לורן סינגר

alonbb

New member
לורן סינגר

לורן סינגר התחילה להופיע בג'אג..בפורום אמריקאי אמרו שהיא הדמות הכי מגעילה ונווזית בתולדות הטלויזיה.. אבל בסידרה היא דווקא נראית לי בנאדם נחמד לאללה... מישהי מוכן להסביר?????

shipper heart

New member
כן גמזה אבל זהלא קשור לדמות../images/Emo58.gif

סינגר היא חפי מגעילה שכל הזמן מצוטטת לשיחות של כולם, מנסה לסכסך בין כולם והכל כדי שהיא תצליח. כשבאד משרת על נומ"ט היא אפילו מנסה לסכסך בינו לבין הארייט...ודי מצליחה בהתחלה...אח"כ היא כנראה יוצאת עם סרגיי והיא נכנסת להריון אבל אפחד לוידע של מי הילד...הארם בטוח שזה של סרגיי והוא לא רוצה שהיא תמסור את הילד לאימוץ ולכן הוא נמצא בכל מיני מצבים לא נעימים איתה...כשהיא נרצחת הארם הוא החשוד העיקרי ברצח *מה שמפוצץ את הידידות שלו ושל מאק שסופסוף השתקמה אחרי כל עיניין באגמי...בעע*

Nushi G

New member
כן אבל../images/Emo58.gif

היא לא אשמה בזה שהידידות שלהם נהרסה, וגם בעיקרון הוא לא אשם (למרות שלדעתי הוא היה יכול לשאול למה היא לא עזרה לו ואז אולי הוא היה מבין)... זאת אשמת (עד כמה שכואה לי להגיד את זה) AJ!!!! הוא זה שלא הרשה לה לעזור לו! אני הייתי בשוק כששמעתי את זה.. לא הבנתי מה היה המניע שלו בהחלטה הזו. אם הוא רק היה משנה את דעתו...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת...אבל הוא היה עוזר לה בכל מקרה! אני בטוחה שהארם היה עושה ה-כ-ל כדי לעזור לה בדיוק כמו שהוא התפטר מג'אג כדי לעזור לה....הוא היה מפר את הפקודה הזאת וזה שהיא לא עשתה את זה גרם לו לחשוב שהיא יותר חשובה לו מאשר שהוא חשוב לה...ואז היא באה ורואה אותו כאילו אחת הפעמים הראשונות והיא ישר אומרת שהיא טסה לפרגוואי...ואז הוא התפטר בשבילה וראה אותה מתנשקת עם קליי והיא אפילו לא אמרה לו תודה ואז היא אמרה לו את כל הon top thing ואז הוא נפגע והיא לא עשתה משו מיוחד כדי שהוא לא יפגע ואז הם לא ראו אחד את השני במשך 5 חודשים והוא לא הפסיק לאהוב אותה *דהה....חח הוא לא אמר אבל אני יודעת!! (women can sense such thing הא הא LOL)* ואז כשהוא ראה אותה פעם ראשונה היא באה לבקש ממנו עזרה בכלל....והוא בטוח שהיא יוצאת עם קליי! והיא לא מכחישה...אבל עכשיו אחרי שהיא עזרה לו עם מטי הם עושים שופעם ריבילד לחברות ביניהם *עם תקווה לעוד...הרגע שמעתי את דיוויד בראיון והוא אמר שהוא כתב 2 פרקים והולך לביים עוד אחד העונה וזה טוף כי הוא שיפר
וגם קת'רין שיפרית
והוא אמר שהם כנראה יהיה ביחד השנה(crossing my fingers) והוא גם ציין שאת השאלה-מתי H/M יהיו ביחד הוא מקבל הכי הרבה חיחי...כבר שמעתי את הרעיון הזה אבל WTHC?!* טוב כתבתי יותר מדי....כרגיל חחח

Nushi G

New member
את רצינית?? וווווווווופפפפפייייי!!!

*קופצת על הכסא מרוב התרגשות ושמחה!!!!!!*
אם הוא יביים עוד שני פרקים הכל יהיה פשוט מעולה, מצויין, שיפרי בטירוף וכו'!!!! אני מתרגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canwt wait another minute!!!! החזרתי לי את כל התקוות ל happy ending בשביל הארם ומאק...
אני באושר!!!! *אמרתי את זה כבר לא???*

shipper heart

New member
חחחח אני שמחה שגרמתי לך לשמוח

חחח אבל הוא אמר ככה בנובמבר...אני רק מקווה שזה יקרה...ושקת'רין תחתום לעונה 10

alonbb

New member
ובחזרה ללורן סינגר =)

אתם לא מבינים!!! אם תכנסו לאתר של Imdb ותקראו את הביקורות (המשובחות) של האנשים על הסידרה..אתם תיראו שבכל מיקורת הבנאדם הזה לורן סינגר מוזכר..הם מכנים אותה בתור היצור הגועלי ביותר בתולדות הטלויזיה ומיפלצת בתוך גוף בנאדם..ואיך התסריטאים היו מסוגלים ליצור בנאדם כזה..ממש אתה מתחיל לשאול את עצמך איך הבנאדם הזה..ואז כשאני רואה אותה בטלויזיה היא נראית לי נחמדה לאללה..אבל ל=א=ל=ל=ה.. יכול להיות שזה עניין של זמן?..

הרמוני

New member
אוקיי....

אני מודה שלא ידעתי את כל זה לגבי לורן.... ובקשר לדיוויד: ייייייההההההההייייי!!!

../images/Emo99.gifhappiness

יוווווו אלו החדשות הכי טובות ששמעתי כבר הרבה זמן... וואו.. ז מצוין לחלוטין!!!!!! איזה אושר!!זה באמת נותן המון תקווה.... תחח.. אני ממש מתחילה לקבל את התמונה שכולם שם שיפרים חוץ מבלאזריוס המפיק הבור הזה!!! מעיק... הי הי אבל אם דייויד מתחיל לכתוב ולביים.. הכל יהיה בסדר... איזכור קל- פעם אחרונה שדיוויד שם על עצמו את כובע הבימאי- קיבלנו את לייף ליינז...
הממ.. וכמה שיותר פרקים כאלה- יותר טוב!! נרא לי ששגם גל תסכים אתי... :) ובאצם רוב(אם לא כל) הבנות כאן.. : ))

shipper heart

New member
מן הסתם גמני....חחח ועזבי מילא

לביים!! שיכניסו את הפרקים שהוא כתב!!!זה יהיה הכי טוב שיש!! כי הוא שיפר!! הא הא וכל כותב שהוא שיפר כותב משו שיפרי *אהמ ראה FFים בFF.NET חיחי*
אוףףף אני משתגעת אבל מהראיון הזה...כאילו המראיינת ישר מתחילה איתו *למרות שאישתו ושני הילדים שלו שם חיחי* ואז הם כזה- and speaking on match.com you and Mac have a בלה בלה בלה ואז הם אומרים you're killing us ומתי הם כבר יהיו ביחד והכל והוא מתחיל לענות if it was up to me....ואז הוא אומר שזה היה אמור לקרות בעונה הקודמת *8* ואז קת'רין בל נכנסה להריון...ואז הוא ממשיך ואומר שהוא חושב שזה יקרה השנה אבל הוא לא יכול להגיד להם...חחח כי אם הוא יגיד להם הוא יצטרך להרוג אותם חחחחחח....ואז הוא מראה להם איך מצדיעים חיחיחיחיחי....הוא כל הזמן מספר על הלידה של וואיט...כי היה סיבוך ועשו לננסי ניתוח קייסרי ו....לומשנה סטיתי...חחחח סוטה שכמוני חיחיחי *grinning!* BTW תקראו את time's up!! הם מתנשקים הם מתנשקים!!

Nushi G

New member
קראתי!! והתמוגגתי מאושר-

אבל כשסוף סוף סיימתי היום לקרוא את couples' therapy שוב גילית פאנפיק לא גמור!!! למה הם עושים לי את זה!??! בדקתי לפני שהתחלתי כמה פרקים יש, והחתי שהגיוני שאם יש 27 (!!!!) אז היא סיימה! אבל לא.. מה פתאום?! הרי כוווולםםםם שם (כותבי הפאנפיקים) רוצים לגרום לי נזקים של לחץ דם.. אז למה שהם יסיימו אותם ויגרמו לי נחת הא!?!?!? *כועסת וזועמת!!!*

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחח

את לא מאמינה כמה FFים לא גמורים יש לי שאני מחכה שיסיימו אותם...אלוהים זה לא נגמר...והכי גרוע זה I Miss Him! אני מתה!! היא הכניסה אותי לקליפהאנגר רציני שאת לא תאמיני! אני פשוט לא מסוגלת that was mean leaving me like that on the edge! which reminds me-"you're not just a drunk you're a mean drunk!" אני נקרעת מחדש כל פעם שאני שומעת את המשפט הזה...וזה הרבה כי יש את הפלאשבק של זה בלייפליין... בכולופן אוףףף אני רוצה לקרוא את הFF הזה כבר! ואתם הורסים אותי אני אמורה לעשות עבודה בהיסטוריה ולא עשיתי כלום חחח...טוב נעשה אח"כ

Nushi G

New member
עוד לא הגעתי ל-FF הזה..

אבל אולי כדאי לשקול להעביר איזה חוק או משהו שלא מפרסמים פאנפיק לפני שמסיימים אותו- במיוחד אם להשאיר אותו לא גמור כרוך בגרימת עילפון לאנשים מסכנים כמונו שרק רוצים שהם יהיו כבר ביחד...

Nushi G

New member
אין לי שמץ...

אבל למה זה משנה??? לא יכולה לחכות עד lifeline זו הסיבה? כי אם כן, אני מבינה אותך לחלוטין!!!
*נאנחת..*

למעלה