ליגת הפורום,טופ 16

תגיד, מה אתה משחק אותה?

אתה בעצמך אמרת שאתה רוצה לפרוש! פתאום אתה משחק אותה כאילו מישהו גירש אותך? כל זה במקום שתציע הצעה ותגמור את הסיפור...אתה לא צריך לעשות ביג דיל מכל דבר...אגב, זה לא שרז איבד משתתף, זה שאתה איבדת את הליגה...חבל...

Fantasy WRC

New member
עכשיו אתה תגיד לי..

מי זה maccabi naalaim, של מי זה? אני 4 ימים מחפש אותו ולא מוצא אותו, אז מה אני אמור לעשות?

Thierry Henry

New member
אח"כ תגידו

שאני גירשתי אותו..שאני לא הייתי נחמד...שאני אשם. אנשים כמוהו שפשוט לא יבואו להירשם.אין לי כוחות בחיי שאין לי.

Fantasy WRC

New member
רז, עזוב, אני מקבל עלי את כל האשמה

ואני לא אשתתף בגלל זה בליגה שנה הבא, אוקי? אתה נקי מאשמות... כאילו שליגה חשבה לי, אני באתי הנה בגלל הפורום...לא אמות אם לא אשחק בליגה שלך... :)

Thierry Henry

New member
אם תומאש לא היה יושב לי על

הצוואר הייתי יורד עליך עם כל הפיוזים שלי מהימים האחרונים. תודה רבה.תעשה לי טובה,אל תגיב יותר.כי אז אני באמת יתפוצץ

ובוא אתה תגיד לי...

מה זה משנה של מי הקבוצה? איך חיפשת? נתנו לך אי די של הקבוצה, השתמשת בו?

Fantasy WRC

New member
נתנו לי ID של הקבוצה?

מתי? לא קיבלתי שום ID... וגם בישראל בSEARCH לא מוצא אותו...

תגיד אתה מתעלם לגמרי הא?

בהודעה קודמת של רז הוא הביא לך את הקישור הזה שם שאלת, וקיבלת תשובות. או שאתה סתם שואל בלי לבדוק אם ענו לך אח"כ?

Fantasy WRC

New member
הבאדתי את שירשור הזה..

גם חיפשתי אותו, וכנראה חלפתי על פניו כמה פעמים מבלי לשים לב.. בכל מקרה, מצאתי את קבוצה? לקבוע איתו משחק או שאני מודח מהליגה?

אוייש מסכן....

מרחמים עליך....הכי מצחיק זה שאתה מנסה להפיל את האשמה על אחרים...

bister

New member
מה כבר קרה?

אז הוא קצת מפוזר... הוא אדם בוגר ועסוק ואין סיבה ללינץ' הזה פה...

אין שום לינץ'

הוא פשוט משחק אותה תמים, לא מתייחס להודעות שכותבים לו, שואל ולא בודק אם נתנו לו תשובה, מנסה לגרום לאנשים לחשוב שהעיפו אותו מהליגה ככה סתם, ומנסה להאשים בזה אחרים...אותי דבר כזה מרגיז, וכנראה ש"בוגר" הוא ממש לא...

Fantasy WRC

New member
ממש לא נכון...

נתתי לך תשובה בקשר לשרשור, ואמרתי כבר שרז לא אשם בשום דבר.. למה אתה עושה פרובוקציה? אתה מנסה לגרום לכך שכל הפורום יחשוב עלי בדומה לך?

Thierry Henry

New member
חלאס

הבנו שאתה תגן עליו בגלל שהוא הכין לך סמל. חלאס ללקק ואת התירוץ של לא ראיתי,הוא היה באותו היום כמה פעמים נוספות בפורום..ואם היה כלכך משנה לו,הוא היה שואל שוב בשבת,ששוב הוא היה פה..ואם באמת היה אכפת לו הוא לא היה כותב שהוא פורש בגלל שאין פרס או בגלל שהוא הבטיח לחבר שלו משחק.

bister

New member
תפסת אותי

אני נשבעתי שבועת עולם ללקק לו בגלל הלוגו. לפעמים אתה כ"כ אידיוט.

bister

New member
אין לי מה להגיד לך

אם זה מה שאתה חושב, אתה באמת מפגר. לא כל מי שלא חושב כמוך יש לו איזה אינטרס נסתר, תלמד שאתה גם טועה (והרבה פעמים). וינס הוא אחלה בנאדם ואפשר לנסות לתת קצת קרדיט במקום להעיף אותו. צריך לנזוף אולי, אבל לא לזרוק אותו ככהף.

Thierry Henry

New member
הוא זרק את עצמו..

אני מפגר..תודה.הרבה זמן לא נתנו לי מחמאה כלכך יפה. וינס אחלה בנאדם.נכון.זה לא קשור לקטע שבוא הוא אומר..מצהיר!!!שהוא פורש מליגת הפורום לטובת משחק ידידות עם חבר שלו.....

למעלה