ליאנה - שעור ראשון

Elishabb

New member
אם תעייני בשעור השלישי

תביני ש ב html התמונות נמצאות בקובץ חיצונ בלבד. מאחר ושלחתת לפורום רק את דף ה html, לא רואים את התמונה. אלישע

אאידה

New member
לא הבנתי משהו

פץחתי תקיה חדשה ובה שמרתי הן את הקובץ HTM והן את התמונה. ועדיין היא לא עלתה. האם היא לא אמורה לעלות , כשניהם בתוך תקיה אחת? מה עושים ? תודה מראש אאידה

Elishabb

New member
במחשב שלך זה צריך לעבוד

אבל לפורום את לא יכולה לעלות גם את דף ה html וגם את התמונה אלישע

למדתי את השיעור השני (אני חושבת)

להלן מה שיצא לי אלישע, מחכה להערות/הארות ואם אפשר בקשה קטנה (ושוב לפני שקראתי את שאר התגובות והשירשור) האם תוכל להוסיף כל "שיעור" בהודעה ראשית חדשה? א. זה יעזור למקד את השאלות/בקשות על כל שיעור בנפרד ב. נוכל לרכז את זה בעתיד למאמר מסכם

motyka

New member
נפלא, רק להוסיף קידוד

צריך להגדיר באיזה סוג עברית נכתב הדף

Elishabb

New member
אוקי ליאנה- מאחר ובשבוע הבא

אני מלמד באילת ואני לא יודע אם יהייה לי זמן להכין את החומר, הכנתי לך ריכוז של כל ששת השיעורים בנושא. שלושה מהם בפורמאט של קובץ וורד ושלושה בצורה של סרטונים מתוקשבים. נדמה לי שיש כאן את כל המידע הראשוני הנדרש לך ולאחרים ללמוד את הנושא שיהייה בהצלחה אלישע

fency

New member
היי אלישע

אין מילים בפי להודות , למען האמת גם אני לא בטוחה שיהיה לי זמן רב במהלך השבוע להתעסק בזה אבל אשתדל לעשות כמיטב יכולתי ....מבטיחה בכל מקרה .אגב אני מנסה לצרף את הדף הראשון שהכנתי על פי ההנחיות שלך אך לא מצליחה אז אשלח לך את זה במסר אישי . ניסיתי לפתוח את הכונן ומצאתי את המסמך שנשמר בצורת html אך ההודעה שקיבלתי היא שאין לפתוח קובץ כזה ...מוזר מאוד ושוב ....תודה תודה ליאנה

fency

New member
לא הולך להעלות את הקובץ מן המחשב

יש לך איזה שהם רעיונות מה עושים?

Elishabb

New member
ליאנה - כל הכבוד

קחי את הזמן הרצוי לך - אף אחד לא יושב עם סטופר. אלישע

fency

New member
היי אלישע

טוב אז ככה הרבה יותר קל לי כשאני מדפיסה לעצמי את הדפים שאתה שולח לי בצורת word יותר קשה לי לעקוב ולבצע בו זמנית את הנאמר באמצעות ה- windows media player שם אני צריכה להקשיב שוב ושוב לנאמר ואין לי אפשרות לבצע בו זמנית את הנאמר בתוכנה אבל נראה לי שאצליח להסתדר עם זה איך שהוא .... ומי אמר שלא יושבים לי עם סטופר ...אני יושבת על הסטופר עצמו ...מתה לדעת עוד ועוד ולהצליח להפעיל העסק כבר כמו שצריך.... על כל פנים אני מנסה ...אני יכולה לא? :) שוב המון תודות זה מרתק העיסוק בזה באמת והדברים של שלושת השיעורים הראשונים כבר בתרגול מתקדם.... עוד יש סיכוי שיצליח לך איתי ...עוד אבנה אתר מתי שהוא... ליאנה

Elishabb

New member
בשלושת השיעורים הראשונים

מצוי המידע הבסיסי, כך שאם תשתלטי על זה, השאר זה משחק של ניסוי ותהייה. שיהיה בהצלחה. אלישע

fency

New member
אוקי ...אמרתי לך שאני מנסה

כרגע אני בשלבי התרגול של השיעור השני לקראת השלישי ...ושמרתי לי את ההנחיות המוקלטות ...אם תהינה בעיות אפנה אליך לעזרה בסוף השבוע הבא . שיהיה לך שבוע של כייף בעבודה באילת , ולכולם שבוע שקט להתראות ליאנה

למעלה