לחם

yaeltal

New member
זה רק ספר-

לא הייתה לי שום כוונה לשנות את כל ההרגים שלי בגללו.. ביקשתי המלצה מתוך עניין, זה הכל. אבל תודה בכל אופן.

Kribus

New member
../images/Emo94.gifלחפ אינו טיבעי

זו הנקודב, רק לציתי להאיר את ענייך לעניין זה. אם את חושבת ומעמינה כי גופך אמור ונועד לאכל מזונות מסוג זה אז המדיכי כך. בתאבון.

דורון ק

New member
קריבוס, אישית הייתי

מצפה שבין אם התיאוריה שלך מבוססת או לא-תסביר אותה במקום לזרוק כמה משפטים מבלי לפרט.

נטלי666

New member
חבר´ה חבר´ה רגע רגע ../images/Emo8.gif

פחמימות למינהן מכילות חומר שאם אני לא טועה קוראים לו דופאמין. הדופאמין הוא חומר חיוני לגוף ובין היתר אחראי על הרגשת האושר. מכאן נובעים שני סטראוטיפים: אנשים בדיאטה עצבניים (כי הם מפחיתים בכמות הפחמימות) ואנשים כבדי גוף מלאי שמחת חיים. חוץ מזה שלחברה שלי יש גם ספר של "דיאטת לחם", כלומר בכל ארוחה מרכזית אוכלים לפחות שתי פרוסות לחם. אז חברה: חבקו את הלחם בזרועות פתוחות, עשו אותו לידידכם- אבל לא בהגזמה.. נטלי

yaeltal

New member
לא יודעת בקשר לדופאמין

אבל לי מספיק רק הריח של לחם טוב וטרי שרק יצא מהתנור כדי לעשות אותי מאושרת.. אפילו אם רק לרגע..

Kribus

New member
../images/Emo94.gifלפי דעתי

מה שלא גודל על העצים או צומח על שיחים או בטוח האדמה לא בריא. אבל זוהי דעתי. אני עקרונית לא צורך לחם לא בגלל שיש בוא חיטה, אלה ביגלל שהוא מבושל/מעובד. אני מציאה לכם לנסות לחיות על מזון חי במשך תקופה כדי להרגיש את ההבדל.

למעלה