דודה קונה לנו ארטיק (צר לי על האורך)
היום אחרי שהבאתי מתק מקפות חולים עברתי אל הבית של אחי על הספה ישבה נסיכה קטנה בת ה3 וחצי, אני לא פה הכריזה חגיגית איפה האחיות שלך שאלתי אותה , הלכו לקניון ענתה , ברקע השמיעה הקלטת את השיר של מוגלי ואני נזכרתי שלקחתי את השלישיה בפעם הראשונה לקולנוע נוגה לראות את ספר הכונגל כמה שנים שחלפו להם יותר מ10 שנים , ואחת ישבת על כסא ושני האחרים פחדו ונצמדו אלי היום כבר גדולים הבת כבר בת 18 הבן בן 16 והקטנה כבר בת 14 גבוהה ממני בגובה עד שהקטנה בקשה רשות מהאמא לקחהסנדלים ואנחנו בפתח מופיעות האחיות הגדולות בידים עמוסות בשקיות והיא קוראת להם באו דודה קונה לנו ארטיקים , בואו איתי אני רציתי לקחת אותה לקנות ארטיק, כדי להיות עמה קצת, שתתן לי יד ,אוהבת אותה מאד הגדולות יותר לא צריכים את דודה כדי לקנות ארטיק , הלכנו יחד הגדולה והקטנה הקטנה נצמדה לאחותה הגדולה מתרפקת עליה , כאילו לא ראתה אותה שנה אני לא זכיתי לתשומת לב מהקטנה בכלל , אבל שמחתי לראות את החיבור בין האחיות הכענו לחנות קנינו ארטיק , חזרנו לבית שלהם, ישבנו בחצר , לראות אותן מתחלקות היה תענוג הקטנה אכלה את הארטיק, ואני שואלת איך הגלידה טעימה , היא מתקנת אותי זה לא גלידה זה ארטיק !!!! כל הפנים שלה היו מלאים מהארטיק , רציתי לאכול אותה כזו מתוקה , קבלתי נשיקה רטובה מלאה בארטיק . שהגיעה שכנה עם התאומות שלה, היא קפצה , תראו דודה קנתה לי ארטיק , אני מנסה להרגיע אותה אמרה לי האמא אל תדאגי , הן כבר אכלו בבית, היא סיימה את הארטיק ושכנה אחרת נדבה לה טישו נגבה את הפנים , אמרה לי דודה בואי, ואצה רצה לחברות שהיו בארגז החול , אחותה רצה אחריה אני צחקתי לעצמי , איזה שובבה מתעלת את כולם להנאה שלה , שמחתי לראות את הקשר בין האחייניות שמחתי לגלות שמה שהשקעתי בגדולה , בא לביטוי באופן שהיא טפלה באחותה הקטנה . זה לקטוף פרות , זה לכנות בלי להסניף אותה , כי היא גדלה לי בבת אחת מרגע שהלכה לגן . שחזרה מארגז החול , קבלתי חיבוק ונשיקה וגם ערמת חולות , בואי דודה נסע לבית שלך אני רוצה להתרחץ אצלך , למה פיצפונת מה את רוצה אמבט קצף ? אז הגדולה צחקה את עושה לה כמו שעשית לנו עניתי לה שאני אותה הדודה לא השתנתי, הקטנה אמרה לה איזה כייף אצל דודה באמבטיה ענתה לה הגדולה אני יודעת , את רוצה להתרחץ איתי, כן אבל רק אצל דודה ענתה הקטנטונת שעלינו שטפו ידיים וישבו לאכול כנפיים בתנור שהאמא הכינה נצלתי הזדמנות ויצאתי הביתה להתראות דודה קראה הגדולה והקטנטונת הצטרפה אליה , שהן ישובות ואוכלות יחד במטבח אני רצתי להגיע בזמן לפני שמגיע הפזיוטרפסט לטפל בגב שלי , הגעתי 10 דקות לפני שהגיע אבל כולי מלאה בחולות ,להתקלח לא הספקתי, וככה הוא נאלץ לטפל בי , תגידי הלכת לשחק בארגז החול ? הוא שאל אותי, ואני צחקתי , לא , רק קבלתי חיבוק לדודה מלא בחולות ואהבה הלכת לראות את הקטנטונת שאל , כן אמרתי, לכן יש לך כזה חיות מקסים היום , נכון זה הסוד, עניתי לו החיבוק הכי מתוק ,מלא בחולות, ושרידים של ארטיק , שניתן בהמון אהבה , זה המתכון לחיוך של דודה מאושרת