז, וכנראה ש"בוגר" הוא ממש לא...
הבנו שאתה תגן עליו בגלל שהוא הכין לך סמל. חלאס ללקק ואת התירוץ של לא ראיתי,הוא היה באותו היום כמה פעמים נוספות בפורום..ואם היה כלכך משנה לו,הוא היה שואל שוב בשבת,ששוב הוא היה פה..ואם באמת היה אכפת לו הוא לא היה כותב שהוא פורש בגלל שאין פרס או בגלל שהוא הבטיח לחבר שלו משחק.
אם זה מה שאתה חושב, אתה באמת מפגר. לא כל מי שלא חושב כמוך יש לו איזה אינטרס נסתר, תלמד שאתה גם טועה (והרבה פעמים). וינס הוא אחלה בנאדם ואפשר לנסות לתת קצת קרדיט במקום להעיף אותו. צריך לנזוף אולי, אבל לא לזרוק אותו ככהף.
אני מפגר..תודה.הרבה זמן לא נתנו לי מחמאה כלכך יפה. וינס אחלה בנאדם.נכון.זה לא קשור לקטע שבוא הוא אומר..מצהיר!!!שהוא פורש מליגת הפורום לטובת משחק ידידות עם חבר שלו.....