יש, אבל הרוב לא.. אין לכן מה להתווכח איתי בכלל, זאת דעתי מנסיוני בשני התחומים (אם כי ב"אינגליש" הרבה פחות) גם בחווה וגם בתחרויות אפשר לראות את זה, אנשים שחושבים שבגלל שיש להם כסף לקנות סוס במליונים יש להם את הזכות להסתכל עליכם מלמעלה.. ויש לי הרבה על מה לבסס את הדעה שלי אני פשוט לא אציין את זה בפורום.
אין על מה להתווכח, אני יודעת בדיוק על מה אני מבססת את הדעה שלי ויש לי מספיק על מה.. (אגב זה לא רק דעה, לפי מספר האנשים שמסכימים איתי הייתי קובעת את זה אפילו כ"עובדה" אבל אני לא אעשה את זה כי זה חוצפה.. חח) וכן, האנשים הרבים שאל ה שהסכימו איתי באים מה"אינגליש".. תתפלאי לשמוע..
גם אני מכירה הרבה ווסטרנים שמתנהגים אפילו בצורה יותר מגעילה מהאינגלישים. אף אחד לא ביצע סקר ובדק מספרים מדויקים ואף אחד לא מכיר את כולם כך שאי אפשר לקבוע כלום בינתיים.
כי כנראה שהקליטה פה קשה.. אמרתי שאני לא מתווכחת כי זאת דעתי (!) ואין מצב לשנות אותה, היא מבוססת על הרבה שנים והרבה מאוד אנשים.. ככה אני רואה את המצב (אני ועוד הרבה אנשים).. צר לי שאת לא מסכימה איתי אבל אין פה מקום לויכוח..
אני טוענת שגם באינגליש וגם בווסטרן וגם בכל ענף אחר יש אנשים(ולא מעט)שברגע שיש להם את הכסף הם "תופסים תחת" אבל אני חושבת שזה קיים בכל דבר בחיים..ובגלל זה זה לא קשור לסגנון הרכיבה אלא לאופי של האדם עצמו
ולא מסתובבים בצביעות או מהתנשאות מסויימת, מסתובבים מרצון ומכיף, הם מודעים לכך שזה שאין להם סוס פרטי לא אומר שהם שווים פחות מהם מכל בחינה שהיא.. שוב גם באינגליש לא כולם כאלה, פשוט לא חסר, לא חסר בכלללל..
אני הכרתי יותר מדי טוב? תפסיקו להתווכח איתי על משהו כלכך טיפשי..זה שאת הכרת יותר באינגליש לא מכליל את כל האוכלוסיה. אין לי יותר מה להגיד לך..את תשארי בדעתך ואני בשלי וזהו.