ליאנה - שעור ראשון

Elishabb

New member
שלא אובן לא נכון!!!

המטרה איננה להפוך את כולם לבוני אתרים!!! אן זה אומר שלדעתי כל מי שלא יודע לבנות אתר הוא נכשל ומיושן. מה שחשוב בעיני יותר מכל זה הרצון ללמוד ולהתקדם, לא משנה אך ולא משנה מה. יום שלא למדת משהו חדש - ולא משנה כמה עסוק ועמוס אתה - הוא יום מבוזבז. התחושה הזאת של ביזבוז אם לא חשפנו את עצמנו לדבר חדש, היא מוקד ההתחדשות המתמדת ותרופת פלא לשחיקה ותיסכול. במיקרה נפלתי על נושא בניית האתרים, אבל זה יכול להיות בהחלט כל נושא יצירתי אחר. אלישע

fency

New member
יישר כח על החשיבה , מסכימה

עם כל מילה ..בשבילי כרגע ללמוד לבנות אתר זה ג´וק שאני חייבת להתגבר עליו ומשם להמשיך הלאה ...כדי להדריך תלמידים שלי בבניית אתרים אני חייבת לשלוט בזה שליטה מלאה בעצמי ואני שמחה לכל סיוע שמוגש לי. בברכת שבוע טוב לכולנו ליאנה

כל יום משהו חדש??

אלישע היקר, אני עוקבת במרץ אחר ההתכתבויות השונות של כולם כאן, ומנסה לשמור על הקצב שלכם, אבל התבטאויות כמו האחרונה שלך קצת "מבאסת" אותי. קצת קשה לשמור על הקצב שלכם. אולי היא לא מתאימה למי שיש ילדים קטנים. עכשיו, לאחר יום פעיל, עם חברים של הילדים, ציורים בגבס, משחקים, פאזלים ועוד, מקלחות, לאחר שהשכבתי את כולם, הקראתי לפחות שישה סיפורים, שירים, נשיקות וכו´, הדחתי כלים, שמתי מכונת כביסה ועוד ועוד ונכנסתי לפורום, עברתי על הדפים שהכנת לליאנה ולדעתי הם ממש טובים וממצים, אבל כל יום ללמוד משהו חדש, with all due respect לפעמים אחר ימים כאלו (והם לא מעטים), בא לי רק לשבת מול הטלויזיה ולתת לאצבעות שלי לזפזפ ולנקות את המוח ... זהו. אז אולי כל יומיים??
בהערכה, אסנת

Elishabb

New member
ואולי משהו קטנטן פעם ביום

אגב - לא אמרתי משהו חדש בנושא מחשבים- גם מהטלויזיה ניתן ללמוד ההרבה. אלישע

huph

New member
משהו גדול פעם ביום

יפה אמרת, גם מהטלויזיה ניתן ללמוד הרבה. ואכן הטלויזיה הינה כלי בו ילדים רבים צופים והיא נגישה כמעט אצל כל הילדים. אומנם רצוי לנווט ולפקח על הצפייה וכמובן אפשר ללמוד מן הטלויזיה.

nira85

New member
לאסנת

את מזכירה לי ימים של פעם בתיאורים שלך (כדאי לך להנות מהם כמה שיותר, הם לא ישוב עוד..) אבל תאמיני לי כל תקופה יש בה את הקושי והיופי שלה. חבל שאיגע אותך בשלי אומנם החריצות של אלישע מדהימה אבל, היא סוחפת. והנה גם אני לאחר אירוח מעייף, בדיקה של עבודות תלמידים ועוד ועוד. החלטתי שאני לא הולכת לישון בלי ללמוד משהו חדש לעצמי. את התוכנה כבר הורדתי גם זה משהו. עכשיו אני יכולה ל"השויץ" שאני בונה אתר לילה טוב

fency

New member
אכן אלו הם החיים

לא להתייאש אסנת בסופו של דבר את מהר מאוד מגיעה לשלב בו אני מצויה וזה הרבה הרבה אחרי אותה רשימת מטלות שאת עושה עם הילדים ...כל השאר לא נעלם ובנוסף תמיד יש אינספור אורחים...כל ילד שאת שולחת מהבית חוזר הביתה עם נספחים (אשה/בעל ילדים) ואז המטלות משתנות להן ...ועדיין כמו שאלישע טען יש המון מה ללמוד ואם בזבזת יום ללא לימוד הפסדת אז תהני לך ליאנה

למעלה