לוקר

Little Chiwawa

New member
אנניי=]]

שיער: בלונדיני קצר...קצת אחרי האוזניים. קשת אדומה=] חולצה: גופיה בצבע כחול כהה(קובץ) ארוכה באורך..ובסופה פסים שחור לבן שחור לבן(קובץ) חצאית: חצאית מיני ג'ינס בהירה. מתחתיה מכנס עד הברך שחור..שקוף. נעליים: נעלי סירה אדומות=] איבזרים: איפור שרשרת חרוזים ארוכה ואדומה=]]

polbblop

New member
../images/Emo175.gifתאור לאימוץ. ../images/Emo9.gif

שיער: שחור, ממשממש חלק, מגיע עד התחת בערך. שני פסים בלונדיניים, אחד בכל צד. [לא סימטריים] בלי פוני, בלי שומדבר כזה. עם קשת דקה פסים אדום-לבן. טופ: גופייה לבנה עם נק' שחורות, בעלת מחשוף V עמוק [מאוד]. במחשוף רואים סטרפלס אדום. בוטום: ג'ינס דיי כהה עד הברך. נעליים: נעלי בובה אדומות. עם פפיון [או אדום, או לבן]

think shon

New member
תיאור לאימוץ^-^

שיער: שטני כהה,עם גוונים כחולים ושחורים, באיזה אורך שאתן רוצות. חולצה: סטרפלז שחור עם ציור של גולגולת בלבן. חצאית: כחול כהה,נפוכה,קצרה. מתחת לחצאית יש עוד שכבה של רשת בצבע כחול כהה כהה כהה. נעליים: מגפי אולסטאר בצבע שחור או וואנס שחורות מעוטרות בגולגולות בכל מיני גדלים בצבע לבן/ או סקצ'רס לבנות/תכלת. אביזרים: 2 צמידי ניטים ענקיים על יד ימין(שדלנו) * גרביים שקופות(קצת),עד קצת לפני שנגמרת החצאית,מפוספסות בכחול כהה ושחור. * שרוולונים מפוספסים בלבן ושחור * צמיד שחור רגיל על המרפק של יד שמאל ________________________________________ מקווה שתקחו^-^ כמובן שאתן יכולות לשנות/להוסיף.

../images/Emo66.gifדרושתיאור

משהו פשוט וקל, רצוי עם בייס יכול להיות שאני לא אכין, אז לא מתחייבת....
תודה מראש

cecilia L

New member
מנסה. :)

שיער: בלונדיני-כתום, מתולתל. שתי קוקיות גבוהות כאלה, עם גומיות אדומות. בלי פוני- השיער מסורק לצדדים ויש שביל באמצע.
טופ: חולצת סירה עם פסים לרוחב באדום-לבן (או רק אדומה/לבנה, תלוי מה יראה לך יותר מתאים). שרוולים עד המרפק. ארוכה באורך- עד החצי של התחת ככה.
בוטום: חצאית ג'ינס בהירה. עד הברך, נראת קרועה בחלק התחתון שלה.
נעליים: נעלי בובה שחורות. גרביים קצרות-קצרות בצבע לבן.
אקססוריז: שרשרת כסף. צמיד כסף על אחת הידיים. צמיד שחור עבה על היד השניה. וזהו.
בייס מאפיצ'ו.

תכתבי../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

אולי יאמצו. אם זה יהיה מספיק קל ומגניב אני אנסה לאמץ><

רחלי03

New member
סוף סוף... אני מניחה.

דרוש תיאור לזאתי--> היא צריכה להיות נסיכה, אבל מה נסיכות לובשות ביום יום? זה מה שאני שואלת. למי שיש רעיון... הצבעים לא חשובים.

אמממ../images/Emo29.gif

*לוקחת השראה משרלוק הולמס* שמלת מחוך שמתרחבת בסוף ולא רואים את הנעליים. השמלה בצבעי שמנת וצהוב, המחות עם משולש צהוב ועליו חוטים דקים ואז מסביב למשולש בשמנת עם הרבה כיווצים. שרוולים צמודים אחרי התנפחות קלה בכתפיים עם עיטורים קטנים בזהב. החלק התחתון של השמלה מלא כיווצים בצבע שמנת עם תפרים בזהב. אממ זהו>< ואם לא, שי עוד משהו, כמעט אותו דבר בכחול וכסף.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif אני רוצה!!!!

תיאור קל-בינוני משהו פנטסי!! :] שיתאים לבייס MOE של DHF :]

פנטסי?../images/Emo29.gif

אממ>< שיער: ירוק בהיר, או תלתלים רכים, או קוקו רפוי מאוד מאוד והשיער מתנפנף. שמלה: אממ כתפיות שקופות שחושפות כתפיים. הן רפויות השמלה עצמה בירקרק עם עיטורים בכסף וזהב, אפשר קפלים קצרה ואפשר כפליים ארוכה. נעליים: כמו נעלי בלט שנקשרות עד הברך. איבזור: צמיד זהב גדול על הלמעלה של אחת הידיים.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif זה מאוד חמוד

אבל אני לא חושבת שאשתמש... זה יותר מדי כמו כל שאר הדוליז שלי (כולן בזמן האחרון נעשות עם שמלות וכו'...-_-' ) אבל הוא ממש חמוד

ינקיפנק

New member
אני אנסה..הוא די קשה..

לא ממש.. קיצר, היא כאילו משתלבת עם שמי הלילה, משו כזה.. בקובץ, הכל..

למעלה