לוקר

mirymoo

New member
אני רוצה

תיאור כל תיאור שיהיה עם הרבה דברים ולא ריק כזה... בייס יתקבל בשמחה תודה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אני רוצה D:

אוקי אחד הביסים החדשים של אי-קאנדי
שער- פוני ארוך כזה שמכסה מאט את הפנים, הפוני בה בגוונים חום כהה ובלונד, הפוני אצמו חלק. שער השער פזור וחלק, בצבע חום כהה, השער מגיע בקושי עד הכתפיים. בצד שאין בו פוני יש לה איזה 3-5 סיכות צבעוניות כאלו גדולות בצורת פאפיונים/פרחים/לבבות (לבחירתך).
טופ- חולצת סירה בצבע קרם, החולצה שקופה, יש לה שרווילים מאד ארוכים שעוברים את כף היד, כמו כן החולצה עצמה ארוכה שמכסה בכמה פיקסלים את החלק התחתון. מתחת לחולצה הזאת יש גופיה עם כתפיות די עבות (איזה 2-4 פיקסלים) פתח הגופיה עמוק אבל יש עליו מן קשירה כזאת אז הפתח נראה לא כל כך עמוק (
הבנת משהו?) הגופיה בצבע ירוק בהיר כזה נחמד לעין (אבל לא זוהר)
בוטם- חצאית ג'ינס קצרה מאד, עם איתורים צבעוניים גדולים בלמטה שלה. החצאית משופשפת ובהירה. מתחת לחצאית יש מכנסות צמוד מאד שמגיע איזה 6 פיקסלים מעל לברך, הוא בצבע קרם כמו החולצה והוא גם די שקוף אבל יש עליו איתורים של פרחים ועלים בצבע קרם (הצבע של המכנס עצמו).
נעליים- נעלי סירה בצבע קרם (אבל הפעם יותר כהה מהחולצה) ויש על כל נעל שני פאפיונים/פרחים/לבבות ירוק כמו הגופיה (בנעל שמאל פאפיונים/פרחים/לבבות בצד שמאל בנעל ימין פאפיונים/פרחים/לבבות בצד ימין).
אקססוארז- +שעון כסוף נוצץ על אחת הידיים (נמצא מתחת לחולצה השקופה) +בצד שאין פוני עגיל ארוך כזה (תיהיה יצירתית בקטע הזה ותמציאי משהו מיוחד) +חוטלות נמוכות בצבע ירוק בהיר עם פסים בצבע קרם (לאורך או לרחוב זאת כבר בחירתך) ותעשי אותן עבות כאלו. +תיק קטן כזה עגול ביד הנגדיל שעליה השעון. תעשי את התיק כמו שעשת את החוטלות (כאילו כאלו צבעים) זהו מקווה שתעשי אותו :)

../images/Emo97.gifדרוש תיאור לבוטום

כי נמאס לי ממנה וכי אי לי ראיון. אם למישהי יש כישרון והיא מוכנה להשאיל לי אותו אז בכיף. ואם לא... אז רק תיאור גם יהיה טוף D:

אממ../images/Emo29.gif

*ושוב אני נדחפת משום מקום* חצאית כזו עם הרבה הרבה כפלים בצבע חום, אפשר לעשות עליה כל מיני עיטורים מיוחדים, קוים מסולסלים קצת וקצת פרחים בחום בהיר מאוד. תוסיפי לה איזה צמיד שנקשק בלמעלה של היד ואז יוצאים ממני חוטים מגניב כזה, או סתם איזה משהו מעוד שקשור על היד כמו סרט של נעל בלט.

cecilia L

New member
דרוש תיאור

סתם, משהו יום-יומי ומגניב. שלא יהיה ריק מדיי, ורצוי גם עם בייס.
תודה.

הנה?../images/Emo29.gif

בואי נראה. שיער: בצבע חום בלונד או משהו ביניהם, צד אחד השיער אסוף לגולגול ואז יש את השיער עצמו שהוא חלק עם כל מיני קצוות מסולסלים או תלתלים וכולי והצד השני פזור ויש פוני שמסתיר את העין, אבל הוא עם רווחים, אז בכל זאת רואים אותה. תוסיפי קובע כל שהוא בצבע כחול ג'ינס. טופ: חולצה לבנה רחבה על הגוף שנגמרת בסרט גימור צמוד על החגורה של הבוטום. על החולצה הלבנה גופיה עם כיסי קנגו מעוטרת בכל מיני הדפסים צבעוניים של ורוד צועק וכתום ו ירוק. בוטום: ג'ינס שנגמר שני פיקסלים מתחת לברך, נראה גזור/קרוע/מקופל. בירך אחד לעשות פס שרואים את הבייס ולעשות עליו כאילו זה מחוברת בתפרים לא מוצלחים/סיכות ביטחון, ועל הירך השניה טלאים אדומים או בנדנה שקשורה. שוז: בצבע חום כהה, שרוכים בלויים שלא קשורים, רואים את הגרביים מציצות מתחת לקרסול. סטאף: שרשראות חוטים שחורות עם איזה תליון מגניב בצבע כסף. מגן זיעה באדום שחור על אחת הידיים ועל השנייה צמיד חרוזים גדולים בתכלת, ורוד בהיר, צהוב ולבן. חגורה בצבע בז' באלכסון על החולצה. פצע בשוק אחד. אממ אם שי לך המ להוסיף לה, בבקשה. חשבתי שאפשר לעשות אותה על בייס של אנג'י צ'אן.

לאימוץ../images/Emo29.gif

אממ כן. שיער: חום אסוף לגולגול מאחורה, יוצאים שווצנים מאחורי האוזניים ובצידי המצח. טופ: חולצה רחבה בצבע ירוק זית/ כתום עם הדפס גדול של החברה להגנת הטבע או כל דבר אחר בצבע שחור. החולצה גזורה בצווארון, ומתחת רואים את הכתפיות וקצת מהכוס של אחד מהציצים של החזיה והיא בצבע שחור/אדום או שניהם ביחד
בוטום: כמו בוקסר רחב של גברים, מגיע עד מעל לברך, עם גומי בצבע אדום והתחתונים עצמם עם הדפס של טאז/בובספוג. שוז: גרבי פסים של צהוב וירוק וכחול. סטאף: שרשרת עברה בגווני תכלת צמונה לצוואר. שרשרת חוט עם חצי לב. צמידי פנינים פלסטיק בצבעים מוזרים של פאקצות. צמידים ברגליים, מברזל וכו'. אממ.. כתם לידה על השוק הימני
מסובב על הלבוש של חברה שלי היום, אבל בהגזמה פראית.

|לתאור לאימוץ!בקשה כנסו../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

אז ככה: שיער: חלק חלק,ומאחורה תלתלים... עם שוונצים כאלה קופצים :) בצבע שחור או חום כהה. טופ/בוטם: זה בעצם שמלה כתפיות דקות,בצבע צהוב בננה וכיווצים בחזה..בצבע אפור בהיר(יכול להיות תואם לשמלה ...) השמלה תהיה בצבע צהוב בננה,עם הדפס של פרחים קטנים בצבע ורוד בהיר . השמלה תגיע עד לבירכיים.... נעלים: נעלי עקב שפיצים כאלה... אבל לא גדולים...עקב כזה קטן נעלים בצבע צהוב/ כתום בהיר בהיר..או ורוד בהיר מההדפס.. עם סרט בקצה(איפה שהאצבעות אמורות להיות) סרט חמוד... תוספות: סרט כזה כמו של מתנות בשיער יכול להוסיף... או חגורה חומה כזאתי על השמלה... אם יש בעיות אני בטוח עונה,ואסביר

מנסה

שיער: שיער אסוף בקוקו .. אבל...בהתחלה השיער כאילו פזור ואח"כ עם קוקו... בצבע בלונדיני טופ: גופיה ספורט קצרה עם הדפס של ריבוק בוטם: מכנסי 3/4 מפוספסים בורוד צהוב (בהירים) עם חצאית מיני בצבע כחול בהיר נעלים נעלי ספורט אדומות תוספות מגן זיעה ברגלים,ידים

למעלה