לזכר החיילים

ממש לא

אז את רומזת שמילדה אני פשוט אחת עם חיים קשים, שרוצה למות או משהו כי העולם חרא? ממש לא. תחפשי הגדרה אחרת, כי חיים בקרשים לי אין. נקודה ואל תגידי לי למה אני צינית או משהו, כי ככה אני וזהו. אני לא צריכה ניתוחים של התנהגותי.

ToryMaster

New member
אבל את לא צינית

כלומר, ראיתי ציניות בחיי, את פשוט לא כזו :S. וזה לא ניתוח של ההתנהגות שלך, זה פשוט להסביר לך מה זה ציניות ומאיפה היא נובעת, אם את לא מרירה על החיים הקשים שהיו לך, קצת קשה לכנות אותך צינית. זה לא אישי כלפייך, זה פשוט ככה.

אממ.. שמעי, לא אכחיש...

אני יודעת שאם כבר אני צינית, אז זה מזה ברמה נמוכה.. אבל אני אוהבת להיות בקטע של הומור שחור..

שמילרס

New member
../images/Emo107.gif את ממש לא צינית

אנשים צינים הם אנשים בכלל לא מצחיקים, הם כ"כ מרירים עד שהם מוציאים את התסכול שלהם בבדיחות לא מצחיקות. את מצחיקה
.

שמילרס

New member
../images/Emo107.gif

Hate to be a ball-buster זה שלושת השבועות, לחלק מהאנשים אסור לשמוע מוזיקה.

../images/Emo12.gif????

מה מה מה מה?!?! לא הבנתי כלום.. בכל אופן, אם יש חוק כזה או משהו.. אז מצטערת, לא ידעתי..
ואסור לשמוע מוזיקה?!? איך נשרוד 3 שבועות?!?! אני כל היום עם האייפוד באוזניים, מתפללת שיהיה טוב, קוראת תהילים, ומנסה לעשות סדנת חיזוק למשפחה שלי... איך אנשים ישרדו ללא מוזיקה?! המצב כבר לא נשמע כה אופטימי..
(ואם תוכל להסביר למה התכוונת.. כי לא הבנתי למה אסור..
..) אנשים, בהצלחה..

בעיקרון אסור לשמוע מוזיקה בין

י"ז בתמוז לתשעה באב שזה 3 שבועות. כי זה ימי אבל- בי"ז בתמוז נבקעו חומות ירושלים, ובתשעה באב נחרב בית המקדש.

אההה..

ומה הקשר למוזיקה לא הבנתי, אבל ככה זה, התורה מוזרה.. חחח.. מסכנה.. נו מיוזיק=נו לייף.. בהצלחה!

InBaR 85

New member
תודה../images/Emo24.gif

זה הזכיר לי את המשפט:"אחד בשביל כולם,כולם בשביל אחד."
מתאים פה לא?

skaramoosh

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

לכול מי שפוחד ופוחדת.

אני יפרסם פה את המסאן שלי ותוכלו לדבר איתי גם במשך הלילה למי שפוחד.אני ישתדל לעזור למי שצריך,גם כך אני ער עד מאוחר בד"כ. או שתשלחו לי מסר לפגוש אותכם בצ'אט או משהו. הנה המסנג'ר - [email protected]

../images/Emo45.gif גמאני..

[email protected] אוזן קשבת.. נסה שלא יעיפו אותי בלילה.. כי בדר"כ אני מועפת ב-12.. אבל רוב היום אני פ, ואל תדאגו, יהיה טוב. דברו על כל מה שבא לכם. האמת אני חושבת שזה דבר ממש נחמד וטוב. גם קובי.. כל הכבוד על היוזמה..
יד קוחצת יד חברים!!

למעלה