לחיזוק הרוח

לחיזוק הרוח

סתם ככה בא לי היום להתחזק ממילים שאני מוצאת בנט . "אם תחשוב כי תיפול, כבר נפלת, אם תחיה בלי היסוס וניצלת אם תרצה לנצח, אך תאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל שבקל. מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות אם יתמיד,אז תמיד, ינצח בכל, רק אותו האדם החושב כי יכול." מתוך שיר האומץ של רודיארד קיפלינג

ציפרוש...עוד שיר כזה ואני באה ..במונית..

לחולון...מה עובר עלינו נשמה?

ערדי, גאיה , הכל טוב אצלי עד מצויין ../images/Emo66.gif

המילים שהבאתי מצאו חן בעיני והן טובות לכולנו לכל מצב . כל מקום שנרצה בו הצלחה נוכל להתחזק מהן . במקום הכי טוב שנהיה בו, תמיד נמצא תחום שנרצה להצליח בו יותר משהצלחנו או פינה שאנחנו רוצים לשפר בחיינו . כתבתי ברבים אבל כמובן- רק על עצמי לספר ידעתי תודה לכן על הדאגה

../images/Emo24.gif

מה קורה לך ציפור הולכת את אל קפלינג? חושבת שהמילים שלך עדיפות עליו ואם את רוצה עידוד שולחת לך חיבוק ענק

ben 911

New member
אני לא מבין מה אתן רוצות מציפור לילה...

לא מבין למה החלטתן שציפור בבעיה.. קיפלינג סה"כ אומר ששם המשחק הוא אסרטיביות, החלטיות, נוקשות בלי פשרות. ושחלילה לא תבחרו בדרך הקלה כשאתם על סף פרשת דרכים. אולי אני דביל.. אך ככה אני הבנתי.

ben 911

New member
אז מה?../images/Emo4.gif גם אני אוהב את ציפור..

ואני הייתי קודם.

דייי דייי ../images/Emo9.gif

תמשיכו תמשיכו ... תודה לכם מיתוקים על גילויי האהבה לרוב אני כותבת משלי ולפעמים מוצאת דברים כתובים כל כך יפה שמתחשק לי שגם אתם תקראו.

חס וחסה...פשוט ציפורוש תמיד עליזה

וצחקנית, ושובבית, ואני אוהבת אותה...וכבר יומיים אין דאחקות ממנה...אז שתדע שאנו אוהבים אותה...

בן......הבנתי בדיוק כמוך

ומי מאיתנו לא זקוק לחיזוק הרוח מידי פעם כשמצב הרוח שפוף? למרות ועל אף.....שהדברים ידועים לנו. ברגעי משבר נוטים קצת לשכוח ולפעמים טיפה לשקוע..... וקצת מילים מחזקות מחברים בהחלט עוזרות להתחזק .שיר שמח ואופטימי מוסיף ומילים לחיזוק הרוח מחזקים את מה שידוע.

ben 911

New member
בהחלט מרי,גם עלי לא פוסחים מצבי רוח מלנכוליים

אני לא מחוץ לתחום בקטע. כמו כולם.
אז צרת רבים חצי -
לא בטוח
החילותי לדבר כמו שושה..
שואל שאלות ובצידן תשובות.

חסכים בכמה חומרים במוח

הוכח שמצבי הרוח הוא בתלות במצבי כימיכלים במוח המוח זה לא מושפע מהנפש , שינוי בהורמונים נובע מביופיידבק וגם מהאכילה שלנו חלק מההורמונים מיוצרים מפחמימות , וסובלים אילו ששומרים על המשקל ומורידים מהתפריט פחמימות לפעמים יוצרים בגוף חסר בחומרים המייצרים סירטונין שמרגיע את הנפש . לכן בדיאטות המוצלחות נותנים מנת פחמימות קטנטונת מדי פעם במיוחד בערב כדי להרגיע את הגוף להמשפיע על הנפש , שתרגע קצת שניתן לישון בשלווה, ולקום רעננים בבוקר

נסיכוש...כל הכבוד צ'מעי יש לך ידע...יפה...

רק תיקונציק קטן..ההורמונים לא מיוצרים מפחמימות. אלא יותרת המוח .אכילת פחמימות מגבירה יצירת סירוטינין [סוג של הורמון] במוח שגורם בן היתר לתחושת שובע, רוגע, אז כן...אם חשים קצת ג'יפה בנשמה ..מותר ביום כזה להגדיל את צריכת הפחמימות [לחם, פסטה, אורז] לא סוכרים זמינים כמו שוקולד,ממתקים..

ben 911

New member
../images/Emo45.gif לכן השמנות תמיד מחוייכות, מאושרות..../images/Emo9.gif

בגלל הפסטה והסירטונים...

לקראת סוף השבוע התחפף לי ההומור

...אז סליחה אם לא לקחתי משהו/היא בהומור...אפילו קערת פסטה לא העלתה לי את הסירוטינין...יענו התחפפות כבדה הפעם...

למעלה