לחם

לחם

שמעתי שיש לחמים שיש בהם ביצים, באילו לחמים? איך אפשר לדעת אם לא כתובים עליהם רכיבים?

Kribus

New member
../images/Emo94.gifלחם

צריך להיסתכל במרכיבים, על תרכוש לחם ללא אריזה למרות שניילון מזנם אבל עדיף שתדע שהוא נקי. למה את אוכל לחם? מה יש בלחם שאתה כל כך זקוק לו?

דדי שי

New member
ברובם המכריע של סוגי הלחם אין ביצים

בלחם, על פי רוב אין ביצים. אולי קיימים סוגים יוצאי דופן, אבל בכל סוגי הלחם שאני מכיר אין ביצים, ובכלל זה גם הלחם האחיד, שנמכר ללא רשימת מרכיבים. בלחמניות ובחלות יש לעתים קרובות ביצים- אבל גם, לא תמיד. בחלה האחידה (שאין לה רשימת רכיבים) אין ביצים.

Kribus

New member
../images/Emo94.gifלחם אינו מזין

הוא גורם לבעיות איכול רבות, השתדל לא לצרול מימנו בכמויות גדולות. עדיף לאכול לחם מלא.

yaeltal

New member
לא מזין למי?

אולי למי שהגוף שלו הורגל לעכל רק מגוון מצומצם מאוד של מזונות. אני יכולה להבין למה גוף שרגיל לקבל רק פירות, ירקות ואגוזים למינהם יהיה בשוק מכמה גרגרי חיטה מלאה.. לי בכל אופן, חיטה מעולם לא עשתה שום דבר רע..

Kribus

New member
../images/Emo94.gifספרים

יש לך ספרים בנושא טבעונות?

yaeltal

New member
לא, אבל

קראתי בזמנו את "לבריאות" של זהורית שייחי בלום (אם אתה מכיר) והוא משמש אותי גם היום (אם כי מאז למדתי שיש בו גם כמה אי דיוקים..). למה אתה שואל? ואגב, ראית שעניתי לך גם על התשובה שנתת לי?

Kribus

New member
../images/Emo94.gifתנסי

עד שלא תנסי ללא לחם במשך חודש עד שלושה לא תביני על מה אני מדבר.

yaeltal

New member
כבר עברתי פרק זמן כזה

ואולי אף יותר בלי לחם ולא, אני לא מבינה על מה אתה מדבר. מה הקשר לספר?

Kribus

New member
../images/Emo94.gifספר

ספר יוכל להסביר יותר טוב ממני

dharmax

New member
מה הקשר בין ספרות לטבעונות?

ספרים רק גוזמים שיער של בני אדם! הם לא פוגעים בכך בעולם החי!!

Kribus

New member
../images/Emo94.gifספר

בכוונה לספר עם דפים ולא ספר עם מספריים.

vegan

New member
אתה מתכוון לגבול הלבנוני ולא לסורי?

הדפים הם תושבי דפנה שבספר (גבול) הלבנוני? באמת מייצרים שם נעליים טבעוניות לא מעור, אבל יש להם אני חושב גם מעור. הספר עם המספריים לא רחוק משם, מספר אחד הוא עין זיון והמספר השני הוא החרמון שבהמשכו בא השיאון.

למעלה