לורן סינגר

shipper heart

New member
אולי רנה השפיעה עלייך...אני יודעת

שברגע שראיתי אותה כמעט הקאתי....איכס חחח ונטויז'ן מפגרים! חחחח מיסד יו סו מאץ' אול דיי לונג!!

כו... אני עדיין לא יודעת איך בדיוק

הם יכולים לעשות דבר כזה ולהביא אותה לסט??? כאילו... אני מתארת לעצמי שהרבה מאוהבי הסדרה ... זה בגלל דיויד כאילו??? אז מה הם תקעו אותה כדי להוריד את הרייטינג לעצמם? מה הם נדפקו לגמרי? ולא רק זה שהביאו אותה, במקביל לאותם פרקים הפרידו בין H ל M והביאו ל H חברה ולM את ברגעעעעמבי כאילו WHAT THE FUCK IS GOIN' ON????

דיכאון ... מה אני אגיד לך....

כמעט נגמר לי החשק לעלות ולראות היום את הפרק כשאני יודעת לה לצפות.... איכס... תיכף אני אתחיל להאזין לשירים של אבי ביטר מדיכאון ...חחחח....(בעעע...) ד"א למה קוראים לפרק בומרנג?

shipper heart

New member
חחח הלוואי זה היה רק יומיים של סבל.

זה סבל מתמשך לאורך כל העונה והעונה הבאה עד LL...וגם קצת באדריפט כי בכל זאת...ריהרסל דינר והכל.... *אהההה חווופפפפשששששששש
*

Nushi G

New member
זה באמת סבל, קורע לב ומענה את

הנפש השיפרית העדינה שלי...
אני שוקלת להגיש תביעת נזיקין...

shipper heart

New member
אני הולכת לתבוע את JK....חחחח יש לי

גם סיבה טובה לתבוע אותה....חחחח אותה ואת DPB....אה ואת היוצרים של חברים....כ-ו-ל-ם שיבשו לי ת'מוח בצורה שלא תאומן...חחח גם שלמה ארצי שיבש לי ת'מוח אבל ממנו אני מוכנה לקבל הופעה כפיצוי חחחחחחח.... i'm in deep shit...חחחח אני רוצה H/M RELATIONSHIP ALREADY FCOL!! why are you do this to me?! what have I done wrong?! חחחחחח אני באמת צכה להסיק לכתוב באנגלית חחח

Nushi G

New member
מה דעתך לגבש איזשהי תביעה עולמית

נגד DPB???? אני בטוה שיש עוד מיליונים שנפגעו קשות מחוסר הרגישות שלו ומההתעקשות המטומטמת למנוע מאיתנו H/M relationship.... זה לא עובד ככה! נקרא לזה- "התביעה הגדולה של שיפרי העולם"... מה דעתך??
*חחחח גם אני ירדתי מהפסים..* *לא שאף פעם הייתי עליהם...*
את יודעת לאיזה שלב זה הגיע???? היה לי היום מבחן עצום בביולוגיה וכל ה-3 שעות, אבל כל השלוש שעות התנגן לי בראש-Haven't you wonder ורצו לי תמונות מהוידאו קליפ של זה!!! הייתי צריכה אשכרה להגיד לעצמי כל כמה דקות- "נעמה, תתרכזי! תפסיקי לחשוב על ג'אג ותתחילי לחשוב ביולוגיה!!!"...

shipper heart

New member
חחחחחחחחחח נגיש נגדו תביעה עולמית

וניתן לו עסקת טיעון- אתה שם את הארם ומאק ביחד עכשיו וגורם לזה שCB תחתום לעונה 10 ואנחנו לא דורשים פיצויים חחחחחחחחחח.... אני כל היום כזה יושבת וכותבת דברים שקשורים לג'אג, הארי פוטר או חברים...כל היומן שלי מלא בזה...חחח לי כל הזמן יש את הפאנפיק שאני מריצה בראש לפני שאני נרדמת או כשאני בהסעה...חחח והרבה פעמים גם סתם שירים...היה יום שהתמכרתי ל fragile של סטינג...יום אחרי זה זה היה beautiful day של U2 יום אחרי זה russians של סטינג...והיו עוד כמה שירים...ובאמצע מבחן במתמטיקה הם מתנגנים לי בראש ואני ממילא בבלאק אאוטים לא נורמליים במבחנים במתמטיקה...ואני כל הזמן צכה להגיד לעצמי "די כבר!!" אבל אז זה חוזר...*כן זה לא עובר...* אני לא מסוגלת...חחח אוף יא אללה הראש שלי נדפק חחח.....יש בו יותר מדי דברים חחח *פרקים...עוד פרקים ועוד כמה, פרקים מספרים... שירים... תמונות... פאנפיקים חחח...והכי גרוע- חומרים מהבצפר...עוד משנה שעברה ולפני יותר מזה...גרר אתם לוידעת כמה זה מתסכל! בכיתה ו' למדנו את קינת דוד והיינו צכים ללמוד אותה בע"פ ומאז לא הסתכלתי על זה ואני עדיין זוכרת אותה בע"פ חחח....זה סתם תופס מקום חחחחחח* *וזכרוני הראשון אם יופייך אינו מטעה אותי.... אוקיי זה לא זכרוני הראשון...חחחח אבל זה שיר מדהים.... מי וונה גו טו צ-ו-ו-ת-א אבל אין מצב שההורים שלי ירשו לי...בעעע*

Nushi G

New member
לא נכון!!! לא ייאמן!!! גם אני זוכרת

את קינת דוד!!! "הצבי ישראל על במותיך חלל, איך נפלו גיבורים... אל תגידו בגת אל תבשרו בחוצות אשקלון, פן תשמחנה בנות פלישתים פן תעלוזנה בנות הערלים..." ואני זוכרת גם רת "בעלת האוב מעין דור" של שאול טשרניחובסקי מכיתה ו'- "וחשכת הליל בלי קשת ושלח על סוס קל עין דורה בה שאול המלך... ובאחד הבתים אור כהה הופיע, פה תגור כך הנער לו חרש הביע.." ראית כמה מקום מבוזבז??? לא חבל?????????

shipper heart

New member
אני יודעת זה פשוט חבל כוכך!!!

אני יודעת את ההתחלה ואת הסוף של השיר מיון של שנה 5...חחח זה כזה ארוך!! זה 3 דפים!! אני משגעת את חברה שלי עם זה...חחחח אני מתחילה לצטט לה את השיר חחח in times of old when i was new and hogwarts barely started the founders of our noble school thought never to be parted united by a common goal they had the selfsame yearning to make the worlds best magic school and pass along their learning....together we will build and teach the four good friends decided and never did they dream that they might some they be divaided ואז יש ת'קטע על גריפינדור וסלית'רין או ווז איט דה סקנד פייר אוף האפלפף אנד רייבנקלו ואז יש- so how could it all go wrong? how could such friendship fail? well i was there and so can tell the whole sad story tale....חחחח ואז אני זוכרת בנקודות חחחח....מקום מבוזבז חחחחחחחחחח טוב בעצם זה לא ביזבוז... חחחח ממש.... חחח את יודעת שרק בזכות זה שציטטתי יותר מדי הארי פוטר במחברת אנגלית המורה שלי נתנה לי לצאת מהכיתה אחרי מבחן?! חחחחח היא רצתה להשאיר אותי בכיתה ואז נמאס לי אז הראיתי לה מה עשיתי והיא ראתה כמה אני משועממת ונתנה לי לצאת חחחחחח

הממ... טוב אני ממש רוצה להתחיל

לקרוא פאנפיקים.. למרות שנראה לי שזה גורם לנזק נפשי בלתי הפיך... :) או אופטימיות יתר מאשליות שמה שכתוב שם עשוי להתרחש (זה מה שעוללתי לעצמי עם פאנפיקים של דוסון קריק בעבר...) בכל אופן... שני אלו שנתת.. הם גמורים? עם סוף? כי אני לא רוצה להתחרפן כמו נושי... אני לא יעמוד בזה!! :) ואם הם לא גמורים... את יכולה להמליץ אולי על פאנפיקים שיפריים שהם כן גמורים? :))

Nushi G

New member
אני לא רק התחרפנתי, זה גרם לי

להתמוטטות עצבים כוללת... חחחחח סתם... או שבעצם לא... לא יודעת... אני עדיין מנסה להרגע... בכל אופן- תעשי את השיקולים שלך...

הממ.. קבלי הזדהות...

קראת פעם פאנפיק של דוסון דנגמר ככה- he turned away... he couldn bear the tention anymore... he knew that if they would go on dancing, he would do do somthing he might live to regrate... but then ככה זה נגמר!!! את יכולה להאמין שככה זה נגמר????? באמצע המשפט השאירו אותי תלויה!!!!! רציתי למות... עדיין לא התגברתי על זה... לכן אני נמנעת מפאנפיקים שאני יודעת מראש שהם לא גמורים... עשתה לי טראומה הבחורה ההיא... : (

Nushi G

New member
אני כל כך מבינה אותך!!!!

אני הרגשתי בדיוק אותו הדבר... ואח"כ הם עוד מעיזים להתנצל על זה שהם לא סיימו ולנסות לתרץ את זה!!! חצופים!

הרמוני

New member
גל...

בא לך לשים לינק או את הכתובת המדוייקת של ה FF הזה? זה רק FFים של ג'אג? ועוד משהו: הפרק ביום שבת הקרוב איזה מס' הוא בעונה?

../images/Emo58.gif אבל....

בסוף, אחרי חקירת NCIS מקיפה, מגלים שהרוצח האמיתי והאב של התינוק הוא לא אחר מאשר קומנדר טד לינדזי המניאק!

למעלה