לזכר החיילים

the dark blade

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo57.gif../images/Emo195.gif../images/Emo201.gif

לכל אלה שמתו עד עכשיו בפעולות בצפון מהקטיושות מהקסאמים ובפעולות עזה

nateli92

New member
יווווווו

איזה פחד
מה יהיה? מתי זה יגמר??? עד לאן זה יגיע??? אוףףףףף

נכון, בימים שכאלו צריכים להיות

מאוחדים, פחות ישראליים. להיות יותר אדיבים, נחמדים, וחזקים בייחד!! דמאת, עם ישראל לא עבר את הכל מתקופת התנ"ך עד עכשיו, כדי שמישהו יהיה מעורב בתאונת דרכים ויכביד על הבאסה או משהו!! והנה מה שכתבתי בהודעה האישית שלי במסן: המלחמה החלה אלי, המלחמה התחילה. אני רק מתפללת אלייך, אלי, שיהיה טוב, אנא אלי - שיהיה רק טוב.. ואני מתכוונת לכל מילה!! תהיו מאוחדים, וככה ננצח את האויב, עם פחות נפגעים!! דמאת, זה חיים של אנשים שנקטפים מדי כמה דקות, ועד שלא לא יגיע אלייך (ואני ממש מקווה שלא), אבל אם כן, אז אתה תבין, שכל בנאדם שמת או נפצע, איתו נפצעים עוד רבים אחרים, משפחתו!! חבריו!! אולי זה נשמע די מעט בהתחשב במצב.. אוקיי, אז עוד מישהו מת, זה לא כזה הרבה, אבל ממש חבל, ועצוב. זה אולי נשמע קצת, כולה אחד!! אבל זה הרבה הלם למשפחה ולחברים!! וע"ע מצעד הגוואה, התאונות בדרכים, המלחמות הפנימיות, והגזענות בין העמים השונים החיים בארץ, שכולם יהודים!! דמאת!! תהיו מאוחדים, והתפילה שלי תתקיים! יהיה טוב!!
ותנחומיי למשפחות, אפשר רק להתגאות שכל החיילים שמתו, הם מתו עם כבוד, למען המדינה, כמו רבים וטובים לפניהם ואחריהם. יהיה טוב!!

ועוד עצה:

שמעו מוזיקה בכל מקום ובכל עת. גם במקלטים. זה מרגיע, מקל את הדעת, זה כ"כ דבר טוב ומרגיע. אני בעצמי עכשיו שומעת מוזיקה באייפוד וכ"כ נרגעת.. מרגישה שחצי לפחות מהמתח ירד. מנסיון, זה עוזר גם במצבים הכי קשים. גם אם זה נשמע קלישאה. אני מעדיפה בעיקר לועזי, האנגלית התוססת מעבירה את המסר ואת השירי דיכאון (בין השאר) כ"כ טוב, ומרגיעה אותי.
תהיו חזקים!!

ועוד משהו קטן שאני ממש חייבת:

צחקו. בכל מקום ומצב. תהיו ציניים. תצחקו, תקראו בדיחות ומה לא? אלה שבמקלטים ואיכשהו אולי קולטים משהו מהמחשב:תארגנו משהו חברתי עם המשפחה או משהו, לא יודעת, תצחקו!! זה יעזור להקל על הכאב, גם למשפחות השכולות. להיות ציני זה טוב בהרבה מלהיות עצוב. שפכו את הלב לחבר או לאחד מבני המשפחה, ותהיו מעודדים!! באסה לא תעזור!!!!!!! יצאנו ממצבים גרועים יותר!! היו חזקים!! אל תתנו לאוייב את מה שהוא רוצה- מורל ירוד, אמונה בקרשים!! היו חזקים אנשים!! עם ישראל יקום ויתחזק!! אוהבת אתכם מכל הלב
, דניאלה..

nateli92

New member
../images/Emo45.gif תודה ../images/Emo13.gif

הלוואי וכולנו היינו אופטימיים כמוך... נשאר רק להחזיק אצבעות ולהאמין הכי חזק שבעולם שיהיה בסדר

דני, סתם שתדעי שלא כזה טוב להיות

ציניים, זה לא משחרר מכלום.. זה רק מראה שהיו לבנאדם חיים קשים, או שכואב לו כרגע ולכן הוא מוציא את זה על אנשים אחרים... יש לי חברה כזאת שאמרתי לה שלדעתי זו הסיבה שהיא צינית.. וזה היה נכון.. הגישה הנכונה זה להיות שמחים, ולהיות אופטימיים (כמה שזה הפוך ממני...) לשפוך את הלב זה באמת טוב, ועוד יותר טוב- שכשנופל קטיושה באיזור שלך- יש לך למי לשלוח אסאמאס מבוהל. (תודה למי שאני מדברת עליו..)

חחח..

ציני זה לא תמיד כזה שיש לו חיים קשים! זה פשוט אחד שצוחק על הכל, במקום להיות בבאסה.. בואי נגיד.. הומור שחור.. לוידעת, לי אין חיים קשים, ואת יודעת שאני צינית, הרי לך.. ויש לי הרגשה שאני יודעת מי עזר לך..
למה לי את לא מספרת דברים?!?

למעלה