לורן סינגר

shipper heart

New member
לא ידעתי לאיזה פיק התכוונת אז הנה-

הנה- time's up והנה I miss him.... אה והוספתי את a second chance at family כי אני ממש אוהבת אותו
אה והפרק הקרוב יהיה 608

Nushi G

New member
מתי את מספיקה לקרוא את כולם!?!?

אין לי מספיק זמן גם אם אני אקרא FF כל רגע פנוי!!!

shipper heart

New member
אלה לא ארוכים....אבל בעיקרון אני

פשוט יושבת חצי מהזמן הפנוי שלי *טוב אז יותר* וקוראת אותם...ויש לי הרבה זמן פנוי...חח

הרמוני

New member
גל כמה שאני מרחמת עלייך

ותאמיני לי שאני מרחמת עלייך אני כוכך מאושרת שעוד מעט אני אסיים עם הבית ספר המגעיל הזה! בעעעעעע! אני שונאת בית-ספר!!!

shipper heart

New member
well JTFC

ועכשיו לשאול מה זה JTFC! חחח או שנעמה תגלה לבד כמו שהיא כבר הוכיחה שהיא מסוגלת חיחי

Nushi G

New member
הממממ.... התקלת אותי! אולי-

Just think ... (something)? או אולי- (something) the fucking (something)? לא יודעת.... נכשלתי בנסיון...

shipper heart

New member
חחחחחחחחח לונורא...אני אלמד אותך

בעזרת כוחות הטלפטיה החזקים שלי חחחחח

shipper heart

New member
you are mostly welcome my good err

sorry bad jedi LOL אסור לי לכתוב באנגלית אני מתחילה לדבר שטויות חיחיחי

אמאל'ה!!!!!!! איך התגעגעתי../images/Emo24.gif

אתם לא תאמינו!!! כל הערב לא יכולתי להכנס כי לנטויז'ן הדפוקים היתה איזושהיא בעיה (דפוקים דפוקים) ולא יכולתי לבוא לפה!!! וזה היה כ"כ מרגיז כי כ"כ התגעגעתי ואמרתי לעצמי , יווווו בטח הם עושים חיים ואני לא יכולה להיות איתם !!!!! דאמט!!!
שיט!!! אבל עכשיו הכל פסדר כי אני פה איתכם וכ"כ טוף לי....
ומה חוצמזה??? אל תשאלו ... אתמול לא ראיתי את ה- 10 דק' אחרונות של ג'אג כי נרדמתי... וזה קרה לי בפעם ה-ראשונה , שנרדמתי לפני שהסתיימם ג'אג! רציתי להרוג את עצמי! ובדיוק דווקא אתמול נגמרו לי כל הקלטות ולא הקלטתי ... כאילו היתה איזו קארמה רעה שפשוט לא חיברה אותי לג'אג !!!! זה היה בלתי יאמן!!!
שדים ורוחות מוזרות...
אין לי הסבר אחר... ויוווו כ"כ התגעגתי... דברו איתי!

למעלה