לזכר החייל שהתאבד בספינת הטילים

אבל מה הקשר בן זה לזה

פה אנשים מתו שלא מרצונם,ביגלל המערכת יש אשמים יש אחראים.ופה אדם בחר לקחת לעצמו את חייו,במידה גם ביגלל המערכת האטומה,ביגלל שאף אחד לא הקשיב למצוקותיו,ביגלל תנאי שירות גרועים ביגלל מצב נפשי עקב כך וכולי .

ברור שרק בגלל צה"ל החיילים מתאבדים

מה הם מתאבדים בגלל אמא ואבא????? הם מתאבדים בגלל המפקדים ששוכחים שהם עצמם הגיעו מחרא. אני אומרת שחייל שמתחיל להרגיש מצב נפשי לא טוב בגלל השרות , חייב ללכת לקב"ן ולהתחיל עם המשחקים, אחרת הוא מאבד את החיים שלו, גם אם הוא לא מתאבד הוא יכול להכנס לדכאון עמוק ולא בטוח שיצא מזה, אני נגד ההשפלות!!!!!!!!!!!, אני בעד חרות, כבוד, ואהבה לחייליםםםםםםםםםםםםם כי אני חולה עליהםםםםםםםם, אוהבת את כל החיילים של צה"ל!!!!!

ISpy

New member
אתה מדבר שטויות.

המקרים נבדקו, הלקחים הופקו ומפקדים בכירים שילמו מחיר כבד.

atypique

New member
וואלה? מאיפה אתה יודע, אתה המביס"ט?

הופקו לקחים רק ברמה הארגונית, לא ברמה האישית בינתיים, בח"א. אף אחד לא שילם מחיר כלשהו.

הכנסו

הבנאדם לא ישקר ויספר ספורים כואבים שכאלו סתם. וזה לא סוד שמתחייסים לחיילים בצורה נוראה, שחיילים רבים מתאבדים והצבא וכולם משתיקים את זה. רק לפני כמה ימים גלתי מספר מדאיג של חיילים שהתאבדו בבסיסי והכל בשושו, חס וחלילה שמשהו ידע. החייל עבר חוויה קשה ונוראית שאין לעבור עליה בשקט. סטילן יקר- אני מחזקת את דרכך בעתיד ומקווה שתתלונן על אותם קצינים שהתייחסו אליך בצורה משפילה כך שלא יצאו נקיים מהפרשה וחשוב יותר שלא יסבלו סטילנים חדשים אחרך מאותם סדיסטים. רק לפני שבוע הייתה תוכנית תעודית "אשם במותו" על חייל דובדבן, בנאדם מקסים "מורעל" בעל המון מוטבציה ששתק. הוא פשוט שתק לנוכח ההתעללויות הבלתי פוסקות של מפקדיו יימח שמם. התחייסו אליו בצורה מחפירה, לא אנושית, סדיסטית. אותם אנשים ראויים לעונש מוות לפי דעתי. בשל רצונו הטהור והטוב לתרום למדינה להצליח בסיירת, הוא שתק וסבל בשתק. לבסוף אותו חייל מת כתוצאה מהתעללויות. אני מבקשת מכם אל תשתקו אם מתייחסים אליכם בצורה שאינה הולמת. תתלוננו על אותם תנאים, קצינים, אל תהססו ללכת עם זה הכי רחוק שאפשר, למען העתיד של כל החיילים. ולאותו אדם שרשם כי בערך מכל חייל וסטטוס יבוא אדם שיתלונן ויבכה על גורלו, אתה צודק. כי חיילים מכל החיילות עוברים את אותה התעללות. גם אני שאני מחיל האוויר שמעתי על טכנאים רבים שאכן התלוננו. לידיעתכם הטכנאים בבסיסים של חיל האוויר קורעים את התחת, אמנם הם לא "קרביים". כל השירות שלהם הם יוצאים יציאות של חצאים, שלישים הפוכים. עובדים מ5 בבוקר עד אמצע הלילה. כל רגע נתונים להקפצה למטרת הטסה. הם עושים עבודה לא פשוטים, ובנוסף לא זוכים להערכה ורבים מהם ספרו לי כי הטייסים מתחייסים אליהם כאל העובדים השחורים שלהם, וכמו בהרבה מקומות גם משם אין דרך לצאת. אותם חיילים נקלעים למצוקה נוראית, למבוי סתום, הם מרגישים חנוקים ללא כל תקווה דבר שלצערי מוביל להתאבדויות, דכאון.

sweetyprincess

New member
תתביישו לכם כולם! פגרים

הצבא יקירים הוא לא הצבא שהיה פעם! הקצינים לא אותם קצינים, הבכירים על הפנים, כל מה שמתנהל בו ש-ג-ו-י! ואין יותר שגוי ממנו, לא דואגים לתת ביטחון לחיילים (ראו דוגמת 3 החיילים החטופים), לא דואגים לשמוע את שעל ליבם, לא נותנים להם ביטחון עצמי, מורל, ג-א-ו-ו-ה לשרת ודגש על לשרת את צה"ל. במקום זאת בוחרים להשפיל חיילים בחומרה, וכן עושים את זה, דורכים להם על הזכויות כאילו היו ג'וקים בחדר מדרגות, מטלטלים אותם ולא עונים להם על הדרישות, זה נשמע לכם צבא? אם ככה הצבא דואג לחיילים שלו, לא פלא שככה המדינה מתייחסת לאזרחים שלה! תתביישו לכם על זה שאתם "יורים" על כל חייל/ת שמדברים את ליבם, מי אתם בכלל שתשפטו? חסרי בושה שכמוכם! מי אתם בכלל? מחר הבן או הבת שלכם ימותו בצה"ל בגלל מחדל ותו לא, ומה יהיה לכם להגיד אז? הגיע הזמן שתיפלו מהחלל שאתם נמצאים בו ותפקחו את העיניים! תתחילו לראות מה שבאמת הולך בצבא, וכן זה מתחיל מהדברים הקטנים האלה במיוחד! במקום שכולנו נרים יחד אחת למען צה"ל ולשלום החיילים שמשרתים בו, אתם באים אליהם בטענות, שהם חלשים וחסרי אופי, כשהאשמים למעשה הם אלו שמנהלים את הצבא! לחיילים צריך להטיל משמעת וזה נכון ומקובל, ואולי גם משמעת נוקשה, אבל השפלה,זילזול, לגרום לחיילים לשנוא את זה שהם משרתים בצבא, זה לא!! בשום פנים ואופן לא! איזו מדינה אנחנו? מה ניהיה מאיתנו?! בושה!

Arie021

New member
LANNI הוא חלק מהמערכת, ואני פשוט נא

לץ מרוב התגובות הזועמות כאן להצטרף ולהגיד LANNI אתה דביל, אתה הילד כאפות כאן אתה טיפוס שפשוט דורש מכות, חתיכת דביל, לך לך תפוצץ בלונים באוניה שלך י'אידיוט איך אתה בכלל מעיז לדבר ככה לבן אדם הזה?? פשוט בן אדם דביל ואידיוט

LastDrum

New member
מבזק לגבי "הצבא שהיה פעם"

אם היית מבררת לגבי ה"צבא שהיה פעם", היית יודעת שכל החיילים של פעם צוחקים ומתביישים בחיילים של היום - כי הם יודעים שהחיילים של היום הם חבורה של ילדי שמנת יחסית למה שהיה פעם. אפילו אצל הקרביים.

Arie021

New member
../images/Emo41.gifDARK FAITH../images/Emo41.gif

לידיעתך LANNI הוא קצין ככה שאני בכלל לא מייחס שום חשיבות לתגובה שלו

ChilD SouL

New member
יותר גרוע../images/Emo3.gif

סתם, לא. עתודאים זה מוי כיף.
אגב, היום במקרה יצא לי לדבר עם אחד שלומד תואר שני, שנה שניה מדעי המחשב - תגיד, כולכם כאלה אהמ... לא רוצה להגיד מפגרים כי בכל זאת אתם לומדים מדעי המחשב... אבל בהחלט משהו לא בסדר היה בו.

אל תבלבלי בין עתודאים

שהם מגניבים לאללה וגברים גברים, במיוחד מהנדסי חשמל מביניהם, לבין מדמחניקים.

רק חיזקתי את דברייך

אנו, העתודאים המגניבים, מודעים לתופעת המדמחניקים ועושים ימים כלילות לטפל בה.

ChilD SouL

New member
אני אוהבת את כל העתודאים באשר הם.

אלא אם כן הם בני 23 מינוס ואז אין לי דיבור איתם.

ChilD SouL

New member
לא'דעת../images/Emo6.gif

במקרה שאלתי אותו לגבי אוטובוס כלשהו והתחלנו לדבר. [ואני רואה אותו כל יום באונ', כמעט... ]

למעלה