לחוצה בהיסטריות!!!

fliperit

New member
לחוצה בהיסטריות!!!

ביום שני המבחנים החוזרים של הקורס מדריכים...ואני מתה מלחץ!!!! אבל אני גם יודעת שהלחץ הוא מה שהכשיל אותי פעם קודמת..ושאסור להיות לחוצה! אוף.....זה הרגשה נוראית!

למה לא באת לאסיפה של ההתאחדות

בוינגייט שהייתה עכשיו?? היו מלא מהווסטרן.. חח דווקא חמודים..

fliperit

New member
כי לא היה לי איך להגיע

ולא היה לי זמן... מי היה שם מהווסטרן, שהיה כזה חמוד?

lions queen

New member
../images/Emo23.gifכל הרוכבים של הווסטרן

הרבה יותר חמודים מה"אינגיש" (שונאת ת'מילה הזאת
) בלי להעליב אף אחד אבל תכלס אין מה להשוות בכלל..

שירלי317

New member
יותר חמודים מאינגליש?

לא נעלבתי.. אבל על מה בכלל מבוססת הדעה הזאת? סתם מסקרן אותי..

lions queen

New member
../images/Emo23.gifעל 9 שנים בווסטרן ושנתיים וחצי

ב"אינגליש".. זה צבר הרבה התרשמות על יחס בין האנשים בענף.. איןמה להשוות, הרוכבים ובעיקר המאמנים בענף הווסטרן הרבה פחות חשים מגניבים בגלל התפוצצות בכסף מסויימת.. הם מסתכלים עליך בגובה העיניים ולא שופטים אותך לפי כמה כסף יש לך בחשבון.. כמובן שלא מדובר על כולם אבל אכן על רוב סוחף.. (בשני הענפים)

שירלי317

New member
אזז

זה ממש לא קשור לאינגליש או ווסטרן.. זה קשור לאנשים שכפי שאת אומרת "חשים עצמם מגניבים" בגלל שיש להם כסף.. אז זה באותה מידה יכול להתבטא בווסטרן... וכששאלתי על מה מבוססת הדעה הכוונה הייתה מה ביסס את התגבשות הדעה... אז בקיצור על פי איזה בסיס התגבשה הדעה.. בכל מקרה.. זה לאו דווקא קשור לאינגליש או ווסטרן כי זה יכול להתבטא ככה אצל כל בנאדם שמסתכל על אחרים מלמעלה לא משנה מה יש או אין לו ואם הוא רוכב ואיזה סגנון.. אז קצת מופרח לדעתי להגיד שווסטרנים יותר "חמודים" מאינגלישים.. אבל זו דעתך ושיבושם לך איתה... יומטוב.. לא שעבר עלי כזה היום אבל שיהיה..

lions queen

New member
../images/Emo23.gifמצטערצ לשמוע שהיה לך יום לא

משהו... מקווה שיסתדר לך הכל.. ובקשר למה שדיברנו, אז כן, יש קשר, הקשר הוא שרוב הרוכבי אינגליש פשוט באים מרקע שונה והכל.. זה נשמע נורא מכליל ונורא מפגר אבל תאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת.. רוב האינגלישים ממש חושבים שמגיע להם הרבה בגלל שיש להם כסף ובכלל בגלל כל הפלצנות שיש בענף הזה זה משפיע להם על ההתנהגות.. בווסטרן זה שונה, כולם (כשאני אומרת כולם אני מתכוונת לרוב כמובן) שכונתיים כאלה, את באה לתחרות הכל באווירה כייפית כזאת, מפרגנים לכולם, הוהכי חשוב שכולם יסתכלו עליך בגובה העיניים גם אם אין לך סוס פרטי ואתה לא מתחרה באופן קבוע מסיבה זו או אחרת..

שירלי317

New member
emmmm

nahon she rov ha anashim she yesh lahem kesef be kamoot mehoobedet dey mitlahavim mi ze ve mistaklim milemala al ele she en lahem harbe o she en lahem soos praty ve meyuva she ala hon aval ze lo davka rak englishim ela ani mekira harbe meod westernim she mitnahagim lo pahot be snobiut aval ani mekira kamoovan gam englishim kaele aval ze mamash lo nahon ve hegioni lehahlil kaha ki ze lo legamre meduyak ve ani gam yehola lehagid lah she taamini li she ani yodaat al ma ani medaberet ki ani mekira et shne ha signonot tov meod ve ani yehola lehagid lah she ha stereotip ha za matim le kol anshe ha soosim ki ze sport she yadua she doresh hamon kesef ve meod yakar az ani maskima itah she lezaarenu yesh yoter midai anashim kaele aval e efshar leahlil english western ma yoter she ihiye lah hag sameah ve ´´ happy new year´´I

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאוי נו שחף את יודעת למה ולמי

אני מתכוונת.. ואם לא אז לא משנה..

בכול מקום יש אי אפשר להגיד ששם

יש הרבה ושם קצת זה לא נכון להגיד זאת כי אתם מדברים על אופי הבנאדם בכול מקום יש את זה שחושב את עצמו בגלל שיש לו כסף

stary1

New member
../images/Emo55.gifלמה את אומרת לי את זה?P:

אני טוענת כמוך כביכול

למעלה