ליגת הפורום,טופ 16

Thierry Henry

New member
ליגת הפורום,טופ 16

דה איגלז- שלחתי לך 3 מסרים מיום רביעי,שלחתי לך בקשה למשחק..אתה נכנסת כמה פעמים להאטריק ואפילו היית בפורום אתמול ועדיין לא אישרת את המשחק. יש לך עד 19:00 היום,אם אתה לא מאשר אתה מפסיד טכנית ואני מתחיל לחפש ידידות.

בקשר לנעליים...

הוא יגיע כנראה היום אלי לאשר את המשחק...יש צורך להודיע מחדש שוב לג'יאם?

Fantasy WRC

New member
מכבי נעליים לא בליגת תנוחמים?

אני לא מצליח למצוא את קבוצה הזאת... וממלא אני פורש מתנחומים, כי גם ככה הבטחתי לחבר שלי שאשחק מולו... אז בהצלחה לכל מי שנמצא בטופ 16...ועד שנה הבאה

Thierry Henry

New member
אתה לא פורש...

מי שנרשם התחייב לשחק את כל המשחקים שלו. ופרישה מסכנת השתתפות בעונה הבאה של ליגת הפורום...תחשוב אם זה שווה לך את זה.

Fantasy WRC

New member
אבל אין שום פרסים בתנוחמים ../images/Emo4.gif

אז אין טעם לשחק... ותמצאו לי את מכבי נעליים, כי אני לא מוצא אותו בהאטריק...

כנס

קודם כל רק שתדע שזה לא בסדר שאתה חושב לפרוש רק בגלל שאין פרסים...התחייבת לשחק, אז תשחק בצורה ספורטיבית. דבר שני תעשה חיפוש maccabi na וזה כבר ימצא לך. אחרי שאתה נותן את ההצעה (תציע לפי חוקי גביע ושים לב לבית-חוץ) תודיע לי כי הוא צריך לבוא לאשר את המשחק דרכי.

Thierry Henry

New member
דבר שלישי,יש פרס גם לתנחומים

ואין בעייה וינס,אתה משוחרר מליגת הפורום. אל תבוא שנה הבאה להירשם.

bister

New member
תרגיע

הבנאדם טעה ואני בטוח שהוא ממשיך בליגה. אין צורך להרחיק אותו עכשיו.

Thierry Henry

New member
לא...

זאת ההתייחסות..של אין פרסים אז אני לא משחק. אם אתה בא בשביל הפרס בלבד..אל תבוא.. חוץ מזה שהוא כבר הודיע על פרישה.

Fantasy WRC

New member
אתה כנראה לא קראת נכון את

הודעה שלי, אני לא מוצא את מכבי נעליים בהאטריק אם אני לא מוצא אותו, אז מה עושים?

Thierry Henry

New member
אתה כנראה שכחת מה כתבת

וממלא אני פורש מתנחומים, כי גם ככה הבטחתי לחבר שלי שאשחק מולו...

bister

New member
תאמין שהרבה לא באים בשביל הפורום

חלק רב בא בשביל הפרס וזה בהחלט לגיטמי, לא צריך להתערב במניעים של מי שבא לליגה. ווינס, אם אתה מנצח ואני לוקח את הליגה, אניי ייתן לך את הספורטר
(אל תקווה יותר מדי כי עם מכת הפציעות שעוברת עליי, סביר שאני יעוף ביום שלישי)

Thierry Henry

New member
......

וממלא אני פורש מתנחומים, כי גם ככה הבטחתי לחבר שלי שאשחק מולו... זה כבר מעבר לפרס

Fantasy WRC

New member
בסדר, אם אתה כל כך רוצה..

לא אשחק בשנה הבא ולא השנה.. מזל טוב, עכשיו איבדת משתתף בליגה שלך.. ואני פה בשביל פורום, לא בשביל פרס שלך או ליגה שלך..ביסטר צודק, רבים באו בגלל הפרס וליגה ולא בשביל פורום... ביי..

Thierry Henry

New member
איך אני אשם פתאום?!!??!

אתה זה שרשמת מה שרשמת!!!לא אני!!!!! תפסיק לשחק אותה...אתה רצית ללכת,תילך.. גם ככה לא הצעת שום בקשה למכבי נעליים..כאילו חיכית שהוא יציע לך ואז תיצא ידי חובה... אל תשחקו איתי משחקים..תאמינו לי שאני בודק.

Thierry Henry

New member
אתה רשמת

וגם אני וגם תומאש נתנו לך גם איידי וגם את השם!!!! אל תשחק אותה!!!

Thierry Henry

New member
אמממ ואין לך מה לדאוג

היו לי 32 לפניך ויהיו לי 32 אחריך... נמאס לי מהמשחקים שלך

למעלה